Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!!
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!!
Здравейте колеги. Нов съм и се нуждая от спешна помощ и съвети по един въпрос. Значи отиваме с няколко мои приятели на един бент.Решаваме да се къпем, защото вира е хубав, а аз реших да хвърля с въдицата на плувка от другия край на стената уж да се хване нещо.До тук всичко беше наред.Бента се използвал за напояване, но вече никой не напоява от него.От едната страна на стената има шлюзове ,откъдето да се изпуска водата когато прелива много.Аз се качих на тези шлюзове и хвърлих долу, защото гледам има кефал по една педя.Оставям въдицата и отивам да поплувам. След малко се качвам пак горе и какво да видя?! Риболовни от горското 3 или 4 човека.Започват да проверяват рибарите около мен.Аз не се притесних, защото съм си редовен имам билет.Започвам да вадя и за моя изненада въдицата започва да се огъва и гледам хванал съм парашут.Тъкмо го извадих и както бях с плувка и жилката изглежда не издържа и се скъса.В този момент чувам зад мен някой да крещи:Слизай от там веднага защото идвам и те хвърлям от там надолу с главата и гледам един от риболовните започва да тича към мен.Трябва да спомена че мястото на което стоях e поне 4м високо и от водата стърчеше един клон доста голям.При тази ситуация аз започнах да слизам по най-бързия начин надолу по стълбите и се ударих след което оставих въдицата настрани, но си взех плувката и тежестите с мен.Предвид отправената ми заплаха аз започнах да бягам през една нива. След малко риболовния се отказа да ме догонва.По-късно срещнах баща ми който ме търсеше.Тъй като съм непълнолетен (на 16) риболовните се обадили на родителите ми.Бях с приятели от които после разбрах, че също са получили заплахи отправяни от съшия риболовен.След като не е успял да ме хване той е отишъл при приятелите ми и със заплаха ги е накарал да покажат коя е моята раница.После той я е отворил и започнал да тършува в нея.Видял риболовния ми билет както и личната ми карта.Взел данните от нея и ми написал акт за риболов с парашут и после акт за възпрепядстване на проверка.Колегите му му напомнили, че няма право да тършува в чантата ми без разрешително, но той не ги послушал и продължил.После се обадил на родителите ми и им казал, че възнамерява да ми вземе колелото.След като се върнах той си беше заминал и беше конфискувал въдицата ми.Казал на приятелите ми, че ако не съм бил хукнал нямало да има акт, а само предупреждение.Но аз от уплаха предвид отправената заплаха незнаех какво да правя и затова се получи така.В момента моля за помощ и за съвет какво мога да направя и мога ли да обжалвам по някакъв начин, защото имам свидетели които присъстваха когато ми беше отправена заплахата. Искам да разнищя тази плетеница и да се спася от нечестно написаните актове на стойност според риболовния над 1000лв. Родителите ми също се опитали да му обяснят, че аз не съм използвал забранени риболовни принадлежности, но той най-нагло им затворил телефона с думите: да сте мислили ще се видим в съда
Баща ми го помолил да го изчака докато пристигне да поговорят с него и с мен, но той "не бил длъжен да чака" и отпраши. Сега след почивните дни ще се види какво ще е "наказанието ми" или актове и аз незнам.Ако има как моля ви помогнете ми да се справя с това.Слагам и снимка на бента на който бяхме за да добиете представа за каква височина става на въпрос.
Баща ми го помолил да го изчака докато пристигне да поговорят с него и с мен, но той "не бил длъжен да чака" и отпраши. Сега след почивните дни ще се види какво ще е "наказанието ми" или актове и аз незнам.Ако има как моля ви помогнете ми да се справя с това.Слагам и снимка на бента на който бяхме за да добиете представа за каква височина става на въпрос.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от mitkosimsona на Пет Сеп 07, 2012 9:56 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!!
Само ми обясни как на мястото на плувката ти се озовава парашут , а плувката ти изчезва с целия монтаж ?!?!?!? Когато мяташ парашути ще ти пишат и актове ! Ако си невинен да не си бягал - нека ти е за урок !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
монтажа си е в мен, извинявам се че не съм уточнил. просто се скъса след като извадих
Последно промяна от mitkosimsona на Пет Сеп 07, 2012 10:01 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
А парашута къде е ? И от къде се взе на твоята въдица ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- новобранец
предната вечер след като си тръгнахме дойдоха няколко човека, предполагам че може да е от тях
-
- новобранец
в крайна сметка мога ли да направя нещо?
НЕ питай тук
питай адвокат
питай адвокат
хаха Добре са те оплашили. Според мен те слпашват, но за какъв съд говорим ти да не си хванал два човала риба с мрежа- не с парашут , а пък ти не си ползвал , но те всички така казват това не ти е аргумент. Невярвам да стигнеш до съд- няма как да стане - нямаш улов. мрежа видчха ли ?
Ще те предопредят и глобят няква малка сума. ДОРИ и да не си ползвам мрежа, не си първото и последното дете което е хванато с парашут!
Да видим в понеделник какво ще ти кажат , ама чак толкова дет си се притеснил
Ще те предопредят и глобят няква малка сума. ДОРИ и да не си ползвам мрежа, не си първото и последното дете което е хванато с парашут!
Да видим в понеделник какво ще ти кажат , ама чак толкова дет си се притеснил

-
- научил се да хвърля
То направо сюжет за филм,продавай правата и плати акта
Не се притеснявай,най много година затвор ..майтап я спокойно 

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пичове, защо нападате детето, едва ли щеше да пише тук, ако наистина е ловил с парашут. А и билет си има...
Едва ли някой истински бракониер щеше така да се ошашка, ако са го хванали с празен парашут
Нищо няма да му направят, но все пак да му е за урок - друг път да не бяга и да си отстоява позициите
Едва ли някой истински бракониер щеше така да се ошашка, ако са го хванали с празен парашут

Нищо няма да му направят, но все пак да му е за урок - друг път да не бяга и да си отстоява позициите

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- новобранец
[quote="franky"]Пичове, защо нападате детето, едва ли щеше да пише тук, ако наистина е ловил с парашут. А и билет си има...
И аз си мисля ,че е невинно момчето.
Тоя акт трябва да е подписан от теб или от бащата ти.
И да ви връчат копие.
И аз си мисля ,че е невинно момчето.
Тоя акт трябва да е подписан от теб или от бащата ти.
И да ви връчат копие.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе те всички с парашутите тръгват да бягат.
Ще му спукат гъза на малкия, едно че ще му конфискуват въдицата, другото е, че горския го е видял с парашут на въдицата.
Как не ми е ясно ще искараш парашут с плувка и ще ти остане парашута, пък плувката ще ти е в джоба.
Те всички бракониери така казват, че уж на плувка ловят, пък парашута бил от тея преди тях.
Ти си си виновен на 100%, тъй като си и избягал и това те прави виновен.
Може и 2000 лв да е акта за риболов със забранени методи, така че жална ти майка!
Ще му спукат гъза на малкия, едно че ще му конфискуват въдицата, другото е, че горския го е видял с парашут на въдицата.
Как не ми е ясно ще искараш парашут с плувка и ще ти остане парашута, пък плувката ще ти е в джоба.
Те всички бракониери така казват, че уж на плувка ловят, пък парашута бил от тея преди тях.
Може и 2000 лв да е акта за риболов със забранени методи, така че жална ти майка!
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- vladobe
- научил се да хвърля
mitkosimsona changed user name seccessfull with mitkoparashutista
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само не ми казвай ,че си и от Душево .
Че тогава картинката ми е ясна
От кьде бяха проверяващите Габрово или Севлиево ??
Че тогава картинката ми е ясна

От кьде бяха проверяващите Габрово или Севлиево ??
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега и на мен ми се е случвало да закача парашут и да го изкарам с въдицата а при него е било още по гадно заради проверяващите.Maverick написа:Абе те всички с парашутите тръгват да бягат.
Риболова е хоби.Наслука