Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ПАРАШУТИ!!!
Модератор: bobopeli
- Local
- учете се от него
Рибарин събирай всички снимки и ми ги пращай ... имам нещо на ум ... много хора ще ги заболи!!!Ribarina написа:Аз и преди ви писах
СНИМАЙТЕ!!!След време ще съберем снимките и ти е няма начин да не изгърми някой от корумпираните.Всяка една медия ще се зарадва много на снимки особено ако успееш да снимаш риболовните в правилният момент.Аз вече ходя за риба с видео камера и фотоапарат
Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
а бе не знам с ИАРА какво 6те стане обаче мога да кажа каде видях един доста ефективен начин за справяне с бракониерите.Значи бяхме аз и ба6та ми на една река и си ловим мренките докато не доидоха едни тъпаци дет започнаха да хвърлят някакви мрежи като виварници рибата като влезе не може да излезе съответно ние трябваше да се преместим докато не доидоха едни момчета някаде 7-8 човека бяха и като ги подхванаха мрежарите бои бои бои
па нека се оплачат на арменския поп после 

"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми не виждам нищо нередно в това :

Рибарникова пъстърва , престояла повече от година замразена та за тва са и намалили толкоз цената
Единственното кофти е че едвали ще мине проверка на годност за консумация 

Рибарникова пъстърва , престояла повече от година замразена та за тва са и намалили толкоз цената

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами и аз като се замисля, не виждам нищо нередно ама....
Скоро коментирахме че на Женския пазар продават много дребна пъсрърва, около 100 гр, та от търговска гледна точка тя е нерентабилна и следователне и избраконерствана пък било и то от частно стопанство
Никой не би треперил над личинките 1 месец и след това да ги продаде по 100 грама
Скоро коментирахме че на Женския пазар продават много дребна пъсрърва, около 100 гр, та от търговска гледна точка тя е нерентабилна и следователне и избраконерствана пък било и то от частно стопанство

Никой не би треперил над личинките 1 месец и след това да ги продаде по 100 грама

-
- кандидат преподавател
Павка , загледай се и ще видиш че пъстървичките са колкото две цаци на дължина. те това ако не е бракониерска пъстърва, ловена в някоя скоро зарибена река...Павел Иванов написа:Ми не виждам нищо нередно в това :
Рибарникова пъстърва , престояла повече от година замразена та за тва са и намалили толкоз ценатаЕдинственното кофти е че едвали ще мине проверка на годност за консумация
никой пройзводител няма да си продаде стоката с тази големина, просто ще е на загуба...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Vesko1
- сериозен играч
На р .Арда има яки набези с парашути,вадят по 1 чувал риба на човек

и то посред бял ден,в центъра на града.[/img]

и то посред бял ден,в центъра на града.[/img]

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- barutchiata ©
- Администратор
Пичове снимките ,ИАРА и празните приказки няма да оправят нещата.Само наказателни групи повсеместно.На големите бой,малките бракониерчета да гледат и да им се казва ,че другия път няма прошка.А иначе ще си говориме ей така и ще си хабиме нервите
.Знам,че повечето от вас са наистина ядосани на безобразията в тази държава ,ама повярвайте само с приказки нестава.Изсякаха горите и ги продадоха,изтрепаха дивеча и какво ли още ще усвоят ако си стоиме и се възмощаваме ей така докато си пиеме ракията ........и след няколко дена отново.И ако се организира нещо сериозно нека да е на лични ........щото иначе има една приказка "куче дето лае не хапе".

- barutchiata ©
- Администратор
георги н. написа:Съдът на Линч по водоемите , бой и сянката и те тва е ................ама и се не знае полицаите дали са рибари и да стане така да си го турнем заради бракониерската сган
Верно е не ги знаеме кой какъв е.Току виж на другия ден пишат във пресата ....Ударна група природозащитници пребили на язовир "Тралала "10 парашутисти бракониери от които двама били полицаи ,един бизнесмен ,двама депутати , един митничар