Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

СПАМ !!!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Ти колега ,след като явно работиш в системата, можеж ли да кажеш каква конкретна работа сте свършили .Например:миналия месец конфискувахме еди си колко мрежа от еди къде си, или...зарибихме еди кой си водоем.DaRkWiSh написа:Момко още с началото на този пост и се показва компетенцията ти по правопис.КрасиПловдив написа:Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те!Local написа:Поздрави на всички!Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.
P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС
- ceno cenov
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
"Присмял се хърбел на щърбел". Като гледам колега и твоя правопис не е от най-добрите. Като изключим , че ти липсват поне 5 запетаи , здружение се пише "сдружение" ... образува се от глагола дружа и съществителното се образува с помощта на представката "с-".DaRkWiSh написа:Момко още с началото на този пост и се показва компетенцията ти по правопис.КрасиПловдив написа:Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те!Local написа:Поздрави на всички!Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.
P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС
Просто няма как всички да не бъдете обиждани. Нали сте една организация? Щом сте една организация, то следва че всички работещи в нея влизат под общ знаменател и са длъжни да изпълняват задълженията си. Да сме пълнили джобовете на други сдружения?Ами, вашия джоб като го пълнем от сумати години? Какво има налице? Нищо! Абсолютно нищо! Точно колега , защото си от Пловдив и Ви е ясно ,че мрежите ня яз. Пясъчник не са 500 метра , а са километри... Кога последно сте зарибили река или водоем? За близо 7 години по р. Марица риболов, нямам нито една проверка и съм сигурен, че и другите колеги от Пловдив ще кажат така.
Като сме били лъгани толкова време, когато сме си давали парите буквално на вятъра и сме изнервени докраен предел от безхаберието и произвола на вашите колеги!
Вчера бях в ИАРА-Бургас , техният отговор беше , че също това е много обезпокоително и тревожно да се вижда.
Представяте ли си колеги? Аз им нося нагледен снимков материал , на извършено действие в разрез с закона, на бракониерите са снимани лицата им и това било много обезпокоително.

Май пикаем срещу вятъра ми се струва. Това ще се промени!
Така че колега от Иара-Пловдив не ми казвай че ние те обиждаме!!!
Обидените сме ние , след като толкова години вече се гаврите с нас -
обикновените риболовоци!
Клавиатура риба не лови!!!