Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Еми нема такава държава..
Модератор: dantho.mihov
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Еми нема такава държава..
Значи искам да споделя нещо с вас..
Историята е следната, съседът преди време шефът му казал, че ако не му стане поръчител ( шефът тегли заем, а той гарантира или нещо подобно) мисля , че така се казваше ще го уволни..
Той му станал поръчител, изтеглил заема, обаче оня идиот не си внася вноските в продължение на няколко години, и познайте какво става преди няколко дни.. Идва някаква комисия в тях, оценяват къщата и вече е продадена.. Човека днеска цял ден изнася мебели и ще се мести на село..
Питам се това нормално ли е в 21 век в една ЕВРОПЕЙСКА "ДЪРЖАВА"?!?!?!?!
Чувал съм за такива случай, но за първи път ми се случва да се сблъскам пряко с него..
Изкажете мнението си, нормално ли е според вас..
И познайте, шефът му го е уволнил, но сега си има друга работа..
Историята е следната, съседът преди време шефът му казал, че ако не му стане поръчител ( шефът тегли заем, а той гарантира или нещо подобно) мисля , че така се казваше ще го уволни..
Той му станал поръчител, изтеглил заема, обаче оня идиот не си внася вноските в продължение на няколко години, и познайте какво става преди няколко дни.. Идва някаква комисия в тях, оценяват къщата и вече е продадена.. Човека днеска цял ден изнася мебели и ще се мести на село..
Питам се това нормално ли е в 21 век в една ЕВРОПЕЙСКА "ДЪРЖАВА"?!?!?!?!
Чувал съм за такива случай, но за първи път ми се случва да се сблъскам пряко с него..
Изкажете мнението си, нормално ли е според вас..
И познайте, шефът му го е уволнил, но сега си има друга работа..
"The more you know, the less you carry"
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Еми нема такава държава..
като поръчител човека би трябвало да гарантира за заемополучателя,но не и със имуществото си.В случая трябва да вземат имуществото на шефа му а не неговото,нека човека се консултира със адвокат и с мениджъра на някоя банка,но не същата и по законов ред да си върне дома,а банката и шефа му да го обезщетат
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Ми не знам не ги разбирам тея работи, обаче е факт, че човека днеска си изнасяше багажа..
Добре де колега, а съседа ти нямаше ли с кой да се консултира преди да подпише, а и най-вече позачел ли се е върху какво въобще се подписва?
....то, държавата да не е бавачка и да седи до всеки!
Най-малкото, когато е дошла въпросната "комисия", напрвил ли си е труда поне да поговори с някой адвокат?
Така поднесена темата не казва абсолютно нищо..а, че държавата е кенеф си го знаем, ама то каквито са хората такава си ни е и държавата!
Най-малкото, когато е дошла въпросната "комисия", напрвил ли си е труда поне да поговори с някой адвокат?
Така поднесена темата не казва абсолютно нищо..а, че държавата е кенеф си го знаем, ама то каквито са хората такава си ни е и държавата!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Човека въобще не го е интересувало какво подписва, той просто е искал да запази работата си!Jechev написа:Добре де колега, а съседа ти нямаше ли с кой да се консултира преди да подпише, а и най-вече позачел ли се е върху какво въобще се подписва?
Бил е дълги години без работа и не е можел да рискува да я загуби..
А, не знам дали е говорил с адвокати.. Би трябвало да е говорил, но не съм сигурен...
Е, за това говорим, българина масово подписва документи без да чете......next4y написа:
Човека въобще не го е интересувало какво подписва, той просто е искал да запази работата си!
Бил е дълги години без работа и не е можел да рискува да я загуби..
А, не знам дали е говорил с адвокати.. Би трябвало да е говорил, но не съм сигурен...
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
... и си залага имота в полза на някого!
Лафът за баницата си е абсолютно резонен май!!!
Лафът за баницата си е абсолютно резонен май!!!
- minchoto
- ще става разбирач
Това не е никакъв довод, нито оправдание за глупостта на твоя съсед! Наистина нема друга държава, в която хората да не знаят поне част от правата си! И за това не е виновна държавата, а те самите!next4y написа:Човека въобще не го е интересувало какво подписва, той просто е искал да запази работата си!
Бил е дълги години без работа и не е можел да рискува да я загуби....
Кажи ми някоя европейска държава, в която държавата да отговаря за подобни действия?!?!?next4y написа:Питам се това нормално ли е в 21 век в една ЕВРОПЕЙСКА "ДЪРЖАВА"?!?!?!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Наистина сте прави!!
Но погледнете го от този ъгъл : за хората в България най-важното е да имат работа!
Те биха направили всичко за нея,, отделен е въпроса, че не си знаем правата ..
Пуснах тази тема с цел повече хора да се предпазят от такива ситуации
Наслука
Но погледнете го от този ъгъл : за хората в България най-важното е да имат работа!
Пуснах тази тема с цел повече хора да се предпазят от такива ситуации

Наслука

Абе тука си пишеме напоследък едни и същи хора-факт неоспорим.Имали нужда да си разваляме настроението като се пишат само лоши неща
Значи като се замислиш всичко какво изкара като сума човек,пак го харчи тук.Освен ако не лапа повече от другите 99 процента и го харчи на екзотични места.На ония свят няма да отнесе нищо.Та що вместо като влезе човек у форум да чете за излети и репортажи,чете неща къде ги знае всяко хлапе.Наскоро един приятел ходил на екскурзия в Швейцария,и ми разправя следния лаф-значи Най голямото щастие на Българина е че не знае колко е нещастен
Та истории примери дал господ.А най ми прави впечетление-че да преебеш другарче,като му скроиш номер е супер изживяване...

Риболовци.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
За всяко нещо си има форуми и подфоруми, ако ти е кеф да четеш за излети има си тема за товаlusienn написа:Та що вместо като влезе човек у форум да чете за излети и репортажи,чете неща къде ги знае всяко хлапе.

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Той с тая екскурзия за няколко дена, швейцарец ли е станал вече....lusienn написа:Наскоро един приятел ходил на екскурзия в Швейцария,и ми разправя следния лаф-значи Най голямото щастие на Българина е че не знае колко е нещастен :

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добре де,да имат работа.next4y написа:Наистина сте прави!!
Пуснах тази тема с цел повече хора да се предпазят от такива ситуации![]()
Наслука
Айде сега на всеки работодател да му подаряваме "курниците" си.
Нали се подписват документи.Работата по-важна ли е от дома ти?
Дето вика Жечев,не четете какво подписвате,после почват
въпросите как да се измъкнем от ситуацията.
Оня си опекъл работата да ти вземе дома.
Друг е въпроса де е спал авера ти.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- Модератор
Няма отърване - отговаря наравно с заемополучателя.Сега трябва да заведе граждански иск срещу бившия си работодател за нанесени имуществени вреди.Но, това не значи, че ще успее да вземе пари от него.И така е в целия свят, а не само у нас.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
И аз познавам едни, които скоро ще си стягат багажа, тъй като са подписали документи срещу 100 лв. и кебапчета.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...