Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ford Focus?!?
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Ford Focus?!?
Готорих с братовчеда, който кара Ford от 2-3 год., каза , че има проблем само с амортисьори ,които сменя на 7-8мес.
Трудно ще намеря познат който да продава Ford, заради това ще търся из автокъщите.
Ако искам преди да я купя, да я занеса на техник дали ще ми дадат?! В другия случай да закарам майстора при колата?!Като си взема кола какви ремонти трябва да правя и какви пари излиза горе-долу?
Трудно ще намеря познат който да продава Ford, заради това ще търся из автокъщите.
Ако искам преди да я купя, да я занеса на техник дали ще ми дадат?! В другия случай да закарам майстора при колата?!Като си взема кола какви ремонти трябва да правя и какви пари излиза горе-долу?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Смяна всички филтри + масла( скорости и двигател ) ремъци , ролки антифриз . За регистрацията и всички застраховки и стикери между 400-600лв , прегледай по окачването всичко ! Лошото е ,че може да изглеждат здрави и след седмица да дадат фира , но там гаранции няма
Успех. Приготви си едни 1000-1500лв допълнително за всеки случай !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
кола 4000лв + всички тия рабори , не ми харесва, но като няма как.
Има ли шанс да си взема колата, да я регистрирам и веднага с нея за риба?! Аз таки си представях нещата.
Регистрация и тия работи колко време отненат?! 1- 2 седмици ?!
Има ли шанс да си взема колата, да я регистрирам и веднага с нея за риба?! Аз таки си представях нещата.
-
- и господ не е толокова добър
Само от твой човек, иначе вяра да нямаш на никойgu6kavel написа:кола 4000лв + всички тия рабори , не ми харесва, но като няма как.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не е разумно да се юркаш, преди да си сменил ремъците, може да изгърмиш с тлъста сума
При купуване на стара кола, късметът също е фактор и няма как да се предвидят с точност последващите разходи.
Не е лошо колата да бъде видяна от тенекеджия, за да се разбере дали е удряна. Механиката се сменя, но ако купето е усукано, може да имаш големи проблеми в бъдеще.
Аз също не бих взел кола от автокъща, но щом се налага, поне проучи автокъщата, от която ще купуваш.
Имай предвид, че нетърпението и бързането са ти най-лошите съветници в такива случаи

При купуване на стара кола, късметът също е фактор и няма как да се предвидят с точност последващите разходи.
Не е лошо колата да бъде видяна от тенекеджия, за да се разбере дали е удряна. Механиката се сменя, но ако купето е усукано, може да имаш големи проблеми в бъдеще.
Аз също не бих взел кола от автокъща, но щом се налага, поне проучи автокъщата, от която ще купуваш.
Имай предвид, че нетърпението и бързането са ти най-лошите съветници в такива случаи

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз бих посъветвал да влезеш във форума на Форд и оттам да почерпиш информация. А и често в секция "купува-продава" можеш да попаднеш на не лоши колици. Успех с избора!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
гушкавел, не е задължително да взимаш форд - аз имах предвид, че ако някой надежден човек си продава колата, по.добре да вземеш от него, отколкото от "пазара" - там са излъскани и ти промиват главата, че са "като нови" на не повече от 112 хиляди км, а всъщност са купени "на килограм" от някоя автокъща за "експорт" - търговците по принцип взимат коли с проблем, защото от здрава кола не могат да спечелят... Виж в немското мобиле цените са по-високи от нашите, да не кажа, че за някои модели са същата цифра като тук, обаче евро вместо лева...
Също за пробега - огледай от някой познат с кола на 100х.км купена нова от магазин виж я и после виж "горублянките" дето са уж също на толкова...
Също за пробега - огледай от някой познат с кола на 100х.км купена нова от магазин виж я и после виж "горублянките" дето са уж също на толкова...
- трапера
- сериозен играч
gu6kavel написа:.............Като си взема кола какви ремонти трябва да правя и какви пари излиза горе-долу?
Преди десетина дена и аз си обслужих колата. Масло,филтри,две крушки за фаровете-175 лв. Ремък нямам-с верига съм. Изпразване на климатичната инсталация,смяна на две уплътнения и напълване обратно с фреон (беше изтекъл наполовина)-80 лв.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star