Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботен риболов
-
- научил се да хвърля
Re: Съботен риболов
Е тва е репортаж много риби и обратно във водата,и аз от както ги пускам взех много да хващам
Ако всички си пускат рибата,нема да има въпроси дей ся туй место 

- Nervaka
- новобранец
- Обратна връзка:
Това е целта колеги - "ХВАНИ - ПУСНИ"! Тогава риба ще има навсякъде и няма да има: "Къде е местото, плащания на мангалите (които са най-големите бракониери) за запазване на място и т.н.
Направих този репортаж с една цел - да докажа, че все още има риби в БГ и, че не трябва задължително да ходим, като овце на "мястото", да правим митинг, да се бутаме и псуваме един друг.
Наслука на всички, които са иновативни, търсещи рибоците по нашите реки, пазят природата и връщат хванатата риба!
Направих този репортаж с една цел - да докажа, че все още има риби в БГ и, че не трябва задължително да ходим, като овце на "мястото", да правим митинг, да се бутаме и псуваме един друг.
Наслука на всички, които са иновативни, търсещи рибоците по нашите реки, пазят природата и връщат хванатата риба!

Nervaka написа:...и няма да има: ..., плащания на мангалите ,, за запазване на място и т.н...

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Nervaka
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз също се извинявам, ако съм бил по-остър!naskobo написа:Nervaka написа:...и няма да има: ..., плащания на мангалите ,, за запазване на място и т.н...![]()
За този номер не бях чувал
Относно рибата в дълбокото на вировете по това време, въпросът е спорен-на места са още по бързеите. Но съм впечатлен от улова и приемам инфото със съответните изводи за следващите ми излети по други места
П.С. Всичките риба са хванати на река с болонезе 5 м. Монтаж: повод 20-25 см., дебелина на повода 0, 10 мм и основно влакно 0, 16мм. Стръв: царевица, жито и бели червеи. Независимо в коя река ловиш, тези риби се търсят в дълбоките бързеи по това време на сезона, защото все още е топло!