Съботен риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Съботен риболов

Мнение от Nervaka »

Здравейте колеги,
След изненадващото застудяване, с моите приятели решихме да спретнем един риболов. Въпреки рязката промяна на времето се получи доста успешен риболов.

Изображение

Накрая след като направихме снимки, рибата беше пусната на свобода!

Хайде, поздрави на всички колеги от форума и наслука. :D
Последно промяна от Nervaka на Нед Сеп 23, 2012 8:47 pm, променено общо 5 пъти.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Есенен риболов

Мнение от pacho109 »

Браво ,колега :!: Ама дай малко по-подробно :D Река,монтажите на плувката и т.н.Все пак ти е първо мнение във форума.Малко повече ентусиазъм :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Есенен риболов

Мнение от jasonsmith »

ехе,.. браво колега.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Съботен риболов

Мнение от simo72 »

Разбиване !
Идва време за реката явно !
Върл Shimano фен!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

дай някаква информация какви риби хванахте и къде иначе браво за успешния излет :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

simo72 написа:Разбиване !
Идва време за реката явно !
Определено си идва речният сезон
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Как пък разбрахте че ги е ловил на реката..ами ако е на платено..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ribolovcho написа:..ами ако е на платено..
Братче , то че е платено- платено е! Такъми, захранка, стръв, гориво, време... :P

Честито за риболова, скоро никой не беше показвал толкова успешен излет!Такъв риболов заслужава по-подробно представяне :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

Радвам се колеги, че ви е харесала темата. Какво по-подробно?! Обикаляне му е майката. Както виждате и нашите реки са си пълни с риби и, ако всички ние риболовците пускаме хваната риба, борим се с кочината покрай водните басейни, сигнализираме на съответните органи за нарушения, все по-често ще има такива репортажи! Цяло лято по реките си беше ОК, но наистина трябва да си я търсим рибата. Хайде, че пациентите ме чакат. Поздрави на всички във форума!
Аватар
Хрис Колчева
новобранец
новобранец

Мнение от Хрис Колчева »

С две думи се изфука, че сте имали слука, а всеки сам да си търси рибата.. Много по-подробно беше! Поздрави на пациентите..
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Хрис Колчева написа:С две думи се изфука, че сте имали слука, а всеки сам да си търси рибата....
Уважаема колежке, добре дошла във форума :!:
Тук е така и никой не се сърди за това :idea: Причина- бракониери, чалгаджии, мурдари и мърлячи налазват веднага мястото и край и на рибата и на удоволствието от риболова.Това е БГ, засега съвестните риболовци сме малцинство и се крием :oops: .Постепенно тук се изгражда доверие и приятелство между хората и споделяме инфо на ЛС, телефон, пускаме гълъби и т.н... :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

Хрис Колчева написа:С две думи се изфука, че сте имали слука, а всеки сам да си търси рибата.. Много по-подробно беше! Поздрави на пациентите..
Хрис (в мъжки или женски род), аз се опитвам да поддържам нормален тон. Тук в този форум сме не да се фукаме, правим на велики рибари и т.н. Споделям просто един от многото излети и то за първи, и може би за последен път! Какво значи по-подробно? Това, че вчера си ловил много риби на мястото X, не значи че утре ще хванеш нещо. Второ рибарството е да усетиш къде, кога, при какви обстоятелства има пасажи риби, експериментираш на какво кълве, трябва ли ти захранка и т.н.
П.С. Опитвам се да запазя един нормален тон на комуникация :)
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

naskobo написа:
Хрис Колчева написа:С две думи се изфука, че сте имали слука, а всеки сам да си търси рибата....
Уважаема колежке, добре дошла във форума :!:
Тук е така и никой не се сърди за това :idea: Причина- бракониери, чалгаджии, мурдари и мърлячи налазват веднага мястото и край и на рибата и на удоволствието от риболова.Това е БГ, засега съвестните риболовци сме малцинство и се крием :oops: .Постепенно тук се изгражда доверие и приятелство между хората и споделяме инфо на ЛС, телефон, пускаме гълъби и т.н... :wink:
Благодаря за разбирането колега! :D :D
Аватар
Хрис Колчева
новобранец
новобранец

Мнение от Хрис Колчева »

В мъжки в женски, както ти е удобно.. Тонът ми е напълно нормален, но явно имам грешна представа за този форум.. Беше ми обяснено за колегиалност, как всеки споделя своя излет и колко много мога да науча от вече просветлените рибари, а явно се споделят предимно снимки без инфо.. Тогава се извинявам за коментара, грешката е моя!
Аватар
Nervaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nervaka »

Хрис Колчева написа:В мъжки в женски, както ти е удобно.. Тонът ми е напълно нормален, но явно имам грешна представа за този форум.. Беше ми обяснено за колегиалност, как всеки споделя своя излет и колко много мога да науча от вече просветлените рибари, а явно се споделят предимно снимки без инфо.. Тогава се извинявам за коментара, грешката е моя!
Аз също се извинявам, ако съм бил по-остър!
П.С. Всичките риба са хванати на река с болонезе 5 м. Монтаж: повод 20-25 см., дебелина на повода 0, 10 мм и основно влакно 0, 16мм. Стръв: царевица, жито и бели червеи. Независимо в коя река ловиш, тези риби се търсят в дълбоките бързеи по това време на сезона, защото все още е топло! Успех! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”