Скромен излет на Шуменското езеро

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Скромен излет на Шуменското езеро

Мнение от choch0 »

Колега, ти по кои места обикаляш със спининга и къде набара костурите?
Костурите ги барнах от страната на главния път. Събота предполагам пак ще съм там, ако искаш може да се видим :). Ботуши имаш ли ?
Mepoooo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Mepoooo »

choch0 написа:
Костурите ги барнах от страната на главния път. Събота предполагам пак ще съм там, ако искаш може да се видим :). Ботуши имаш ли ?
Ако няма ще се намерят :finga:
Ivoto92
новобранец
новобранец

Мнение от Ivoto92 »

Тея са който вземах имаше още 2-3 по малки някой друга червеноперка и така. :)Иначе незнам нищо повече за тея разправии ако науча нещо ще го споделя
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

choch0 написа:
Като казваш главния път имаш предвид бялата пръст под ДАП-а ли (страната, която е под СБА и Лифтком)?

Иначе ботуши нямам (предполагам имаш предвид за газене), ловя от брега. :) Ако събота съм свободен, можем да се разберем за един съвместен излет. Само дето нямам кола. Но айде останалото на ЛС, че да не оспамваме темата на колегата :)
Ivoto92
новобранец
новобранец

Мнение от Ivoto92 »

От стената са изчезнали някакви съоръжения по непотвърдена информация и ще е затворена за неопределено време,така е казал човека който събира таксите
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Доста скромно :lol: :lol: :lol:
Добри тави.Скоро не съм виждал такива на живо.Браво
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Ivoto92 написа:От стената са изчезнали някакви съоръжения по непотвърдена информация и ще е затворена за неопределено време,така е казал човека който събира таксите
Че какво може да е изчезнало, много ми е чудно. Там освен бетонни плочи друго няма. Кулата пък е запечатана от години, но и преди това в нея нямаше нищо и всичко в нея беше унищожено още от времето, когато ходех с руските такъми на баща ми за риба. :lol: Та заради тая измислица на някой няма да ни пускат да ловим на стената, така ли? :roll:
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

RAAZIEL написа:Доста скромно :lol: :lol: :lol:
Добри тави.Скоро не съм виждал такива на живо.Браво
В язовира има доста стабилна популация на качествени платики, наред с другата риба. Миналото лято докато обикалях със спининга, до кулата един пич с фидер беше напълнил цял живарник с подобни тупалки. :D Малко преди това бях ходил веднъж, но от другата страна и въпреки, че плувкарството никак не ми е силна страна, а такъмите ми са на обща стойност около 100-те лева, бях направил риболова на живота си :lol: - много на брой хубави едри платики, дебели каракуди, много бабушки и някой друг костур. Имах и късане на едра риба - я амур, я шаран. :) Тъй че който му разбира на тоя риболов, язовира предлага чудесна популация на разнообразни риби, само трябва да знаеш де да ги търсиш и как. :lol:
Аватар
drebss
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от drebss »

Качествени платики-БРАВО!!! :smt023
:smt038 :smt038 :smt038
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Колеги някаква прясна информация за езерото.Чудим се дали да не го посетим в неделя.
Интересува ме дали е още затворена стената и може ли да се получи някакъв плувкарски риболов по другите части на езерото?
Не съм го посещавал до сега и ще бъда благодарен на някакви коментари :!:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Най-вероятно разправиите ОТНОВО са за незаконно събираните 5лв. от напоителни системи. Тия мизерници вече трета година си събират яко парички и не им пука за никого и за нищо. Крайно време е да се сложи край на това. Да се надяваме, че поредната разправия този път ще се реши в наша полза. Време е и г-н кмета Костов да се намеси. Иначе езерото е чудесен обект за риболов... Изображение
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

Здр колега, до колкото разбрах вече таксата се събира ЗАКОННО !!! Така че нямаме много много избор дали да я платим или не. Интересното обаче е че виждам че хора с лодки да влизат привечер .... ако пак ги видя този път ще сигнализирам .... инче добре си ги направил тези платики.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”