Аз! в "Черешката на Тортата"!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Хрис Колчева
новобранец
новобранец

Re: Аз! в "Черешката на Тортата"!

Мнение от Хрис Колчева »

Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак :)
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Хрис Колчева написа:Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак :)
Определено не съм съгласна.Първо,защото познавам лично Иво и знам какво представлява.Второ,че тия кифли са толкова капризни,че аз ако съм мъж няма да ги търпя.
Трето нещата,който приготви им трябва време и не всеки мъж ги може-дори и жени..
Няма да навлизам в полемика,но такива мъже са мечта,а тези жени които ги имат трябва да им мият краката и да им пият водата.За мен лично се представи на ниво.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Адаш гордея се с теб брат , ай лъ вю :smt023 :drinkers: :drinkers:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ХОРА .....Мейк Лав нот Урер....ххахахахн дис иист............камера и вссиииичко е инсинуациии.....който има око има........Обичам ви!.....дА МИНЕ СЕДМИЦАТА И ЩЕ ВИ СВЕТНА ЗА .....ТЕЗИ ДЕТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Много се изкефих на Бовския :D !
Много се смях и останах доволен от характерната за Иво непринуденост и богата фантазия при емоциите.
Не го познавам лично, но чета с удоволствие темите му, дори и понякога да са по-ексцентрични от това, което мога да възприема :D !
Признавам, че и друг път съм гледал /покрай жена ми, която е голям фен на предаването/ епизоди, но този беше изненада за мен.
На фона на обичайната снобария, претенции и често фалш и преиграване - колегата представи една автентична вечеря на открито, сред комарите и до реката :lol: !
Ако им беше изпържил и кефалчета от Искъро, щеше да ги довърши :lol: !

Ама там май не е място за кокони, а :D !
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

УПС!.....ПОВЕЧЕ ОТ МИНУТА НЕ СЪМ ЛИПСВАЛ......НО НА КАМЕРА Е....Ю
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Както писах и на другото място - Совите не са това което са :wink:
БОВСКИЯ написа:простащината приключи.....обаче не си мислете че там се готви.....всичко е по сценарий и по него съм заядлив пияница, не ти позволяват да довършиш готвенето....казват ти какво да питаш........манипулират оценките.........абе поне се возих цяла седмица в лимузина .....кой знае как ще ме монтират .....майната им!
Иво ПРИЯТЕЛЮ, ВЕЛИК СИ :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:УПС!.....ПОВЕЧЕ ОТ МИНУТА НЕ СЪМ ЛИПСВАЛ......НО НА КАМЕРА Е....Ю
Дай има на всички 10-тки ве. :D
Ама предварително. :wink:
Задето са се престрашили да се качат на каяците.
И да ползват тоалета. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
snegk

Мнение от snegk »

Бовски, ти си пич и на такива нагласени простотии не би трябвало да се вързваш. Идеята ти е била страхотна, но така излъчена е ... :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Е,какво излиза от това,че неможете да посрешнете гости и да ги нахраните подобаващо и сте пияници в района .Не е правилно тъка да го правят предаването за сметка на друг който го е страх,че се осере яко .
Много добре си го измислил и си се представил .
Няма ги гледам тея помий повече :oops:
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

boreto1 написа: Няма ги гледам тея помий повече :oops:
Напротив,ще ги гледам че ме забаляват...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

"Оказва се,че БОВСКИЯТ КОРМОРАН е най - опасния вредител за зеленчуците." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Много ми хареса представянето ти.Не знам какво не им хареса на "гостите" ти.Аз лично,като гледах как приготвяш ястията,ми потекоха лигите. :drinkers:
Поздрави!!!
Изображение
Изображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

По Нова телевизия всичко е по сценарий:стани богат,бръдъри-мрадъри и всички други помии :evil:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Хорааааа убих гииииии .....не бяха виждали подобности ...а са обиколили цяла България.....кулинарно..! 90 % от представянето на рецептите и презентациите не ги показахааааа......само част от грамофона и до тук.............всичко орязаха......Не ме вълнуват оценки...правех го от кеф и със кеф.....! и аз си мислех че е кулинарно.....но не би! уви! Всичко е по сценарий......реплики ....теми.....въпроси.......който ме поназнайва ще ме отсее! ......ще гледаме заедно и ще се учудваме заедно......и аз се запознавам със себе си....хахахахах ФАКТ! ....................................за тези които вярват, че за цял ден не могат да сготвят за 5 човека......предаването е за тях!
Аватар
Хрис Колчева
новобранец
новобранец

Мнение от Хрис Колчева »

ninastefanina написа:
Хрис Колчева написа:Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак :)
Определено не съм съгласна.Първо,защото познавам лично Иво и знам какво представлява.Второ,че тия кифли са толкова капризни,че аз ако съм мъж няма да ги търпя.
Трето нещата,който приготви им трябва време и не всеки мъж ги може-дори и жени..
Няма да навлизам в полемика,но такива мъже са мечта,а тези жени които ги имат трябва да им мият краката и да им пият водата.За мен лично се представи на ниво.
Е и аз не съм съгласна, но всеки си има мнение и виждане за нещата.. Това, че е мъж не го оправдава за флегматичното сервиране, а и все пак като не може да готви и да се справя с времето да не се е записвал за участие, предаването е кулинарно все пак.. Явно твоето мнение за мъж мечта е доста по-различно от моето, но все пак ти ще стоиш гладна на масата.. :) Определяш момичетата като кифли, защото просто искаха да се нахранят и да има какво да оценят, а то нямаше много ако не броим изгорелите ребра, нещо като салата, кренвирш в пиперка и нещо, което го играеше десерт.. Единственото свястно нещо беше рибата, но за една риба и 2 точки няма да му дам, какво като е колега.. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”