СПАМ !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

DaRkWiSh написа:
КрасиПловдив написа:
Local написа:Поздрави на всички! :D Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те! :lol:
Момко още с началото на този пост и се показва компетенцията ти по правопис.
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.

P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС :wink:
Ти колега ,след като явно работиш в системата, можеж ли да кажеш каква конкретна работа сте свършили .Например:миналия месец конфискувахме еди си колко мрежа от еди къде си, или...зарибихме еди кой си водоем.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Недеите да мъчите момчето с такива сложни въпроси. :(
Нали всички им знаем отговора :?
Ако некои не го знае ще съберем доста снимков материал за да му го покажем :evil:
За съжаление само служителите на ИАРА не "знаят" за какво става на въпрос.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

ЗНАЯТ ЗНАЯТ АМА НЕХАЯТ.
А и много устите им знаят.
Ама като научат за някое безобразие бегат на далеч, че да не им се карат шефовете, че фанали някой дето не трябвало.
Ай да млъквам , че са идосах.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

DaRkWiSh написа:
КрасиПловдив написа:
Local написа:Поздрави на всички! :D Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те! :lol:
Момко още с началото на този пост и се показва компетенцията ти по правопис.
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.

P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС :wink:
"Присмял се хърбел на щърбел". Като гледам колега и твоя правопис не е от най-добрите. Като изключим , че ти липсват поне 5 запетаи , здружение се пише "сдружение" ... образува се от глагола дружа и съществителното се образува с помощта на представката "с-".
Просто няма как всички да не бъдете обиждани. Нали сте една организация? Щом сте една организация, то следва че всички работещи в нея влизат под общ знаменател и са длъжни да изпълняват задълженията си. Да сме пълнили джобовете на други сдружения?Ами, вашия джоб като го пълнем от сумати години? Какво има налице? Нищо! Абсолютно нищо! Точно колега , защото си от Пловдив и Ви е ясно ,че мрежите ня яз. Пясъчник не са 500 метра , а са километри... Кога последно сте зарибили река или водоем? За близо 7 години по р. Марица риболов, нямам нито една проверка и съм сигурен, че и другите колеги от Пловдив ще кажат така.
Като сме били лъгани толкова време, когато сме си давали парите буквално на вятъра и сме изнервени докраен предел от безхаберието и произвола на вашите колеги!
Вчера бях в ИАРА-Бургас , техният отговор беше , че също това е много обезпокоително и тревожно да се вижда.
Представяте ли си колеги? Аз им нося нагледен снимков материал , на извършено действие в разрез с закона, на бракониерите са снимани лицата им и това било много обезпокоително. :D :D :D
Май пикаем срещу вятъра ми се струва. Това ще се промени!
Така че колега от Иара-Пловдив не ми казвай че ние те обиждаме!!!
Обидените сме ние , след като толкова години вече се гаврите с нас -
обикновените риболовоци!
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”