Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!!
Модератор: bobopeli
Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!!
Аз съм хващал истински гумен цървул на плувка най-интересното е че клъвна и потопи плувката
сигурно рибката е искала да се скрие в него 
Това е съвсем сериозно!

Това е съвсем сериозно!
-
- ще става разбирач
Господин млад бракониер ,за теб ще са криви разбира са проверавящите ,да си мислил преди това!
Господин млад бракониер ,положението ти не е безнадеждно , бутни на съдията някой лев и акта
ще падне ,дай му 500 кинта ,вместо да плащаш 1000 така се оправят боклуците в BG успех.
Темата е за модератор.
Господин млад бракониер ,положението ти не е безнадеждно , бутни на съдията някой лев и акта
ще падне ,дай му 500 кинта ,вместо да плащаш 1000 така се оправят боклуците в BG успех.
Темата е за модератор.
-
- новобранец
Момче ако наистина си невинен няма страшно,а и ти акт подписва ли....не си....плюс това този проверяващ нали не е бил сам,а с колеги,които по думите на твоите приятели му казват да не пипа в чантата....Той няма право да ти взема данните от личната карта без ти да си му я дал!!!Ти също не си бил сам,имаш свидетели на случилото се!Не се притеснявай за тази случка.За това,че си избягал напълно те разбирам....,нормална реакция за човек на твоята възраст.Ако се стигне до съд,баща ти да потърси кадърен адвокат,но не се притеснявай,за такова нещо в затвора не се влиза.....хора убиват и са навън....Ти си невинен до доказване на противното!!!Надявам се,че всичко ще мине доста по гладко!!!Горе главата! 

Грешката ти е, че си избягал. Както казват колегите, трябва да имаш копие от акта. Нека баща ти отиде до управлението им и пусне оплакване срещу техният служител за заплаха и незаконно претърсване на багажа. След това им обясни, че ще го съди. А що се отнася дали си виновен или не, то само ти си знаеш.
Аз съм хващал и съм вадил мрежа за облес, та ако бяха ме видели...
И накрая късмет.
Аз съм хващал и съм вадил мрежа за облес, та ако бяха ме видели...
И накрая късмет.
-
- новобранец
Ми във крайна сметка нито аз нито баща ми е подписвал някакъв акт и няма копие от какъвто и да е акт. Другото което е, че бях с приятели на които също са били отправяни заплахи(на 1 от тях другите са свидетели) че ще ходи в полицията и насила са му взели личната карта като доколкото разбрах са му взели ЕГН без разрешение.Незнам какво ще се случи по-нататък, но се надявам истината да излезе на яве.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз не знам каква е тая държава в която се съдят малолетни..+ това му е отправена заплаха на момчето..+ това няма и протокол за изземване на въдицата...Тая работа по ми бие на саморазправа...Май осъдения ще бъде риболовния...

-
- научил се да хвърля
vene mitov написа:Господин млад бракониер ,за теб ще са криви разбира са проверавящите ,да си мислил преди това!
Темата е за модератор.
Mitov,ти откъде разбра че малкия е бракониер че даваш вече и определение?Или така е модерно,първо плюем, после мислим!!!Размърдай малко сивото в главата ти и ще разбереш че не всичко е лъжа в тоя живот.Награбихте го малкия ама задайте си въпроса-"Дали малкия пък не казва истината?"
-
- новобранец
виж сега какво ще ти кажа... нищо немогат да ти направят... Менме бяха хванали на 1 микроязовир с 150м. мрежи рано сутринта 4 горскита....няма да обяснявам каде но ни хванахаа.... и така написаха ни актове на 3ма човека ... излезе наказателнотоо....-по 300 лв на човек –тогава и аз бях на 16. Обжалвах аКта с моя приател които и тои беше на 16 а 3тия човек беше на 18. Актовете Отпаднаха.. Знаеш ли защо... Защото Следкато си непълНолетен и си още ученик без Приходи и Доходи а акта е на тво име ти следователно няма как да им се разПлатиш.... а по принцип непълнолетно лице неможе да работи преди пълнолетието си... моя АКТ беше Обществено Порицание... Демек-НИЩО..... питаи някои Адвокат или Съдя..... КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ
- koda33
- разбира нещата
А ти си за е***не , не за акт тъпакоdelux_delux написа:виж сега какво ще ти кажа... нищо немогат да ти направят... Менме бяха хванали на 1 микроязовир с 150м. мрежи рано сутринта 4 горскита....няма да обяснявам каде но ни хванахаа.... и така написаха ни актове на 3ма човека ... излезе наказателнотоо....-по 300 лв на човек –тогава и аз бях на 16. Обжалвах аКта с моя приател които и тои беше на 16 а 3тия човек беше на 18. Актовете Отпаднаха.. Знаеш ли защо... Защото Следкато си непълНолетен и си още ученик без Приходи и Доходи а акта е на тво име ти следователно няма как да им се разПлатиш.... а по принцип непълнолетно лице неможе да работи преди пълнолетието си... моя АКТ беше Обществено Порицание... Демек-НИЩО..... питаи някои Адвокат или Съдя..... КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- lif3house
- разбира нещата
http://iara.government.bg/?p=3397
Цитирам от текста: "Въпреки, че са непълнолетни на нарушителите ще бъдат съставени актове за извършване на стопански риболов без разрешително, тъй като те могат да осъзнават действията си."
Това е относно дали на непълнолетен може да се напише акт.
А проблема на младежа ще следим в темата и ще разберем кой крив, кой прав,
Цитирам от текста: "Въпреки, че са непълнолетни на нарушителите ще бъдат съставени актове за извършване на стопански риболов без разрешително, тъй като те могат да осъзнават действията си."
Това е относно дали на непълнолетен може да се напише акт.
А проблема на младежа ще следим в темата и ще разберем кой крив, кой прав,
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма вече истински мъже
На 16 години се чувствахме безсмъртни, никой не можеше да ни уплаши, а сега глей к"во стаа.

На 16 години се чувствахме безсмъртни, никой не можеше да ни уплаши, а сега глей к"во стаа.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Господин млад бракониер.Как не те е срам да лъжеш така нагло?Риболовните,които идваха от горния край те наблюдаваха поне 10-15 минути как си замяташ с парашута,скрит в храстите и когато се показаха ти побягна.Колегите рибари ще потвърдят това.Ако се чудиш кой съм-аз съм този със зелената лодка.Така,че си заслужаваш глобата.
-
- новобранец
ти кой ден си бил там колега? Защото аз лодка така и не съм виждал, другото което е аз не съм ссе крил в никакви храсти хвърлях си с въдицата от шлюзовете не съм бил в храсти с цялото ми уважение
Да напишеш истината и да не овърташ , защото се пооплети нещо!mitkosimsona написа:в крайна сметка мога ли да направя нещо?

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Опааа, заформя се вълнуващ криминален сюжет 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.