Съботен риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съботен риболов

Мнение от koko6oko »

Е тва е репортаж много риби и обратно във водата,и аз от както ги пускам взех много да хващам :P Ако всички си пускат рибата,нема да има въпроси дей ся туй место :D
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

Това е целта колеги - "ХВАНИ - ПУСНИ"! Тогава риба ще има навсякъде и няма да има: "Къде е местото, плащания на мангалите (които са най-големите бракониери) за запазване на място и т.н.
Направих този репортаж с една цел - да докажа, че все още има риби в БГ и, че не трябва задължително да ходим, като овце на "мястото", да правим митинг, да се бутаме и псуваме един друг.

Наслука на всички, които са иновативни, търсещи рибоците по нашите реки, пазят природата и връщат хванатата риба! :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Nervaka написа:...и няма да има: ..., плащания на мангалите ,, за запазване на място и т.н...
:shock: :lol: За този номер не бях чувал :twisted: Относно рибата в дълбокото на вировете по това време, въпросът е спорен-на места са още по бързеите. Но съм впечатлен от улова и приемам инфото със съответните изводи за следващите ми излети по други места :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

naskobo написа:
Nervaka написа:...и няма да има: ..., плащания на мангалите ,, за запазване на място и т.н...
:shock: :lol: За този номер не бях чувал :twisted: Относно рибата в дълбокото на вировете по това време, въпросът е спорен-на места са още по бързеите. Но съм впечатлен от улова и приемам инфото със съответните изводи за следващите ми излети по други места :idea:
Аз също се извинявам, ако съм бил по-остър!
П.С. Всичките риба са хванати на река с болонезе 5 м. Монтаж: повод 20-25 см., дебелина на повода 0, 10 мм и основно влакно 0, 16мм. Стръв: царевица, жито и бели червеи. Независимо в коя река ловиш, тези риби се търсят в дълбоките бързеи по това време на сезона, защото все още е топло!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”