Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Еми нема такава държава..
Модератор: dantho.mihov
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Еми нема такава държава..
Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- фен клуб-скобар
[quote="lusienn"].Наскоро един приятел ходил на екскурзия в Швейцария,и ми разправя следния лаф-значи Най голямото щастие на Българина е че не знае колко е нещастен
Това беше едно време.
По време на митингите на СДС ,като бяхме супер заблудени, си мислехме ,че вече сме наясно със всичко.
Давал съм пример с кубинците.
Щастливи ,защото не знаят колко са нещастни.
Сега вече мисля ,че не сме щастливи,защото знаем колко сме нещастни.

Това беше едно време.
По време на митингите на СДС ,като бяхме супер заблудени, си мислехме ,че вече сме наясно със всичко.
Давал съм пример с кубинците.
Щастливи ,защото не знаят колко са нещастни.
Сега вече мисля ,че не сме щастливи,защото знаем колко сме нещастни.
Случили сте с мъже.ninastefanina написа:Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!

-
- разбира нещата
а не трябва ли преди да се търси ПОРАЧИТЕЛЯ, най-напред да се потърси по все възможен начин самия клиент????
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Vid
- кандидат преподавател
Прочетох темата с най голямо любопитство. И то щото цял живот с тВа се занимавам - отпускане на кредити и събирането им, в последно време съдебно....
В наше време при тази тотална безработица и всякаква липса на реален бизнес, големите пари ги правят адвокатските кантори събиращи лоши кредити и частните съдебни изпълнители
Та, по темата - всеки да си отваря очите какво подписва и на кой става поръчител, щото закона не прави разлика между кридитополучател и поръчител... Те всички са солидарни длъжници....
Лошото на това да дължиш пари на банка и да си осъден е това, че това задължение няма давност т.е. даже да умреш, задължението се наследява от децата (ако не се откажат от наследство). Хубавото на това е, че ако си циганин и нямаш нищо, можеш на всички да им кажеш да ти "духат" оная работа...., в затвора никой не може да те вкара за парични задължения

п.п. Всички закони и съдебни процедури и пр. са измислена човешка направия и за почти всичко има изход, но всичко трябва да се направи со време и с компетентните хора
В наше време при тази тотална безработица и всякаква липса на реален бизнес, големите пари ги правят адвокатските кантори събиращи лоши кредити и частните съдебни изпълнители

Та, по темата - всеки да си отваря очите какво подписва и на кой става поръчител, щото закона не прави разлика между кридитополучател и поръчител... Те всички са солидарни длъжници....
Това е абсолютно нормално, в цял свят е така. Дори в Б-я нещата са доста по либерални отколкото в другите държави... Затова колега твърдението "Еми нема такава държава" е меко казано смешно по отношение на това за което става дума.. Определено казвам "Еми нема такава държава" що се касае за бизнес, доходи, медицинско обслужване, мизерно съществуване и пр. и пр.Христо Рангелов написа:Той му станал поръчител, изтеглил заема, обаче оня идиот не си внася вноските в продължение на няколко години, и познайте какво става преди няколко дни.. Идва някаква комисия в тях, оценяват къщата и вече е продадена.. Човека днеска цял ден изнася мебели и ще се мести на село..
Питам се това нормално ли е в 21 век в една ЕВРОПЕЙСКА "ДЪРЖАВА"?!?!?!?!
Изкажете мнението си, нормално ли е според вас..
Лошото на това да дължиш пари на банка и да си осъден е това, че това задължение няма давност т.е. даже да умреш, задължението се наследява от децата (ако не се откажат от наследство). Хубавото на това е, че ако си циганин и нямаш нищо, можеш на всички да им кажеш да ти "духат" оная работа...., в затвора никой не може да те вкара за парични задължения

п.п. Всички закони и съдебни процедури и пр. са измислена човешка направия и за почти всичко има изход, но всичко трябва да се направи со време и с компетентните хора

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Това към Нинка - не виждам какъм е проблема един мъж да преебе "собствената си жена при положение, че вече не му е такава" Отворете си очите бе хора.ninastefanina написа:Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!
Та, преди време банките отпускаха големи кредити без поръчители, щото политиката им беше такава, а местните мениджъри и кр.специалисти вземаха големите бонуси за всеки един отпуснат кредит..... Ама всичко с времето си, а длъжниците са си длъжници... И сега улесниха закона, т.е. ако някой спре да плаща вноските, ще те осъдят по чл. 417 без дори да те уведомят за това и утре може да ти "цъфне" съдя изпълнител в дома ти............ и тогава въпроса опира само да едно нещо - да си бедна кат църковна мишка и да нямаш нищо на твое име........., ама пак това задължение си виси на теб... и така.... съвсем простичко казано..
Поздрави..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Тоз член 417 си е направо грабителски - съдят по някакви счетоводни документи и нямаш право на никаква защита.Колко са верни тез документи един Господ знае.С Глобул се носим за 1100 лева - платих им до 800 и искам да ми напишат черно на бяло за какво давам тази сума - примерно по договор еди кой си толкова - по другия толкова - не можело.Викам им - дайте черно на бяло и ще ги платя веднага - нямало как
В коя държава го има тоз член - да те съдят за сума която не знаеш изобщо вярна ли е.И това надписване става като им откажеш да продължиш някой договор
Сега им давам по 200 лв. през пет месеца да не могат да образуват дело - има добровално плащане 

- ninastefanina
- сериозен играч
Прав си,но не мисля че е коректно,защото той ги е взел всичките пари.Vid написа: Това към Нинка - не виждам какъм е проблема един мъж да преебе "собствената си жена при положение, че вече не му е такава" Отворете си очите бе хора.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тя пък си го е зела него. Да е гледала, като го е избирала.
Аз по същата схема станах поръчител на едно вече бивше гадже. Наскоро мацката ме покани на вечеря и ми показа всички документи, че кредита е изплатен.

Аз по същата схема станах поръчител на едно вече бивше гадже. Наскоро мацката ме покани на вечеря и ми показа всички документи, че кредита е изплатен.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ninastefanina
- сериозен играч
Еми виж ,че може!А никой не е застрахован от грешки,все пак съм му родила и дете...chirusa_bg написа:Наскоро мацката ме покани на вечеря и ми показа всички документи, че кредита е изплатен.