27 Кг Шаран изкаран на р. Дунав

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: 27 Кг Шаран изкаран на р. Дунав

Мнение от bantumi »

Това е далеч от 27кг.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Patera написа:Абсурд това да е 27 кг. А и жалко за добичето.

Колко такива добичета си отиват всяка година от мрежарите ти е бедна фантазията...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

Е, то това е ясно.
А ми е интересно, ако е 27 кг., с какво го е вадил, че само 10 мин. е била борбата? Да не е вързал някое въже за теглича на някой Трабант и с него да го е дърпал? :)
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Patera написа:..А ми е интересно, ако е 27 кг., с какво го е вадил, че само 10 мин. е била борбата?..
Виждал съм кордите на дунавските рибари, и по големи риби ще извадят за 10 мин.
Не е проблем, че човекът си е турнал някое килце върху улова, проблема е защо се унищожават трофейните риби :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

vanboxer написа:Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
Истина ! :idea:
Изображение
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

:) ...
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Радо Троев написа:
vanboxer написа:Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
Истина ! :idea:
+1

Виждал съм кордите на дунавските рибари, и по големи риби ще извадят за 10 мин.

Преди 1 месец бял амур 20+ един колега го извади като парцал без рибата да се съпротиви!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

vanboxer написа:.....големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
Понеже се заформи вечния спор, в интерес на истината не съм и хващал подобни трофейни риби.
Въпросът не е да се взема ли риба за ядене или никога, а че в случая рибата е рядко голяма, кой-знае каква кулинария в нея няма, а цената като месо е по-ниска от колкото би го продал на някой арендатор, където ще се знае, че това е шарана на еди-кой си.
Риба, която толкова години се е спасявала от мрежи и куки заслужава да живее, ама това е въпрос на по -сложно мислене...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
баткобатко
новобранец
новобранец

Мнение от баткобатко »

bantumi написа:Това е далеч от 27кг.
27 либри може, има кантарчета дето мерят в либри и кг. !!!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

За десетте минути мисля че даже е много.Аз по р.Марица ходя с плетено влакно 0.50 и като хвърлиш между върбите размотаваш най-много десетина метра влакно.Удари ли нещо го вадиш на боксир ,аванси и разни фокуси по-рядко....
Аватар
exm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от exm »

Абе вие сте много странни по някой път! Какво да го направи човека...да го върне в реката и да го хване някой мрежар с документ за промишлен риболов и да го продаде на някоя софийска кръчма за 100лв. Или да се проба да го продаде на някой местен или полу-местен рибарник и собственика да му оферира 25-30лв. смееки се пренебрежително на шарана - дивак?... А? Какво да направи човека? По- добре да си колне добичето, да покани приятели и да си спретнат едно напиване с лакърдии за риболов и да отдадат необходимата почит на животното! Било тлъсто...мазно.. и т.н..... кой му пука като имат повод да се видят и по излъжат съвсем по нашенски!... Амън от съдници!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Дано му приседне...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

:vom:
exm написа:Абе вие сте много странни по някой път! Какво да го направи човека...да го върне в реката и да го хване някой мрежар с документ за промишлен риболов и да го продаде на някоя софийска кръчма за 100лв. Или да се проба да го продаде на някой местен или полу-местен рибарник и собственика да му оферира 25-30лв. смееки се пренебрежително на шарана - дивак?... А? Какво да направи човека? По- добре да си колне добичето, да покани приятели и да си спретнат едно напиване с лакърдии за риболов и да отдадат необходимата почит на животното! Било тлъсто...мазно.. и т.н..... кой му пука като имат повод да се видят и по излъжат съвсем по нашенски!... Амън от съдници!
:shock: :shock: :vom:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Човека си е хванал рибата и има напълно законно право да си я вземе!Браво!!!
То риба има ама водата е повече.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”