какав модел маЧ на шимано да си купиа

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Гледайте наистина какво купувате,че има големи ментета !!!Бях купил един "Nexave" 4.50 m и едвам издържа една година и го подарих със счупен връх.Имам един Browning 4.50 5-15gr от няколко години 2004-2005 г и съм доволен от него.Като ми дойде музата,ще си купя пак мач на Шимано,но сега неходя много-много на леко и ще си го поръчам по-късно това лято,когато започне да дава шарана по сериозно.Ако ме питаш,вземи и се разходи до София и ще си намериш на 100%,без да чакаш и поръчаш нищо.Успех :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колега Кроки този Браунинг-4,50 и него съм го набелязал и не е много скъп, ако е същия модел разбира се -има допълнителна четвърта много къса снадка с която става 4,50, иначе може да се ползва и на 4,20, същият ли е :roll:
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

HIPERLOOP -това е Мача който ти трябва.Много барза акция много пъргав и много здрав. И не е скъп
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Колега дракон благодаря за съвета ти имашли такав маЧ ? питамте защото има много ментета ако си го купувал преди години моjе наистена да е истенаски сега незнам особедно за по ниските класове. Продадоха ми миналата година една cатана на коиато само пишеше шимано и направо ме е страх да дам пари за праЧка шимано .Миналата седмиcа влезнах слуЧаино в един магазин и видях един маЧ 4.20 на някаква марка ENERGO TEAM модела е cарп маЧ рспънахго малко по теjaк твърд маЧ харесами и направо го платих 100лв дано излезне здрав поне не дадох много пари .Небих се отказал от марката шимано по никакав повод но за момента не сам сигорен Че продават истенски шимана на пазара
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”