Хайде и ние да се включим във хвалбата

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Хайде и ние да се включим във хвалбата

Мнение от kocet0 »

Айде и ние направихме сефтето за 2007 макар и късно ... Миналата събота с колегата Кроки на язовир Оризаре една прилична щука 1 кило, с която се снимах и я пуснах :) Макар и да беше само 1 можем да кажем че излета беше успешен , защото емоций,забалвления и придобивка на ценен опит са винаги необходими :) Наслука на всички :P

Изображение
Изображение
SPINING FOREVER ;)
Аватар
Вероника
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Вероника »

А как я хвана ще разкажеш ли подробностите?
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Коце,бравоооо
Ако аз съм ти каръка,пак ще отида на ски този уикенд,да направиш още по-добър излед и успех,но тъй като си си майстор и имаме един добър план за по-интересен риболов/заедно/,съм убеден,че пак ще се проявиш -така,че се стягай за по-яки щуки и не забравяй фотото.
В събота - на риболов,а утре поне две 6-ци.
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

Жоре ... в никакъв случай ... Заедно сме екип ... с кроки се разбрахме в неделя да е излета , поради по добрата прогноза , но както кажете . За всеки случай ще ме известите по скайп :) А за щуката , удари на каракудка ... с колегата въртяхме блесни , воблери , попери , силикони ... не иска и не иска ... хвърлихме на майтап една щукарка (забихме я в едни клони) и късмета ни се усмихна :) Хайде наслука на всички !!! :wink:
SPINING FOREVER ;)
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Коце , извинявай бате ама като гледам от снимката щуклето е баш около два санта над моментният разрешен размер , демек около 37см. а разрешеното е 35см. та едно ти признавам мерна е ама ще замоля да извадиш около 640гр. от обявеното по-горе тегло :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Tрай бе Павле :lol: :lol: :lol: Нека има радост в детските очи.
Е ... пораздула се е малко от превъзбудата :D .
Спомни си първите си щуки - не ти ли се виждаха ОГРОМНИ и най-красивите :wink: ???
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,тук вече грешите и ви го казвам със голяма болка,защото бях лично на мястото с малкия и човека зад апаратчето съм аз.Щуклето е точно толкова колкото е писал малкия,и нито грам по малко.Моите кефали,шибания кантар на рапала нещо в този момент не ги изтегли правилно,но щуклето го мерихме няколко пъти и си е точно на този грамаж.И наистита,защо сега беше нужно да се дръгнете с детето,ами то първо няколко дни се е мислило дали да качи снимката.Аз му я свалих от моя опорат,пратих му я по Скайпа и чак след няколко дни малкия се е решил да я качи.Мисля че му дължите извинение и двамата. :( :( :( :( :( :(

P.S Дори можеше да си я вземе и изяде,но той си я пусна за да си хване другия път по-голяма. :!: :!: :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

Последно кога ще правим риболова? :lol:
Който го може го може,останалите гледат!
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

повече от месец не бях влизал във форума.
Днес влязох и :
1.Поздравявам kocet0 за успешния риболов.Пожелавам му много и все по-големи риби .... и да не ти пука много кой какво пише
2.Затвърди ми се мнението ,че основното предназначение на този форум е най-вече десетина души да си чешат егото.
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

Последно кога ще правим риболова? :lol:

Дано този пат размере да е двоен Коце :D
Който го може го може,останалите гледат!
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Krokibg написа:Момчета,тук вече грешите и ви го казвам със голяма болка,защото бях лично на мястото с малкия и човека зад апаратчето съм аз.Щуклето е точно толкова колкото е писал малкия,и нито грам по малко.Моите кефали,шибания кантар на рапала нещо в този момент не ги изтегли правилно,но щуклето го мерихме няколко пъти и си е точно на този грамаж.И наистита,защо сега беше нужно да се дръгнете с детето,ами то първо няколко дни се е мислило дали да качи снимката.Аз му я свалих от моя опорат,пратих му я по Скайпа и чак след няколко дни малкия се е решил да я качи.Мисля че му дължите извинение и двамата. :( :( :( :( :( :(

P.S Дори можеше да си я вземе и изяде,но той си я пусна за да си хване другия път по-голяма. :!: :!: :!: :!: :!:
Здрасти Kроки,
Искрено се радвам за уловената щука от момчето и съжалявам ако това не си личи от предния ми пост. Въпреки това и преди бях убеден че не е кило и сега съм убеден в това. Видно е като бял ден , но не исках да натъжавам момчето.
Хайде погледни тази снимка , сравни и ми кажи до коя щука е по-близко хванатата от Коцето. Ама съвсем честно !!!
После ще ти кажа коя - колко тежи :D .

Изображение

Всве пак грамажа не е най-важното , а емоцията. Предполагам че кантара пак те е подвел. Затова е хубаво винаги да се мерят сантиметрите.
Желая му от тук нататък още по-големи да хваща :D .
Поздрави!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

zlak написа:
Все пак грамажа не е най-важното , а емоцията. Предполагам че кантара пак те е подвел. Затова е хубаво винаги да се мерят сантиметрите.
Желая му от тук нататък още по-големи да хваща :D .
Поздрави!
Тъй , тъй , много истина има в думите на Злати и напълно ги споделям !
Хе , хе , Злати , моето първо щукле беше когат бех неколко годинки по-малечък от Коцето :D Самото щукле я имаше 20см я не ама тогава го замразих в камерата на хладилника и се хвалех на всеки гостенин :lol: :lol: :lol:

Vankata а малце по-кротко с определенията за хора и форуми :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

хайде и ние да се включим в хвалбата

Мнение от Диканаров »

Колега Косе, браво ! На слука и по-голями да излизат! :lol: :lol: :lol: Моята първа щучка бе на една дупка до с.Отец Кирилово преди много години и бе по-малка от твоята. Ий как се пъчех само да знаеш! :lol:
snegk

Мнение от snegk »

КОЦЕ браво щуката е хубава.Човешката завис няма гранници!!!!! :roll:
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Snegk,
Я кажи брат къде видя завист , за да знам да се обидя ли или не :) . Прточетох още веднъж всеки пост до туки и подобно нещо не видях.
Може пък и да съм нечувствителен към подтекста :wink: .
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”