Апел към всички..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Апел към всички..

Мнение от Павел Иванов »

Ти недей да му приказваш така щот в хоримага де се намира между долната и горната махала на предишното му местожителство знаиш кви легенди се носят за него ? Бабите там , щом чуят името мУ и бегат до манастира св. Спас да се кръстат . За него разправяли че бил висок и строен , кът табуретка !!! Било по-лесно да го прескочиш отколкото да го заобиколиш !!! Очите му светкавици фърлят , а гъзо гръмотевици !!! Та ни се ибавай с него щот е кът на Крали Марко магарето , много е Упасен :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Малиии къ са упаших шъ знаиш...ООО Павка ти пак си се здрависал със чашката...
Някой път шъ са запознаеш отблизо със табуретката... :lol: :lol:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Страх скова мъ целият :mrgreen: Чак гледам нокътя на безименният пръст на уевият ми крак , зе нещо да се калцира :?

Павел Иванов
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Много ми е интересно кой ще ги даде тез пари ако не плащащите данъци и осигуровки Изкуствено поддържане на висока минимална заплата означава само и единствено едно - разширяване на сивата общност
Значи от тая твоя сентенция заключаваме че страните със висока средна заплата са със най сивата общност..Как ли живеят...сигурно зле..деа и американците с тая сива общност...
тц ..тц..тц..Дали си излизал изобщо от БългАрия др. Ленин...До колкото знам сега средната
заплата е 500-600 лв. Ти на това ако викаш висока заплатъ ....я съм трамвай да го ева..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ами излизал съм и излизам при това доста редовно . Средна заплата и минимален праг на осигуряване са две коренно различни неща :idea: Казвам ти го от гледната точка на работодател а не на такъв който следи хрониките къде , какво , как :wink: Като се повиши прага на минималната заплата в страни като у нас , реЗко се понижава прага на средната работна заплата , вервай ми . Инак заключавай каквото си искаш , простено ти е .

Павел Иванов
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Така поднесено резюмето е по приемливо във тази си форма...Мерси за пояснението.
Но мисля че тази минимална заплата от 310 лева е смехотворна и на ръба на просията..
За това аз никога няма да работя за такива пари.За това аз насърчавам моите деца да се ориентират на запад..Както и на всички деца ще дам съвет..напуснете тази държава по най бързия начин..със шефове като др. Иванов вие сте обречени завинаги..Тук за вас бъдеще няма. Сега ти го приеми както искаш.Извинявай но аз това не мога да го приема за нормално
Не може цените да са по високи от Испания а заплатите като на китайци..

Ще лягам че се ядосах...
Изображение
Най добрите са тук
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

ribolovcho написа:Не може цените да са по високи от Испания а заплатите като на китайци..
Я кажи нещо за цените,че ми стана интересно. :?: :?: Скъсваме се от кинти ,заеби :drinkers: :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
exm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от exm »

Бай Стоян... ами що не пробаш да постнеш тук една касова бележка от Сип-а, Меркадоната или Лидъл с превод, та да видим кой прав и кой крив.
В " бедна" Испания надницата на строителя-общак е 10 евро на час...нали така?
лятото се бачка по 10 часа на ден..нали така?
Какво му скочихте на момчето.... иска от някой подкрепа! - ако не сте съгласни с него що му скачете като бесни кучета. Вие господа доволни ли сте от живота си към момента?.... Ленин не питам....той явно се е докоснал до комунизма и му е добре... питам вас обикновените хора.
В северозападна България положението е трагично... и макар и риболовен форум, все пак има място човек да си зададе въпроса... нали?
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Риболовчо, правиш хубави репортажи от ряката, къде по-приятно четиво са!
Изобщо не си прав за "софианци"-те и за шопите , щото в Софето тези групи отдавна са малцинство, предвид нескончаемия наплив на хора от останалата част на страната да живеят и работят тук, тъ в този смисъл да поразсъждаваме, дали им е добре на столичаните с "високите" заплати, може би им е по-иефтино да се предвижват(транспорт) в големия град, или пък плащат по-ниски наеми, или лихви по кредити за по-иефтините си софийски жилища , зимата разходите за отопление може би са символични според теб, или как?
Инък, за справка да си знаеш, че София като град генерира огромни приходи, които потъват в държавния бюджет, след което държавата(правителството) ги харчи по свое усмотрение в другите общини, така де, ако дойде Супер Бойко да пререже някоя лента предизборно и да ви почерпи по едно кебапче в Койнаре то това събитие ще се осъществи с парите на "софиянци" най-вероятно, да си знаеш!
Инък и аз искам минималната заплата да е две хиляди лв., ама от де да дойдат тея пари в България, че не се сещам.......може би от задокеанските ни протекторати и колонии под формата на евтини суровини и работна ръка.....или пък може Германия да заобича повече нас от гърците, дай боже, и да премести кранчето по-към нас, ама надали.......
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Жеката хубаво го обясни.Ма чекай,да охладя малко страстите и на колегата-exm.
exm написа:В " бедна" Испания надницата на строителя-общак е 10 евро на час...нали така?
лятото се бачка по 10 часа на ден..нали така?
Колега,хубаво ги редиш цифрите,ама си върнал времето с една ''петилетка'' назад.Говориш ми за минали неща...2006-2007г.Даже и в България тогава,нямаше човек без да работи....като изключим мързелите разбира се.Та дори и тогава,в Испания,никога общак не-е взимал 10 евро на час,в това може да си сигурен.Тринадесет години работя в този сектор,та може да ми верваш.Ти сега,ако намериш работа в Испания,за общак за тези пари който споменаваш,10 евро х 8 часа = 80 евро.Аз пред целия форум обещавам,че на тебе и на ribolovcho,всеки месец ще ви превеждам по 300 евро ,на всеки един от вас.Просто ей-така да си имате за харчене. :!:
Офертата не-е за изпускане,така че действай. :!: :!: :!: Има хора които са работили в Испания и знаят как стоят нещата в момента.Едни се прибраха в България,и повече не-се върнаха.Други се върнаха,поослушаха се погладуваха,няколко месеца,някои даже и година-две направиха без да работят ,и аре пак в България,на топло в къщи,при роднини и семейство.Така че,забравете за гурбета.И като стана на въпрос за цифри,само информативно да спомена.
Плащам на месец.650 евро наем/60 евро ток-без отопление/50 евро газ-без отопление/20 евро вода/65 евро транспорт/отопление с ''парафин''-за 4 месеца-320 евро,или на месец-25 евро/интернет 60 евро-без телефон/храна 280 евро.
Tова са неща без които не-може,....1210 евро на месец.

Цигари,алкохол,заведения.....въобще не-ги смятам. :wink.Ако не-вярваш,мога да ти постна фактурите.На статистики не-вярвай. :!: Пишат че средната работна заплата в Испания е 2110 евро.Може и да са прави,имайки в предвид,че 10% от заплатите са от 5000 евро на горе,и 90% са от 640 до 1300 евро. :wink:

Та не-разбрах,кво е по-евтиното в Испания, от България. :roll: :roll: :roll:
И ако нещо не-си разбрал питай,лошо нема. :!:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Гледам Риболовчо пак се сближава с хората от форума.. :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

ribolovcho написа:......За това аз насърчавам моите деца да се ориентират на запад..Както и на всички деца ще дам съвет..напуснете тази държава по най бързия начин.....
Абе то,хубаво ги насърчаваш ама трябва да говорят свободно езика на държавата,в която ще отидат,трябва и да имат някаква професия........
Аз вече втора година се чанча в Германия.Имам хубав занаят,ама като не мога още да се преборя с езика...мятам кюфтаци в МакДоналдс.Ако бачкам по мойта си работа,ще вземам два и половина повече пари....Но кой да ти учи навремето езици :evil:
lovo-бай СТОЯН написа: .............. до 1300 евро. :wink: ................... :!:
За тия пари бачкам 190-200 часа на месец. Като 10% идват от нощен труд.Аз всъщност работя само нощни смени :evil: Както и бай Стоян писа разходите по жилищата хич не са малко-досега с тия пари (за наем),можех да си купя 2-3годишна кола...
И тук има такова разделение по провинции.По-на север наемите са по-ниски,условията за риболов са по-облекчени :? С две думи-нема лесно!

Все не мога да позная числата от лотото :finga: и да се пенсионирам веднага.14 000 000€ биха ми дошли добре :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Добре че има поне един човек който защити хората от северозападнала българия..
На бай Стоян ще кажа само едно...Ние не сравняваме заплатите на българите във Испания..
а на самите Испанци..Това че българитре се прибират не е заради заплатите а заради това
че не ги искат там..Работил съм и аз във Тази страна и знам как се изкарват там парите..
Все пак никой не те кара да даваш по 600 евро наем..Намери си по скрoмна квартира или се комбинирай със други хора...Когата аз бях там бяхме 6 човека във една квартира и плащахме по 100 евро...общо 600..Кажи как са цените сега на горивото там..Снимай една касова бележка на пазаруване от магазина...и аз ще снимам една от магазин от северозапад
нала България и ще видим как стоят нещата..Сигурен съм че и тока там е по евтин...
Не можеш да сравняваш живота там и тук..Просто няма място за никакво сравнение..
Да погледнем там здравното обслужване и тук...Във момента заплата 1000-1200 евро там
и 250 евро тук къде ти бе Вуичо...Тук сметки не плащат ли се..ток вода ..бензин...ядене пиене..за заведенията да не говорим...Ти като не е добре във Испания за какво си отишъл..
нали за пари да изкарваш..,.И понеже тук във този форум не останаха много хора от нашия район..искам да благодаря на колегата exm който намери сили и със ръка на сърцето му казвам че ако се видим по някакъв начин ще има една почерпка от мен...Свалям шапка на такива хора...MЕжд0 друг0т0 Яне Янев г0вореше как са и3точили парите 3а пенсии и 3аплати :rolleyes: :rolleyes:

П.П Явно Иванов ми е на кадем ,днес ударих едно диво прасенце 160-170 кг...дай боже всекиму такава радост....Всеки петък ще се чопля със него дано е на кадем... 8) :lol:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Резерват "Северозапад" е прецакан отвсякъде, даже само тук сега вали и е студец да го еба! :axe:
Фо да праиш - лош генетичен мат'риал! :mrgreen:

Глейте на живо как оня момък ще рипа.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Иваноффффф, тръшнал едно бракониерско прасенце и пак те споменува друже ............. :mrgreen: :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Разни”