Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хайде и ние да се включим във хвалбата
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Момчета , не мисля че трябва да обсъждаме чуждата завист ... каквото е мислил човека това е казал.Уважавам хората със собствено мнение.На никой не се сърдя както казах.Снимката е с малка резолюция (не знам как ви излиза ) и може на колегата Павел Иванов и на злак да им се е сторила по-малка , но както казах всеки прави грешки . На всички пожелавам добра риболовна година както и много НАСЛУКА ! 

SPINING FOREVER 

- krokibg
- учете се от него
Ето ви сега на Коцето щуката,без преработване на снимката.Неговите малки снимки ви подвеждат и стигаме до спорове.

Надявам се добре да се види сега.Или ако не,погледнете в мойта галерия снимката може да се увеличи и се вижда перфектно.Злати,приятелю няма смисал да влизам в спор,ако веднъж ме е подвел кантара,то неозначава че не е точен.
Надявам се добре да се види сега.Или ако не,погледнете в мойта галерия снимката може да се увеличи и се вижда перфектно.Злати,приятелю няма смисал да влизам в спор,ако веднъж ме е подвел кантара,то неозначава че не е точен.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Taка наистина изглежда по-голяма
.
ОК! Приемам че съм сгрешил и се извинявам , ако има някой обиден
.
Snegk , бъди сигурен че Павката няма защо да завижда за щуката. Виждал съм го с доста по-големи
.
Поздрави на всички !
п.с. Коце , кажи бате какво ядеш че си пораснал толкова. Ще ми се да "дръпна" още някой сантиметър
.

ОК! Приемам че съм сгрешил и се извинявам , ако има някой обиден

Snegk , бъди сигурен че Павката няма защо да завижда за щуката. Виждал съм го с доста по-големи

Поздрави на всички !
п.с. Коце , кажи бате какво ядеш че си пораснал толкова. Ще ми се да "дръпна" още някой сантиметър

Оппаааа,
Аз по-малко приказвам,отколкото да пиша - ама сега ще коментирам:
- може ли Коцето да окачи рибата?,кантара да отчете 0,1кг и да застане пред фото -документ- айдее 1.0кг?/КАНтарът го е подвел?-//ако наистина има несъответствие/
просто друго не мога да си обясня.
/Кроки!!-запази този кантар - за пазар! -ако наистина е толкова "умен",убедително да мери,както е удобно/ ЕЙ -да не го метнеш в Оризаре?-Неее!!
-че има ирония - има!/щом се стига до криминалистика/.Не БИВАШЕ
-евал/ла/(май,че така се произнася)на всички,които без съмнения приветстваха Коцето!!!
-VANKATA май,че правилно надушва "нещата"
И Вие"дъртите" в занаята и спорта да не се обидите/ако съм Ви засегнал/ щото пък аз няма да успея ама......изобщо сефте да имам.
Айде със здраве и много слука!!
И Зла...щях да го индетиф....-ДА ПУСНЕ НОВИ СНИМКИ на тия 'хубавици"на които се е посветил в тоя сезон.УСПЕХ ,брат/ще ти се обадя след утрешния риболов/.
Коце-утре няма да забравя моето фото и тръгвам с два точни кантара.Стягай се!!
Аз по-малко приказвам,отколкото да пиша - ама сега ще коментирам:
- може ли Коцето да окачи рибата?,кантара да отчете 0,1кг и да застане пред фото -документ- айдее 1.0кг?/КАНтарът го е подвел?-//ако наистина има несъответствие/
просто друго не мога да си обясня.
/Кроки!!-запази този кантар - за пазар! -ако наистина е толкова "умен",убедително да мери,както е удобно/ ЕЙ -да не го метнеш в Оризаре?-Неее!!
-че има ирония - има!/щом се стига до криминалистика/.Не БИВАШЕ
-евал/ла/(май,че така се произнася)на всички,които без съмнения приветстваха Коцето!!!
-VANKATA май,че правилно надушва "нещата"
И Вие"дъртите" в занаята и спорта да не се обидите/ако съм Ви засегнал/ щото пък аз няма да успея ама......изобщо сефте да имам.
Айде със здраве и много слука!!
И Зла...щях да го индетиф....-ДА ПУСНЕ НОВИ СНИМКИ на тия 'хубавици"на които се е посветил в тоя сезон.УСПЕХ ,брат/ще ти се обадя след утрешния риболов/.
Коце-утре няма да забравя моето фото и тръгвам с два точни кантара.Стягай се!!
- krokibg
- учете се от него
Виновен за тази ситуация съм АЗ.Първо несъм професионален фотаджия,второ от къде да знам че на кантарите на РАПАЛА трябва да им се сменят девет волтовите батерий,след почти 10-15бр тегления.Коцето е прав,наистина е много високо момче за годините си и да е жив и здрав да расте още.Нормално е да се подведете със тези невзрачни снимки,но във галерията на снимката като се увеличи,се вижда че щуклето си е точно толкова колкото е писало момчето,без 40гр.Извинявам се ако съм реагирал малко по-остро,но след като видите галерията ми и увеличите на Коцето щуклето ще се уверита че момчето има право да се сърди,а не аз.Успех и на слука.Дано утре да е по сполучлив излет,и да хванем по-големи щуки.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
Eeeeeee,чакайте малко,сега рибата е по-важна,нека първо с нея,пък на пролет и поличките ще ги види момчето.Даже си мисля че може да доведе някоя поличка и за ботковците,да не сме гърбави бе....

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Полички ...колкото искате ... злак , ами сега гоня двата метра. Ще видим кога ще ги стигна
Надявам се след днешния излет да допълня тази тема с няколко свежи снимки от днес . Аз се залавям с обличане и екипировка и заминаваме за щука.Времето е студено,мрачно без вятър - което ще рече че щуката ни зове ! Напред НАРОДЕ !!! 

SPINING FOREVER