Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
Хахахаха....Вик ,ти си ми направил цяла фото-сесия бре.Кат "манИкен" си ма извадил бе... 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз ще ти кажа едно обажданеgeorgi30 написа:Браво бе, Тони и пак не се обади да дойда и аз.Други път жълт картон и ти трия номера от телефона/това са думи от твоя речник/!Защо не се обадихте бе?А защото сигурно ще те засянча с моя фидероБраво младежи супер сте изкарали.Особено ми хареса тази снимка на масата.

Аз, отде да знам кога ще си идваш в Кърджали.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Vesko1 написа:Хахахаха....Вик ,ти си ми направил цяла фото-сесия бре.Кат "манИкен" си ма извадил бе...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Vesko1 написа:Митак, дънарките скоро нема да ги оставя на мира,просто тоя месец няма чалъм за шарански излети, а крастата трябва да се чеше редовно.Между другото фидера е страхотно оръжие ,особено когато трябва да се отървава "капо"sapuna написа:А тъй Вес,би ги у дънарките!Хващаме сериозно фидерите и тва си е!
Ама да знаеш и тук ша ни намерят кусура!
А "кусурлии" винаги е имало и ще има,...нема спасение от тях.Ето всеки момент чакам някой да попита,защо по щуката има пясък например...![]()
Ми те дънарките са си хвърлени бре ,леко в уево ,не може лесно да се премине от дънен риболов към фидер...Ма кой да гледа...

тва у лево не е ли дънарка, или съм се заблудил..
Последно промяна от ribolovcho на Пон Сеп 17, 2012 9:49 am, променено общо 1 път.

- antivik
- кандидат преподавател
Дънарка е едната от моите Лезър карп 3,60м. 2,5либри, влакно 0,30 с линия на пружина. Другата дънарка/колеца за домати не се вижда/. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Вики аз се бъзикам с Тончо-Бомбончо!Но миналата събота найстина си забравих за тебе пък и го реших спонтанно в 9 часа, но на Тони му писах да направим излета на Генералския в събота не в неделя но той ми писа че сте имал работа а и Петето бил на работа.antivik написа:Сега малко пояснения и от ме, не успях да филмирам що в последния момент ме сюрпризираха с променен час за тръгване и в бързината освен антерия за валежи забравих и апарата с триногата, та операторската работа ми се размина, а на телефоня беше дадена височайшата задача да озвучи компанията.
Недеите така срещу дънарките бре ора, Те такива мързеливи кат мене скоро нема да ги зарежат, па и този месец подмяната на бойлер изяде планирания фидер/де за мен си е пак вид дънен риболов/.
Георге, а ти миналата събота що не прасна едно ЛС, че ще си по Каваците, да се чудя аз къде и с кого да хващам по водите бре??? Нъл знай каква убава компания щяхме да си спретнез.
А те ви малко снимки и от мен, в редките моменти кога спираше музиката.
В предвид атаката на слънчаците бяха взети съответните мерки
и съответните резултати![]()
Георги Тенев
Тони че и аз не съм идвал до Кърджали, освен в неделя за един час да си оставя майка че беше в Асеновград.Бях от Петък до Неделя сабален на 40-те извора само големи караконджори най малката беше половин кило-15 бройки хванах но шарко го нямаше.До нас един колега думна един хубавец, не знам колко беше, но хубав.Абе симпатяги това да не е някакъв фотомонтаж?На втората или третата снимка гледам това да не е щука бре?Какво става това "долу" да не са се навъдил щуки бре?Антон Тонев написа:Аз ще ти кажа едно обажданеgeorgi30 написа:Браво бе, Тони и пак не се обади да дойда и аз.Други път жълт картон и ти трия номера от телефона/това са думи от твоя речник/!Защо не се обадихте бе?А защото сигурно ще те засянча с моя фидероБраво младежи супер сте изкарали.Особено ми хареса тази снимка на масата.
.Ти обади ли се миналата седмица да пием кафе а????.
Аз, отде да знам кога ще си идваш в Кърджали.![]()
Георги Тенев
- Vesko1
- сериозен играч
Не е монтаж Жоре....Петьо я хвана на уклейка,аз също се учудих че са се завъдили щуки...къде ли намират убежища не знам.Ама то дъното пълно с автомобилни гуми,варели и кво ли още не,та може да си е намерила места за ловуване щучката.georgi30 написа: Абе симпатяги това да не е някакъв фотомонтаж?На втората или третата снимка гледам това да не е щука бре?Какво става това "долу" да не са се навъдил щуки бре?

- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе г-н Поручик, тая седмица не щот шерифа зе да мрънкоти,ама по другата Събота или Неделя, взимаш твоя"фидеро"georgi30 написа:Браво бе, Тони и пак не се обади да дойда и аз.Други път жълт картон и ти трия номера от телефона/това са думи от твоя речник/!Защо не се обадихте бе?А защото сигурно ще те засянча с моя фидеро :lol: Браво младежи супер сте изкарали.Особено ми хареса тази снимка на масата.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Добре бе- фразата "Аз съм неможач ша я кажа",Аман от тоя вашия Коренgeorgi30 написа:Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен.
ПП Ба`т Бойко, е виновен!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Ех тоя Ст. клад.,ако го няма кво ще правите не знамVesko1 написа:Не е монтаж Жоре....Петьо я хвана на уклейка,аз също се учудих че са се завъдили щуки...къде ли намират убежища не знам.Ама то дъното пълно с автомобилни гуми,варели и кво ли още не,та може да си е намерила места за ловуване щучката.georgi30 написа: Абе симпатяги това да не е някакъв фотомонтаж?На втората или третата снимка гледам това да не е щука бре?Какво става това "долу" да не са се навъдил щуки бре?

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Бати Дончо за пръв път на този язовир виждам хваната щука.А онова съобщение го видях след като се върнах в Неделя от 40-те извора.Извинявам се.Щеше да ми е драго да направим нещо такова.
Георги Тенев
- Vesko1
- сериозен играч
Абе не знам дали е за радване развитието на тая щукова популация...че щуката е на върха на хранителната верига.И сома не може я улови.Майтапа на страна,ама едвам се хванаха няколко уклейки за стръв...всичко изядено наоколо.И яко раци има там...няколко от уклейките бяха без глави...и на фидерите ни мъчиха гадните раци.georgi30 написа:Бати Дончо за пръв път на този язовир виждам хваната щука.