Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Апел към всички..
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Апел към всички..
Всички които са съпричастни да ударят по едно мнение..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Re: Апел към всички..
Пак ли започнаха тъпотиитеribolovcho написа:Всички които са съпричастни да ударят по едно мнение..

То при Риболовчо новините ходят със закъснение

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
нормално..нали сме във дивия северозапад..Митев написа:То при Риболовчо новините ходят със закъснение

със поста голяма работа...tct ти ела на село със заплата 300 лева а аз ще ида у София със
1500 лв пък да видим на кой ще му е по добре..да видим колко ще издържиш ти и какви комплекси ще имаш...Недей да ми казваш кое черно кое бяло..Аве типично за шопите..я мое да съм зле ама и вуте да е още по зле..За това няма никога да се оправим във тая ненормална държава..А иначе идваш на селото за риба..нали..
Последно промяна от ribolovcho на Чет Окт 11, 2012 10:19 pm, променено общо 1 път.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ribolovcho написа:...А ВИЕ скачате като опърлени все едно вие ще ги давате тия пари...
Много ми е интересно кой ще ги даде тез пари ако не плащащите данъци и осигуровки

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Е КАК да не плащаме бе пич..винетки и такси са същите ...Цените във магазините за със 20 процента на горе..бензина е поне със 12-15 стотинки по скъп..всичко във провинцията е нагоре..Как да не плащаме...плащаме и още надплащаме..сравнено със ниските заплати ...Павел Иванов написа:ribolovcho написа:...А ВИЕ скачате като опърлени все едно вие ще ги давате тия пари...
Много ми е интересно кой ще ги даде тез пари ако не плащащите данъци и осигуровкиИзкуствено поддържане на висока минимална заплата означава само и единствено едно - разширяване на сивата общност
Това благоденствие на малко взимащите , при увеличаване на минималната заплата , го има само в приказките от "Хиляда и една нощ"
ти сам прецени кое как е...А за здравеопазване и мед. помощ..не ми се говори...

Прекалено много емоции, приятели!
Диференцираното заплащане съобразно икономическото развитие и стандарта в региона е факт в САЩ, Германия, Русия и мн.др.страни. Крепостни селяни отдавна няма- всеки може да се мести, живее и работи, където и както желае и му стиска.Прилагането на мярката в малка БГ, разбира се би било глупост велика, но това е и ролята на Дянков- да тества на свой.., хайде нека да е гръб, отчаяните кризисни проекти.
Всъщност, не е ли по-добре да си говорим за риболов
И аз се чувствам дискриминиран откъм искърски мрени, скобари и морунаж 
Диференцираното заплащане съобразно икономическото развитие и стандарта в региона е факт в САЩ, Германия, Русия и мн.др.страни. Крепостни селяни отдавна няма- всеки може да се мести, живее и работи, където и както желае и му стиска.Прилагането на мярката в малка БГ, разбира се би било глупост велика, но това е и ролята на Дянков- да тества на свой.., хайде нека да е гръб, отчаяните кризисни проекти.
Всъщност, не е ли по-добре да си говорим за риболов

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Със шопите нямам нищо общоribolovcho написа:нормално..нали сме във дивия северозапад..Митев написа:То при Риболовчо новините ходят със закъснение![]()
Не знам ти защо се косиш като си от Добрич...Не съм настройвал никой против някой..Само съпричастните помолих..Вие не давате на човек да си потърси правата камо ли пък пари да дадете..за тази работа трябва сърце...А ВИЕ скачате като опърлени все едно вие ще ги давате тия пари..Е закъснял съм
със поста голяма работа...tct ти ела на село със заплата 300 лева а аз ще ида у София със
1500 лв пък да видим на кой ще му е по добре..да видим колко ще издържиш ти и какви комплекси ще имаш...Недей да ми казваш кое черно кое бяло..Аве типично за шопите..я мое да съм зле ама и вуте да е още по зле..За това няма никога да се оправим във тая ненормална държава..А иначе идваш на селото за риба..нали..

- Павел Иванов
Чак сега ми направи впечатление , как да кажа , силно розУвата ти постъпка с промяната на мнението ти след като е могло да пуснеш ново такова , а не отговорилите ти на реалният , нередактиран пост , да тънат в неведение що си хротувал докът евенуално не видят че мението ти се е "разширило"ribolovcho написа:...tct ти ела на село със заплата 300 лева а аз ще ида у София със
1500 лв пък да видим на кой ще му е по добре....

- Що ти аджеба , бега от околностите на София , в която бачкаше за 1500лв. , та ойде нейде де се мъчиш с 300лв. на месец ?!?
пп - предполагам че поне на "София Прайд" си редовен ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
нормално..нали сме във дивия северозапад..
Не знам ти защо се косиш като си от Добрич...Не съм настройвал никой против някой..Само съпричастните помолих..Вие не давате на човек да си потърси правата камо ли пък пари да дадете..за тази работа трябва сърце...А ВИЕ скачате като опърлени все едно вие ще ги давате тия пари..Е закъснял съм
1500 лв пък да видим на кой ще му е по добре..да видим колко ще издържиш ти и какви комплекси ще имаш...Недей да ми казваш кое черно кое бяло..Аве типично за шопите..я мое да съм зле ама и вуте да е още по зле..За това няма никога да се оправим във тая ненормална държава..А иначе идваш на селото за риба..нали..[/quote]
Със шопите нямам нищо общо
Намери си по добра работа и съответно заплата и недей да обвиняваш другите за твоите неудачи и мързел
.На село ходя да си взимам рентите от арендована земеделска земя по Добруджа.За риба ходя по водоемите
Пиеш две ракии и се правиш на интересен - работи като мене на две места и ще си повишиш доходите,ама май ти е по лесно да пърдиш и ревеш кат неоправена мома за ..................
В тази държава права нямаш - само задължения - набий си го в главата и се захващай да работиш здраво
[/quote]
Не визирам себе си за заплатата, а болшинството женици във шивашките предприятия/примерно/..А дали пърдя и ревя за ....... що не дойдеш сам да провериш..
Не съм и очаквал ""софианците"" да подкрепят каквото и да е било свързано със селото..
А колкото до /как да го кажа.../..ПАВЕЛИВАНОВИТЕ неразбираеми,може би и под въздействието на успокоителни, оратории във стил ранен комунизъм..за разгадаването на които ти трябва специално обучение ,,.Просто не сте обективни..Със тези си постове просто
затвърждавате написаното във протеста..Моля някой от модераторите да истрие темата...
Какъв е смисъла само да се ядеме..Кво ще помогне Павел Иванов на живеещите във тези райони...абсолютно нищо...

1500 лв пък да видим на кой ще му е по добре..да видим колко ще издържиш ти и какви комплекси ще имаш...Недей да ми казваш кое черно кое бяло..Аве типично за шопите..я мое да съм зле ама и вуте да е още по зле..За това няма никога да се оправим във тая ненормална държава..А иначе идваш на селото за риба..нали..[/quote]
Със шопите нямам нищо общо

Не визирам себе си за заплатата, а болшинството женици във шивашките предприятия/примерно/..А дали пърдя и ревя за ....... що не дойдеш сам да провериш..
Не съм и очаквал ""софианците"" да подкрепят каквото и да е било свързано със селото..
А колкото до /как да го кажа.../..ПАВЕЛИВАНОВИТЕ неразбираеми,може би и под въздействието на успокоителни, оратории във стил ранен комунизъм..за разгадаването на които ти трябва специално обучение ,,.Просто не сте обективни..Със тези си постове просто
затвърждавате написаното във протеста..Моля някой от модераторите да истрие темата...
Какъв е смисъла само да се ядеме..Кво ще помогне Павел Иванов на живеещите във тези райони...абсолютно нищо...

- Павел Иванов
Баси нервният тип бил тоя риболОФФчо , баси , тц , тц ,тц .......
Павел Иванов
Павел Иванов
А дали пърдя и ревя за ....... що не дойдеш сам да провериш.
RibolOVCHO ша зема да дойда,шта уважа де - изотзадзе и в устаташвили
Сега по същество - какво са ти виновни софиянците за решенията на финансовият министър ?Непрекъснато се мъчиш да насаждаш омраза което явно ти доставя удоволствие.Смешен си с безмислените теми които периодично пускаш 
RibolOVCHO ша зема да дойда,шта уважа де - изотзадзе и в устаташвили

Тоя път ако ша ръсиш простотии пускай на "интимни" - пардон - "Лични" да не ма идосаш
наистина
Сбрали сме са идни юнаци от 90 те и кат та гледаме и са напикавами.
Ако си наблизо шти останат малко от ушичките - ша ги подрежими - кат гипопатам/бегемот/ ша станеш
Ша са гордееш - штъ онодят софиянци с ланци