Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Sleepwalker_ »

Бих взел Джако за тия пари! :mrgreen:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Е, не се знае през колко ръце са минали, но във "Фишинг мания" колега спомена сходна цифра. Всеки си решава сам...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Цените по магазините са силно завишени :wink:
Преди време писах на къцата за какви пари ги дава и мисля, че цената беше около 3-4лева като за повече бройки цената намаляваше :roll: за съжаление съм изтрил всички лични съобщения :) иначе джаковците след договорка с производителя излизаха към 3.60-3.80 бройка без опаковките :wink: същата работа и е със сръбските воблерчета в това число и голди, в Сърбия ги продаваха за жълти стотинки в сравнение с цените тук, но все пак всеки сам си преценява колко и по каккъв начин ще печели :) Иначе имам няколко воблерчета от къцата купени от битака преди няколко години на цена около 4лв.
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

аз писах на колегата Кълца кълве преди време за цената и нещо като каталог но така и не благоволи да отговори
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

czd написа:Цените по магазините са силно завишени :wink:
Преди време писах на къцата за какви пари ги дава и мисля, че цената беше около 3-4лева като за повече бройки цената намаляваше :roll: за съжаление съм изтрил всички лични съобщения :) иначе джаковците след договорка с производителя излизаха към 3.60-3.80 бройка без опаковките :wink: същата работа и е със сръбските воблерчета в това число и голди, в Сърбия ги продаваха за жълти стотинки в сравнение с цените тук, но все пак всеки сам си преценява колко и по каккъв начин ще печели :) Иначе имам няколко воблерчета от къцата купени от битака преди няколко години на цена около 4лв.
Да де, но тука става въпрос ако си търговец, а това 3.60-3.80 лв. е цена на едро, или греша? Щото бих се изненадал човекът да ги дава на тая цена при поръчка от 5-6 бройки примерно...
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Sleepwalker_ написа:Да де, но тука става въпрос ако си търговец, а това 3.60-3.80 лв. е цена на едро, или греша? Щото бих се изненадал човекът да ги дава на тая цена при поръчка от 5-6 бройки примерно...
става въпрос за около 20 бройки :wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Имам 2 жаби и 1 рибка и мога да ви кажа, че за 10 излета нямам нито чукване.
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

С.Върбанов написа:Друсан ли си ?
Не, а ТИ?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

ourglory написа:
С.Върбанов написа:Друсан ли си ?
Не, а ТИ?
Не , но мразя евтина и прозрачна и още повече глупава и безсмислена реклама :idea: Целта да се коментират дадените жаби и прочие е постигната , но с негативен ефект , ако го осъзнаваш разбира се !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Наистина темата като цяло не е лоша, но начина по който беше поднесена е.
Все пак успях да затвърдя своето мнение, че въпреки добрата си форма и интензивната си игра воблерите ловят само на клипчетата на производителя си. Ще взема да прежаля едни 9 кинта и ще си купя една жаба, ако не друго поне да мога да дам по компетентно мнение, а не само да гадая. Какво ще кажете.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Оф........само не ми е ясно що се съгласявате да гледате реклама за телефон,четка за зъби ,таблет и т.н и то по двеста пъти на ден а скачате на някой дето се мъчи нещо да произведе и да изкара някой лев с труда си.Дали ловят ще преценят хората,а това дали Вие нещо сте произвели и измислили във вашия живот е тема за размисъл за самите вас.Защо може да се купуват китайски воблери, които стават само за играчка на децата и да се налива в джоба на Су,Цяо или там еди кой си а да е лошо да оставиш някой лев за нещо произведено в БГ.Така и така не виждам някакъв положителен изход за нашто мило Отечество,ама с такива разсъждения няма и да има такова след едно две полколения.Сега за да не си помислите,че познавам колегата ще кажа,че даже не знаех за съществуването му.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Не бе колега, не че са лоши воблерчетата, ама ме съмнява, че колегата се е постарал да направи ловящ воблер и е успял. Но незнам защо после не му е направил точна матрица и сега тези дето са в магазинната мрежа явно нещо не са доизкусурени и " не ги бива" - както казват в Майнатаун :lol:
Другият вариант, който ми се върти в главата, е че воблерчетата така са направени и оцветени, че работят само в региона на колегата - производител.
Наистина неискам да гадая, ще зема и аз една жаба да пробвам и тогава ще пиша пак.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Втори последен път по темата - след като напреднах доста в L спининга /вече не съм "пън"в спининга :D ,само една трета "дънер" май все още в спининга след почти две години практика/,скромно заявявам,че независимо от всички други възможности,ще продължа да си купувам от време на време от колегата Къца-кълве от неговите воблери.Не го познавам лично,нито имам представа що за човек е,ама произведенията му са страхотни -с играта си;с цената си /5 лева на брой/;с качеството на изработката.Много се кефя,като се намери такъв майстор,който не се мисли за Господ,който задължително пробва по Огоста качеството на продукцията си и който е съгласен да прати на другия край на България поръчка на значителна стойност,без да има гаранцията,че ще му бъде платена.Толкоз от мен,решавайте такива въпроси кой как си иска,все пак сме една шибана демокрация :lol:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Мунчо,приеми посоченото в кавичките като едно чисто субективно определение-накрая съм заявил,че не задължавам никой да възприеме вижданията ми,защото...няма да се повтарям. :)И жабите му бяха на същата цена,която съм посочил.В четири различни комбинирани оцветявания.Имат наистина страхотна игра-или така,която за мен е страхотна,щото наистина ме кефи.Иначе,аз не участвам в никакви състезания,мерене на риболовни пишки,дуели и пр.-92% от излетите ми, са в категорията "Сам на реката или язовира",което при липсата на рекламни снимки, е пряко доказателство за това,че такъв риболов се извършва само за собствено удоволствие.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”