Има ли смисъл?!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Има ли смисъл?!

Мнение от Vid »

Напълно подкрепям мнението на franky и смятам, че темата пусната в този си вид е безсмислена.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Дааа,гризе ме гузна съвест,защо ми трябваше да си купувам въдици,които са ми по сърце и джоб,глей сега кво стана.Пич,дай адрес да споделя някой от такъмите си с теб да ти се вдигне и твоето его. :lol: :lol: :lol: Сега ще трябва и колата да си сменя комшията да не се дразни,апартамента,ааа някой да иска жена ми.
По тъпа тема не бях чел.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Ако колегата, пуснал темата, си пита дали това, че някой с чадър, скъпа шапка, очила, моторница, сонар, картечница и въдици от по 1000 евро само заради притежанието на тези вещи е по-добър рибар от човек, използващ въдиците на дядо си, то отговорът е - не е по-добър рибар. По-добрият рибар си личи в сравнението между двама души при еднакви условия. Другото - да се гради самочувствието заради вложените кинти се нарича СНОБАРИЯ - тя е повсеместна и неизтребима, но в нея няма истина. Там печели този с повечето налични пари. Темата на колегата никак не е безсмислена - тя касае морален, етичен проблем и нека колегата не се обижда на невъзпитани участници във форума, които го подиграват без да могат да напишат граматически правилно едно мнение...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Ясно, според ляво ориентираните, скъпите такъми не правят притежателя им по-добър риболовец, но за сметка на това, го правят СНОБ :lol:
В този форум не съм забелязал въпросните сноби да се подиграват на ближните си, заради по-евтините такъми, следователно, темата е безмислена.
Но за сметка на това, спокойно може да бъде засегната в някой спиритичен сеанс с духа на Карл Маркс :lol:
Не знам обаче къде следва да бъде засегната завистта :?:

И в кои постове граматиката куца над допустимите граници, че не можах да видя?

Наистина, не е красиво някой да се подиграва и да се държи надменно за каквото и да било, но не скъпият такъм поражда подобно държание :!: Той може да е задължителен атрибут, но не е причина.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Граматиката предполага грамотност и неграмотност - там няма "допустими граници". А това, че си сноб, не те прави с десни политически убеждения. Изобщо не те прави.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абсолютно безмислена тема...........,а за поддръжниците и, бегом на левия бряг :smt042 :smt043 :smt042
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Командата "бегом" ще издаваш на майка си!
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

кирил великий написа:Ако колегата, пуснал темата, си пита дали това, че някой с чадър, скъпа шапка, очила, моторница, сонар, картечница и въдици от по 1000 евро само заради притежанието на тези вещи е по-добър рибар от човек, използващ въдиците на дядо си, то отговорът е - не е по-добър рибар. По-добрият рибар си личи в сравнението между двама души при еднакви условия. Другото - да се гради самочувствието заради вложените кинти се нарича СНОБАРИЯ - тя е повсеместна и неизтребима, но в нея няма истина. Там печели този с повечето налични пари. Темата на колегата никак не е безсмислена - тя касае морален, етичен проблем и нека колегата не се обижда на невъзпитани участници във форума, които го подиграват без да могат да напишат граматически правилно едно мнение...

Много правилно !
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

И да си продължа моята мисъл, защото някои се опитват да вкарат политически моменти, излишни в един риболовен форум. Онези с още по-многото пари, които си "купуват" язовири и ги източват, "улавят" най-много риба - повече риба отколкото въдичарят с каквито и де е въдици ще хване. Та питам - те ли са най-големите рибари, щото са си купили (арендовали) язовири и политици?!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кире , да ти кажа извъобще не се учудвам че баш ти се явяваш най-ревностният опонент в случаят :lol: :lol: :lol: Направило ми е впечатление че хора които по принцип страдат от болшинство лични драми виреещи сал в техният си мозък , по фройдиски май беше комплекси , се представят пред други , непознати хора , като "великий" , "прекрасний" и пр. и пр. В случаят с типажи от сорта е безмислено да се спори щот те в стремежа си да изпъкнат пред непознатите и да се покажат че поне в някакъв аспект са по-по-най , толкова се увъртат в излиянията си че загубват началната точка от която са тръгнали и ги плещат/пишат , некви псулютно несвързани , само и само да си правят душевна полюция на егото :lol: :lol: :lol: Та и в това кой е по-голям рибар обикновено превеса е на страна лична самооценка и опит за самодоказване и то най-вече пред себе си :wink: Ако си прегледаш мненията и другите такива по темата , ще се увериш че баш по тоя път мааш 8) Ето примерно аз ловя със скъпи такъми щот тъй си правя моята си душевна полюция относно кефа в хобито ми , а не щото требва да съм по-велик рибар от кИро вЕликия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

И аз да се изокам по темата ,па да видиме к'во ше стане.Начи най-големия рибар не е тоя с най-скъпите и маркови такъми,нито най-възрасния,или най-младия,или този с ефтините такъми,а този ,който след положените усилия да надхитри рибата съумее да и върне живота,и да почисти следите от собственото си присъствие и по възможност следите на някой ,който не е чак толкова голям рибар.А относно това има ли смисъм или няма немога да се изкажа понеже всеки гледа от неговата си камбанария и скъпите във финансово отношение такъми не струват 5 пари пред тези ,които са ти донесли незабравими мигове в процеса на ловене и обратното ,което ще се повторя, зависи от гледната точка.А относно подаръците на стръв захранки плувки ,както и едни много ефектни тежести,които си правя сам са си един вид традиция за мен и хората,които са ме спечелили с отношение независимо от финансовото изражение на оборудването им са получавали макар и символичен подарък .И за протокола такъмите ми са от ниския ценови клас ,но за сметка на това си имам всичко необходимо и най важното почти всеки такъм има за мен сантиментална стойност и е свързан с преживяване.
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Великий,лови си с антиките.Пак повтарям по-тъпа тема не бях чел.Ще ловя с каквото и както си искам,ходи си мятай ваглери с 3 метрово телескопче и си мисли,че ловиш на мач,лови си с качамак и си представяй ,че ловиш със захранка.Въпреки,че подминах 50-те аз си следвам модата в риболова и се стремя да съм в крак с нея,не защото ме гони снобизма. Хобито ми доставя удоволствие и полагам максимум усилие наистина да ми е такова.
И в крайна сметка нещата не опират до това кой с какво лови ,а как може да борави с тях.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Единственото учудващо е, че човек написал следната простащина и тъпотия по отношение на млад форумен участник:
Верно че си само на седемнайсет , но ако няма с какво друго да се занимаваш , то по нета розУви сайтове със снимки на голички лачени каки бол , та се ще се намери начин да "освободиш напрежението" :wink:
е МОДЕРАТОР на форум.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Според написалият обаче му е дал една съвсем правилна насока :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

butnik каза:
И в крайна сметка нещата не опират до това кой с какво лови ,а как може да борави с тях.
Да, точно това казвам и аз. Не съм казал, че ще експоприираме скъпите рибарски такъми на снобарите :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”