Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ford Focus?!?
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Ford Focus?!?
Моля за мнение, защото нищо не разбирам нищо от коли,а скоро ще си вземам.
Този Ford Focus 1.8TDI 90k ми се стори доста добре( на външен вид
) за сумата която мога да дам. Колата която търся е : до 4000лв, хечбек. 4/5 врати, дизел, да гори малко , под 100к , еми с една дума първа кола която да не е съвсем бръкма , а поне за риба да мога да ида 
Този Ford Focus 1.8TDI 90k ми се стори доста добре( на външен вид

Re: Ford Focus?!?
колега бягай от форд ! най-добрия форд е продадения !
-
- научил се да хвърля
Ти Ford караш ли ?! Ако не благодаря за мнението. Доста прочетох и доколкото разбрах Ford имат двигател за 2012 ( дизелов) както имат тази титла още 3 пъти от 2002год. и аз мисля , че това едва ли е случайно..Все пак Ford focus е в топ 10 на най-регистрраните коли в Германия .
Искам мнение от хора които са имали или карат Ford
Искам мнение от хора които са имали или карат Ford
сина кара. и докато се отърве от него голям зор. аз карах служебен от новите форд ренджър -2.5 ТDCI производство 2007 год. и немога да кажа нищо хубаво. единствено, че беше служебен и повече никого няма да се кача на такъв. от тази година може двигателя да е супер но говорим за кола на старо карана от друг. все пак си решаваш. това е лично мнение.
Последно промяна от ipa-64 на Пон Авг 20, 2012 8:17 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Е то това е много вярно, че колата много зависи от предишния собстеник.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тоя "форд" си е жива мазда В2500... само емблемата ги различава...ipa-64 написа:... аз карах служебен от новите форд ренджър -2.5 ТDIC ...
Форд Фокус едва ли е най-хубавата кола, но за 4000лв не може да очакваш чудеса...
Аз си имам едно правило да не вземам кола от автокъщи и търговци тип "Горубляне-Дупница"

Ослушай се за някой познат който си продава колата например... Няма да е толкова излъскана като ония, но пък няма да те излъжат за проблеми по колата и т.н.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Наистина е по добре да се насочиш към друга марка автомобил за да нямаш ядове !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Не ги слушай за марката Форд. И аз така говорих, но от както го имам рабирам че за тази цена е най-добрия избор. Евтина поддръжка, висока кола ( точно за риба). Нека някой от колегите предложи друга кола за тези пари с тези характеристики...
http://www.dma.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ipa-64 написа:сина кара. и докато се отърве от него голям зор. аз карах служебен от новите форд ренджър -2.5 ТDCI производство 2007 год. и немога да кажа нищо хубаво. единствено, че беше служебен и повече никогa няма да се кача на такъв. от тази година може двигателя да е супер но говорим за кола на старо карана от друг. все пак си решаваш. това е лично мнение.
-
- кандидат преподавател
Колкото "знаещи"-толкова разбирачи,кой е минал през теглото,наистина знае.Втората ми кола от периода 2000-2004 г.,беше "Форд Ескорт"1,3,бензин,1986г.Бях 3-ти собственик -много смях и много страдания.Някъде от 2002г.,обаче имаме в службата служебен "Форд Фокус",свидетел съм и на експлоатацията на още два такива-служебни автомобили на други близки служби,,ми нямат грешка автомобилите.При това са бензинови,та предполагам,че дизеловите от по-новите модели ,са още по-добри.Конкретно за риба -много пъти съм ходил като пътник от екипажа на риболов с "Форд Мондео Комби"на един приятел,и по-малко след това,като си купи вместо него "Форд Галакси".Идеални са автомобилите на "Форд"за риболов,разбира се, не са джипове.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Лошото реноме на дадена марка идва от определени несполучливи модели. Това далеч не значи, че всички са такива. Не е редно да се вадят генерални заключения за марката, а за определени модели.
Да не говорим, че дори и моделите имат модификации и серии, които понякога доста се различават.
При старите коли е важна и самата бройка - как е поддържана, в какви условия е карана, колко е навъртяла и т.н.
За протокола - не карам Форд, но имам добри впечатления от някои модели. И не на последно място, цените им също са добри. От Фокуса нямам преки впечатления и съжалявам, че не мога да помогна особено, но съм чувал по-скоро добри отзиви.
Да не говорим, че дори и моделите имат модификации и серии, които понякога доста се различават.
При старите коли е важна и самата бройка - как е поддържана, в какви условия е карана, колко е навъртяла и т.н.
За протокола - не карам Форд, но имам добри впечатления от някои модели. И не на последно място, цените им също са добри. От Фокуса нямам преки впечатления и съжалявам, че не мога да помогна особено, но съм чувал по-скоро добри отзиви.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- и господ не е толокова добър
Имах Ескорт 1,6 16v- 95 година, навремето я взех за 5, 400 и дадох около 6 за ремонти. Всичко се скапа, после я продадох на брат ми,(понеже не беше останало какво да сменям), на безценица, той продължи с мъките.Имам Форд транзит 2000 бензин, не съм барал нищо от както съм го взел а е 87година. Затова всичко е до модела.За конкретния модел не чувам добри думи.Иначе и една част от Дефендерите са с дизелови двигатели на форд.Затова най-добре ще получиш мнение от човек който има същия модел и година. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.