Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Хайки срещу бракониери
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Хайки срещу бракониери
Доста рибари познавам,но не знам някой да взима риба само в рамките на определеното от закона.Е разбира се когато е налично количество.. цинично е да взимаш рибата уловена с въдица,а да упрекваш мрежари и сие.Нека си пускаме рибките,другото е само дъра бъра,успех на всички 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц ! Цинично е когато някой бракониер определя други като такива 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Добре тука поне сме на едно мнениеПавел Иванов написа:Тц ! Цинично е когато някой бракониер определя други като такива

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това, което го предлага автора на темата ще доведе до ефективни присъди за "организирана престъпна група" - никой, дори и полицоите не могат да бият и да конфискуват нечии такъми, които след това да продадат... Ако не вярвате, пробвайте! Ама да не съжалявате после 

- Павел Иванов
Директно си те наричам такъв с надеждата да спреш да го правиш . Иначе въдиците спокойно могат да не бъдат заметнати през ноща и пак никой да не ги гледаanton_BG написа:... наречи ме бракониер![]()

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
а, ти ми обясни каква е логиката да си на язовира нощно време и да не си хвърлиш въдиците?пребиваваш няколко дена ,сутрин хвърляш, вечер вадиш!!! е и какво се цели с тази ,,ИЗМИСЛЕНА НАРЕДБА,,нали пак си до водоема, като искаш вместо въдици ще си хвърлиш мрежи.има толкова много неогледани разпоредби във всяко едно естество и заради това сме на това дередже
На колегите които ВИЖДАТ НЕЩО ЗЛОВЕЩО в това някои да си хапне риба мога да спомена един лаф за,, сиренето и още ....НЕЩО КОЕТО МЯЗА НА ОНУЙ НЕЩО,,.който него знае мога да му го кажа в прав текст.
А за мрежарите дали си изкарват с това хляба или не се поогледай и ще разбереш.90% ГОНЯТ ЛЕСНАТА ПЕЧАЛБА -пуска си мрежите или тока ,хваща 100-200 кг.,пък ти работи за 20-30 лв надник.по морето всички пищят че няма риба ,ама никой нехваща мотиката.
пп.ако може някой да направи една анкета ,,вадим ли си въдиците през ноща,, и да се преброим кои сме за ЗАТВОРА и ще стигнат ли килиите

На колегите които ВИЖДАТ НЕЩО ЗЛОВЕЩО в това някои да си хапне риба мога да спомена един лаф за,, сиренето и още ....НЕЩО КОЕТО МЯЗА НА ОНУЙ НЕЩО,,.който него знае мога да му го кажа в прав текст.
А за мрежарите дали си изкарват с това хляба или не се поогледай и ще разбереш.90% ГОНЯТ ЛЕСНАТА ПЕЧАЛБА -пуска си мрежите или тока ,хваща 100-200 кг.,пък ти работи за 20-30 лв надник.по морето всички пищят че няма риба ,ама никой нехваща мотиката.
пп.ако може някой да направи една анкета ,,вадим ли си въдиците през ноща,, и да се преброим кои сме за ЗАТВОРА и ще стигнат ли килиите

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Павел Иванов
Дельо , не виждам какво да ти обяснявам , ако ти е трудно да разбереш нещо то явно проблема си е в твоят телевизор
Инак отдавна вече не съм втори клас голямото междучасие та да пускам анкети за всяка глюпост де ми мине през главата ! Както вече споменах това кое на кой му се струва измислено или недомислено си е негов проблем , до момента в който нещото е актуално и регламентирано , то всеки неспазващ го си е бракониер и колкото повече , толкова по-лошо
Демек ако пак не ти е ясно - бракониерът няма никакво право да нарича или определя другите като бракониери
Капиш ?

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
така като ти чета мненията сякаш си нямаш собствено мнение и гледаш кой каквото измъдри да се съгласяваш с него.с еда дума -каквото ти сипят такова сърбаш.кажи си мнението -за или против нощния риболов си?и за хиляден път ви питам : извън риболова на 100% ЛИ СТЕ СЪВЕСТНИ ГРАЖДАНИ НА ЗЕМЯТА И НЕПРАВИТЕ И НИ НАЙ-МАЛКО НАРУШЕНИЕ.А КОЙТО ГО ПРАВИ КАК ДА ГО НАРИЧАМЕ???
извън темата: на вас софиянци такива дето си траете, заради това ви го набиха с увеличаването на таксата за синя зона,ама лошото е че и други градове могат да копират.
извън темата: на вас софиянци такива дето си траете, заради това ви го набиха с увеличаването на таксата за синя зона,ама лошото е че и други градове могат да копират.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Павел Иванов
Дельо , явно не си ми чел мненията щото все си мисля че имам силно изразено собствено такова и го поддържам без притеснения ни`кви
На мен лично ми дреме ама на макс за нощният риболов . Друг е въпроса че единствено нашият клуб , от подписа ми , внесе официално искане за разрешаване на нощният риболов , на база което се чака да бъдат разрешени десет такива експериментално . Това само да ти се изясни че хора на които име е се тая за нощният правят нещо по въпроса , докато куп други сал са правят на мАже по форумите , с цел постигане на душевна полюция явно
Форума е риболовен и извън риболова който прави нарушения си ги прави извън него , та тъй
Инак това за увеличаване на синята зона ми е само в плюс щото от как две трети от Шумен се изнесе насам , това е един от начините спокойно да си паркирам с пропуска къде ми скимне , а инак места за това йок

Форума е риболовен и извън риболова който прави нарушения си ги прави извън него , та тъй

Инак това за увеличаване на синята зона ми е само в плюс щото от как две трети от Шумен се изнесе насам , това е един от начините спокойно да си паркирам с пропуска къде ми скимне , а инак места за това йок

Павел Иванов
Павел Иванов
От мрежари, токаджии, парашутисти и всякаква подобна сган не остана риба по свободните водоеми. Единственото добро от цялата им дейност е, че са изловили и слънчевките.
Няма риболовец в България, който да не е минал през бракониерски период. Просто някои ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дълго се задържат там и им трябва допълнителен стимул за да го преодолеят
. Браво на Антон БГ за идеята и ако има още такива ентусиасти след десетина години отново може да се видим с риба в реките и езерата
Някой са много силни пред клавиатурата или когато риска е равен на НУЛА, но настане ли време за действия, стават по-ниски от тревата на стригана морава. Ако има повече луди глави, за които не важи поговорката "Преклонена глава, остра сабя не сече", положението в България като цяло ще е доста по-различно (различно=ДОБРО)
Няма риболовец в България, който да не е минал през бракониерски период. Просто някои ИЗКЛЮЧИТЕЛНО дълго се задържат там и им трябва допълнителен стимул за да го преодолеят

Някой са много силни пред клавиатурата или когато риска е равен на НУЛА, но настане ли време за действия, стават по-ниски от тревата на стригана морава. Ако има повече луди глави, за които не важи поговорката "Преклонена глава, остра сабя не сече", положението в България като цяло ще е доста по-различно (различно=ДОБРО)
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Ами то законът затова си е закон - да се спазва, това, че на някого му пречи, си е лично негов проблем. И на мен ми е тъпо, че не мога да пречукам един съсед, който много ме дразни, ама какво да правя, пусти закони...
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Много правилно си го казал колега - ЗАКОН (ЗА КОН). Там е работата че бракониерите си мислят че са лъв и от лъв нагоре, та затова трябва да им се избият тези глупости от главите
по един или друг начин и да се вкарат в табуна където има закончета. Казано е преди доста време - "Со кротце, со благо...............и со малко кютек"

abe tigri ne ste popadnali na brakonieri 6te bie6 ama na san
7,8 40veka ama kolko 6te ostanite kogato izleza
nali se se6ta6 4e sam si slojil glavata v torbata aaaaaaaaaaa
babrek dalak
otvorko
7,8 40veka ama kolko 6te ostanite kogato izleza
nali se se6ta6 4e sam si slojil glavata v torbata aaaaaaaaaaa
babrek dalak
otvorko
Ами то законът затова си е закон - да се спазва, това, че на някого му пречи, си е лично негов проблем. И на мен ми е тъпо, че не мога да пречукам един съсед, който много ме дразни, ама какво да правя, пусти закони...
abe zakona ne napraven da se spazva bre
a da se naru6ava
za tova vinagi 6te ste ot gybe6tata strana
hahahahhahahhahahahha
jabari
abe zakona ne napraven da se spazva bre
a da se naru6ava
za tova vinagi 6te ste ot gybe6tata strana
hahahahhahahhahahahha
jabari
- pachosz
- сериозен играч
Ти па отде са пръкнаdddkkk написа:...abe zakona ...