Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
- Vesko1
- сериозен играч
Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
Здравейте колеги!
Отдавна не съм писал репортаж,ама то и на риба не съм ходил...и затова,когато вчера научих че се готви риболовно мероприятие за днешния ден от група колеги от форума....с радост се включих в него.Според уговорките трябваше да се лови най-вече на фидер,затова и стръвта и захранката беше съобразена с това.
В 8.00 часа бяхме вече на водоема,който ни посрещна ето така:

Разхвърляхме багажериите ,заредихме фидерите захранихме и зачакахме.Монтажа беше фидер хранилка инлайн,кука №10 повод 0.14 стръв червен червей.Не мина много време и връхчето на моя фидер взе да се "гъне"...и както си се гънеше взех да вадя едни "слънчаци" ..ама 1-2-3....немат спирка

Викам си тая нема да стане...и смених стръвта с царевичка и 2 бели червея,понеже колегата на тая стръв взе да вади таранки.И не след дълго се изкараха няколко прилични таранки,но повечето си бяха стандартните за такива водоеми.

Някои от тайфата обаче заложиха на други методи...и стръв и тяхната тактика се увенча с успех.Извадиха бели риби,едри кленове,дори една щука има късмета да види кепа отвътре.

Хващаха се и бебета,и веднага ги релийзвахме след внимателно вадене на куката.

Неусетно стана обедно време...и аз и Антивик дадохме предложение,вече да се засяда и да се почва релакса...ядене пиене и такива други хубави неща.
Предложението беше прието с пълно единодушие и заседнахме на софрата.Размятахме му едни алкохолни напитки...и вообще не ни беше зле да ви кажа.Мохабета си стана 6 точки.

Зарязахме фидерите на произвола на съдбата да си кълват там и това е.

В късния следобед след кафенцето се ориентирахме посока прибиране,събрахме циганията и казахме ЧАО на язовира.

За мен това беше един чудесно прекаран ден ,сред приятели ,сладки приказки и зареждане с позитивна енергия ,която ни зареди с настроение за предстоящата седмица.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!
Отдавна не съм писал репортаж,ама то и на риба не съм ходил...и затова,когато вчера научих че се готви риболовно мероприятие за днешния ден от група колеги от форума....с радост се включих в него.Според уговорките трябваше да се лови най-вече на фидер,затова и стръвта и захранката беше съобразена с това.
В 8.00 часа бяхме вече на водоема,който ни посрещна ето така:

Разхвърляхме багажериите ,заредихме фидерите захранихме и зачакахме.Монтажа беше фидер хранилка инлайн,кука №10 повод 0.14 стръв червен червей.Не мина много време и връхчето на моя фидер взе да се "гъне"...и както си се гънеше взех да вадя едни "слънчаци" ..ама 1-2-3....немат спирка

Викам си тая нема да стане...и смених стръвта с царевичка и 2 бели червея,понеже колегата на тая стръв взе да вади таранки.И не след дълго се изкараха няколко прилични таранки,но повечето си бяха стандартните за такива водоеми.

Някои от тайфата обаче заложиха на други методи...и стръв и тяхната тактика се увенча с успех.Извадиха бели риби,едри кленове,дори една щука има късмета да види кепа отвътре.

Хващаха се и бебета,и веднага ги релийзвахме след внимателно вадене на куката.

Неусетно стана обедно време...и аз и Антивик дадохме предложение,вече да се засяда и да се почва релакса...ядене пиене и такива други хубави неща.
Предложението беше прието с пълно единодушие и заседнахме на софрата.Размятахме му едни алкохолни напитки...и вообще не ни беше зле да ви кажа.Мохабета си стана 6 точки.

Зарязахме фидерите на произвола на съдбата да си кълват там и това е.

В късния следобед след кафенцето се ориентирахме посока прибиране,събрахме циганията и казахме ЧАО на язовира.

За мен това беше един чудесно прекаран ден ,сред приятели ,сладки приказки и зареждане с позитивна енергия ,която ни зареди с настроение за предстоящата седмица.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!
Последно промяна от Vesko1 на Нед Сеп 16, 2012 7:03 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Неделен релакс на яз.Студен кладенец.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Харна сбирка сте си направили и хубави риби е имало. Идеално 

- pacho109
- сериозен играч
Добър репортаж 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Супер! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А тъй Вес,би ги у дънарките!Хващаме сериозно фидерите и тва си е!
Ама да знаеш и тук ша ни намерят кусура!

- Vesko1
- сериозен играч
Митак, дънарките скоро нема да ги оставя на мира,просто тоя месец няма чалъм за шарански излети, а крастата трябва да се чеше редовно.Между другото фидера е страхотно оръжие ,особено когато трябва да се отървава "капо"sapuna написа:А тъй Вес,би ги у дънарките!Хващаме сериозно фидерите и тва си е!
А "кусурлии" винаги е имало и ще има,...нема спасение от тях.Ето всеки момент чакам някой да попита,защо по щуката има пясък например...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Арна група!
Важно е да се поддържа форма!
П.П. Надявам се @ Антивик да е филмирал събитието !
Важно е да се поддържа форма!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Не, не снимаше.Беше си заборил фотото.Наистина чудесно прекарахме.Да ни извини колегата до нас.Надухме му ушите на човека.Телескоп написа:Арна група!
Важно е да се поддържа форма!![]()

ПП,За пръв път хващам с фидер.Май ще ми хареса.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Антон Тонев
- сериозен играч
Работи перфектно този детайл.sapuna написа:А нещо по подробно,щото един детайл ми грабна окото в долната снимка?
![]()

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Браво бе, Тони и пак не се обади да дойда и аз.Други път жълт картон и ти трия номера от телефона/това са думи от твоя речник/!Защо не се обадихте бе?А защото сигурно ще те засянча с моя фидеро
Браво младежи супер сте изкарали.Особено ми хареса тази снимка на масата.

Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Сега малко пояснения и от ме, не успях да филмирам що в последния момент ме сюрпризираха с променен час за тръгване и в бързината освен антерия за валежи забравих и апарата с триногата, та операторската работа ми се размина, а на телефоня беше дадена височайшата задача да озвучи компанията.
Недеите така срещу дънарките бре ора, Те такива мързеливи кат мене скоро нема да ги зарежат, па и този месец подмяната на бойлер изяде планирания фидер/де за мен си е пак вид дънен риболов/.
Георге, а ти миналата събота що не прасна едно ЛС, че ще си по Каваците, да се чудя аз къде и с кого да хващам по водите бре??? Нъл знай каква убава компания щяхме да си спретнез.
А те ви малко снимки и от мен, в редките моменти кога спираше музиката.
В предвид атаката на слънчаците бяха взети съответните мерки

и съответните резултати

Недеите така срещу дънарките бре ора, Те такива мързеливи кат мене скоро нема да ги зарежат, па и този месец подмяната на бойлер изяде планирания фидер/де за мен си е пак вид дънен риболов/.
Георге, а ти миналата събота що не прасна едно ЛС, че ще си по Каваците, да се чудя аз къде и с кого да хващам по водите бре??? Нъл знай каква убава компания щяхме да си спретнез.
А те ви малко снимки и от мен, в редките моменти кога спираше музиката.
В предвид атаката на слънчаците бяха взети съответните мерки

и съответните резултати

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!