Еми нема такава държава..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Re: Еми нема такава държава..

Мнение от ninastefanina »

Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="lusienn"].Наскоро един приятел ходил на екскурзия в Швейцария,и ми разправя следния лаф-значи Най голямото щастие на Българина е че не знае колко е нещастен :shock:

Това беше едно време.
По време на митингите на СДС ,като бяхме супер заблудени, си мислехме ,че вече сме наясно със всичко.
Давал съм пример с кубинците.
Щастливи ,защото не знаят колко са нещастни.
Сега вече мисля ,че не сме щастливи,защото знаем колко сме нещастни.
tct

Мнение от tct »

ninastefanina написа:Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!
Случили сте с мъже. :rolleyes: \мойта на ръце я нося,седем години в къщи я държах като беше по майчинсво,въобще не я питам какво си прави заплатата - ша и дам давиди кви неща стават,щото вечно мърмори .......
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

а не трябва ли преди да се търси ПОРАЧИТЕЛЯ, най-напред да се потърси по все възможен начин самия клиент????
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Прочетох темата с най голямо любопитство. И то щото цял живот с тВа се занимавам - отпускане на кредити и събирането им, в последно време съдебно....
В наше време при тази тотална безработица и всякаква липса на реален бизнес, големите пари ги правят адвокатските кантори събиращи лоши кредити и частните съдебни изпълнители :lol:
Та, по темата - всеки да си отваря очите какво подписва и на кой става поръчител, щото закона не прави разлика между кридитополучател и поръчител... Те всички са солидарни длъжници....
Христо Рангелов написа:Той му станал поръчител, изтеглил заема, обаче оня идиот не си внася вноските в продължение на няколко години, и познайте какво става преди няколко дни.. Идва някаква комисия в тях, оценяват къщата и вече е продадена.. Човека днеска цял ден изнася мебели и ще се мести на село..
Питам се това нормално ли е в 21 век в една ЕВРОПЕЙСКА "ДЪРЖАВА"?!?!?!?!
Изкажете мнението си, нормално ли е според вас..
Това е абсолютно нормално, в цял свят е така. Дори в Б-я нещата са доста по либерални отколкото в другите държави... Затова колега твърдението "Еми нема такава държава" е меко казано смешно по отношение на това за което става дума.. Определено казвам "Еми нема такава държава" що се касае за бизнес, доходи, медицинско обслужване, мизерно съществуване и пр. и пр.

Лошото на това да дължиш пари на банка и да си осъден е това, че това задължение няма давност т.е. даже да умреш, задължението се наследява от децата (ако не се откажат от наследство). Хубавото на това е, че ако си циганин и нямаш нищо, можеш на всички да им кажеш да ти "духат" оная работа...., в затвора никой не може да те вкара за парични задължения :lol: :lol: :lol:

п.п. Всички закони и съдебни процедури и пр. са измислена човешка направия и за почти всичко има изход, но всичко трябва да се направи со време и с компетентните хора :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

ninastefanina написа:Преди 4г от пощенска банка имаше едни дето уреждаха 20000 без поръчител,без нищо,но взимаха 2000 за това.Та моя мъж тогава ме накара да изтегля на мое име.Бяхме семейство и го направих.Също така и мойта приятелка изтегли на мъжът си(мъже те ни работят в една сфера).Та,и двете се разведохме,нейният спря да й внася вноските,който са по 350лв за 10г-баси лихвите,моят за сега ги внася ма не се знае до кога.Та всичко е възможно колега,може да си преебеш и собствената жена даже!
Това към Нинка - не виждам какъм е проблема един мъж да преебе "собствената си жена при положение, че вече не му е такава" Отворете си очите бе хора.
Та, преди време банките отпускаха големи кредити без поръчители, щото политиката им беше такава, а местните мениджъри и кр.специалисти вземаха големите бонуси за всеки един отпуснат кредит..... Ама всичко с времето си, а длъжниците са си длъжници... И сега улесниха закона, т.е. ако някой спре да плаща вноските, ще те осъдят по чл. 417 без дори да те уведомят за това и утре може да ти "цъфне" съдя изпълнител в дома ти............ и тогава въпроса опира само да едно нещо - да си бедна кат църковна мишка и да нямаш нищо на твое име........., ама пак това задължение си виси на теб... и така.... съвсем простичко казано..
Поздрави..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
tct

Мнение от tct »

Тоз член 417 си е направо грабителски - съдят по някакви счетоводни документи и нямаш право на никаква защита.Колко са верни тез документи един Господ знае.С Глобул се носим за 1100 лева - платих им до 800 и искам да ми напишат черно на бяло за какво давам тази сума - примерно по договор еди кой си толкова - по другия толкова - не можело.Викам им - дайте черно на бяло и ще ги платя веднага - нямало как :shock: В коя държава го има тоз член - да те съдят за сума която не знаеш изобщо вярна ли е.И това надписване става като им откажеш да продължиш някой договор :!:Сега им давам по 200 лв. през пет месеца да не могат да образуват дело - има добровално плащане :lol:
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Vid написа: Това към Нинка - не виждам какъм е проблема един мъж да преебе "собствената си жена при положение, че вече не му е такава" Отворете си очите бе хора.
Прав си,но не мисля че е коректно,защото той ги е взел всичките пари.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тя пък си го е зела него. Да е гледала, като го е избирала. :)
Аз по същата схема станах поръчител на едно вече бивше гадже. Наскоро мацката ме покани на вечеря и ми показа всички документи, че кредита е изплатен.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

chirusa_bg написа:Наскоро мацката ме покани на вечеря и ми показа всички документи, че кредита е изплатен.
Еми виж ,че може!А никой не е застрахован от грешки,все пак съм му родила и дете...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”