СПАМ !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

СПАМ !!!

Мнение от Ribarina »

Стига бе Lokal от както стана модератор само СПАМ та СПАМ.Я се успокой малко!Не всяко мнение по въпросите трябва да ти се харесва.Айде обясни ми какво общо имаше срещата,която предложи за събота с риболовните премеждия на Бат милен миналата седмица?СПАМ да ти го е изтрил някой?Много се възгордя нещо! :twisted: Аз не мога да разбера какво ти пречи на теб да си пишем по темите.Аз му пиша на човека че освен да се разболее нищо друго няма на морето пък героя СПАМ и шат чак заключил темата СТАВАШ БАНАЛЕН ВЕЧЕ
Аватар
МАЙСТОРА
новобранец
новобранец

Мнение от МАЙСТОРА »

:supz:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Рибариана вземи се замисли дали наистина не спамиш вместо да се заяждаш с Локал.В интерес на истината няколко човека обърнахте форума на кръчма.Това не е като nariba, това е форум nariba където се говори по същество.Ако искаш да се заяждаш с някой не е мястото тук.Ако не си съгласен с правилата и условията на форума си е твой проблем.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

МАЙСТОРА написа::supz:

МАЙСТОРА като ти зачетох постовете,то един няма за риболов само хапеш колеги от форума.Сега гледам и в дуга интрига влизаш.Какъв ти е проблема бе пич???
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: СПАМ !!!

Мнение от Local »

Ribarina написа:Стига бе Lokal от както стана модератор само СПАМ та СПАМ.Я се успокой малко!Не всяко мнение по въпросите трябва да ти се харесва.Айде обясни ми какво общо имаше срещата,която предложи за събота с риболовните премеждия на Бат милен миналата седмица?СПАМ да ти го е изтрил някой?Много се възгордя нещо! :twisted: Аз не мога да разбера какво ти пречи на теб да си пишем по темите.Аз му пиша на човека че освен да се разболее нищо друго няма на морето пък героя СПАМ и шат чак заключил темата СТАВАШ БАНАЛЕН ВЕЧЕ
Малко да ти обясня щото явно не искаш да разбереш. Човека пита каква риба излиза по морето , а не какъв вид болест може да лепне. Значи риба излиза... и едри попчета и калкан... да не говорим че преди 3 дни имам 3 заргани, та когато Рибарин не си информиран и нямаш наистина ясно становище по темата , а не да напишеш ще лепнеш пневмония ( което нещо всеки го знае и разбира риска да ходи зимата на риболов) , просто се въздържай от коментар, а не на мен да ми казваш да се въздържам от коментар , след като на мен това ми е задължение тука....Да модерирам мнения.
Да съм превишил правата си? Просто незнам как да го напиша вече , като нямаш мнение по темата просто не пише , прочети я и я подмини, това не се отнася само до теб... а до всички. Не се чувствай лично обиден. А и още темата на Бат Милен да виждаш в кой раздел е? - В РАЗНИ! :wink: Така че което сметна за нужно ще го модерирам , имам системен администратор, ако сметне за нужно после ще ме поправи.
Поздрави не се пали. Отивай за риба и днес се обади на ИАРА :) .
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: СПАМ !!!

Мнение от КрасиПловдив »

Local написа:
Ribarina написа:Стига бе Lokal от както стана модератор само СПАМ та СПАМ.Я се успокой малко!Не всяко мнение по въпросите трябва да ти се харесва.Айде обясни ми какво общо имаше срещата,която предложи за събота с риболовните премеждия на Бат милен миналата седмица?СПАМ да ти го е изтрил някой?Много се възгордя нещо! :twisted: Аз не мога да разбера какво ти пречи на теб да си пишем по темите.Аз му пиша на човека че освен да се разболее нищо друго няма на морето пък героя СПАМ и шат чак заключил темата СТАВАШ БАНАЛЕН ВЕЧЕ
Малко да ти обясня щото явно не искаш да разбереш. Човека пита каква риба излиза по морето , а не какъв вид болест може да лепне. Значи риба излиза... и едри попчета и калкан... да не говорим че преди 3 дни имам 3 заргани, та когато Рибарин не си информиран и нямаш наистина ясно становище по темата , а не да напишеш ще лепнеш пневмония ( което нещо всеки го знае и разбира риска да ходи зимата на риболов) , просто се въздържай от коментар, а не на мен да ми казваш да се въздържам от коментар , след като на мен това ми е задължение тука....Да модерирам мнения.
Да съм превишил правата си? Просто незнам как да го напиша вече , като нямаш мнение по темата просто не пише , прочети я и я подмини, това не се отнася само до теб... а до всички. Не се чувствай лично обиден. А и още темата на Бат Милен да виждаш в кой раздел е? - В РАЗНИ! :wink: Така че което сметна за нужно ще го модерирам , имам системен администратор, ако сметне за нужно после ще ме поправи.
Поздрави не се пали. Отивай за риба и днес се обади на ИАРА :) .

Нали не искате всички мнения по конкретни теми в подфорумите вместо пълни с настроение да приличат на научен доклад? И аз съм адски против спама! Да, излишен е! Но и понякога в отговорите не може да не се случи да се каже нещо извън темата. Айде да не си правим мониторинг на постовете! Lokal, приятелски съвет..не бади толкова сух! Като английски джентълмен си в повечето време. Удари една усмивка :wink: Погледни от веселата страна :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

абсолютно,все едно математическа гимназия..искал човека,вметнал некой лаф,кво толкова?аз под спам разбирам: "я,кажете кьв мп3 плеьр да си купя" :lol: а отмосно "майстора" и "дваискила",нали 5 пьти ви обясних,че това е един и сьщ-тоест двама глупаци,които само се ебават и грам не разбират,та направо земете ги баннете :idea: :lol: ако им проследите коментариите ще разберете кво имам впредвид :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Поздрави на всички! :D Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
МАЙСТОРА
новобранец
новобранец

Аман от лицемерни браконьери.......

Мнение от МАЙСТОРА »

%кила,
На тебе ще пиша вече само на лична, за да не те излагам пред риболовците какъв си всъщност...... :oops: 8)
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Преди да си приказвате да се съгласува с Lokal иначе КЛЪЦ и :cry:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Local написа:Поздрави на всички! :D Отивам да се разправям с ИАРА-Бургас.
да не си "згазил лука" и са ти друснали някой Акт... :lol: за маломерките...хахаха... :wink:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те! :lol:
Аватар
DaRkWiSh
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от DaRkWiSh »

КрасиПловдив написа:
Ан така! Сички ИАРА-джии на равнис и тва е! Мафиоти с мафиотите им недни те! :lol:
Момко още с началото на този пост и се показва компетенцията ти по правопис.
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.

P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС :wink:
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!!!
Изображение
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

DaRkWiSh написа:
КрасиПловдив написа:
Тъй като сме мафиоти може пре спокойно да не ползваш държавните водоеми а да ходиш на платени язовирчета или да членуваш в здружения , и да пълниш тяхните Джобове.

P.S. Moля не хуни и не обиждай хората, както аз не хуня и не обиждам теб. Както и не слагай всички под общ знаменател защото ако искаш да се хуним Използвай ЛС :wink:

Офф-топик: Извинявам се на тези, които са се почувствали обидени!
А на Вас, колега мога с часове да Ви разкавам как някой с някого прави "делимо" на "парсата" от мрежите!

п.с. между "пре" и "спокойно" се слага препинателен знак "тере"!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

DaRkWiSh написа:
КрасиПловдив написа:

Ти колега ,след като явно работиш в системата, можеж ли да кажеш каква конкретна работа сте свършили .Например:миналия месец конфискувахме еди си колко мрежа от еди къде си, или...зарибихме еди кой си водоем.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”