какав модел маЧ на шимано да си купиа

Модератор: Paublo_Eskobar

racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

какав модел маЧ на шимано да си купиа

Мнение от racing »

Здравеъте искам да попитам какав модел маЧ на шимано да си купиа защото имам един 4.20 cолмик СУПРА МАCХ обаЧе се спука едното кулиано и аз неразбрах как е станало сега сам го оставил за продаване в един магазин тази марка колмик нещо не ми вдахва доверие . Фен сам на шимано имам болунеза искам и маЧ но незнам кои модел е шарански и с параболиЧна акcиа на което дарЯ и далжина 4.20 . Ако ниакои знае да ми пише .
благодариа ви предварително
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Разгледай тук

Този модел е шарански , ама е по-къс. Разгледай и останалите модели.

п.п.Извинявам се за "n" на брой промени, но исках да дам адреса кратко :oops:[/url]
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

благодариа за линка да наистена е кас този предпоЧитам 4.20м но исках да знам дали ниакои колега тук от форума има cарп маЧ и дали е доволен от него дали е здрав и.н.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Извинявам се, не прочетох точно темата за какъв мач става въпрос. Съжалавям ако съм създал объркване.
Последно промяна от Local на Нед Мар 18, 2007 8:38 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Инфо за Alivio

Local, това не е шарански модел, а и тея 15 грама изхвърляща тежест...я кажи, защо го препоръчваш? С такъв ли ловиш?[/url]
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

сега разглейдам саита на шимано и си мислиа Че catana BX mach е добар модел но как да разбера дали е с параболиЧна акcиа ниакои ако има такав модел нека пише
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Цък

На 4,50м трябва да ти свърши работа, ама цената...[/url]
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Здрасти а мислишли Че този nexave е с параболиЧна акcиа аз предпоЧитам 4.20 зщо мислиш Че 4.50 ще е по добре каква му е преблизително cената до 200лв бих дал
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Не мога да разберя дали акцията е параболична, но от описанието в сайта става ясно, че 4,5 метра е по-подходящ за едри риби. В Русия струва към 3850 рубли, идва към 220 лева. У нас не знам къде го има в наличност и на каква цена. Според мен и с модела на 4,20 (3650 рубли - 205 лева) няма да имаш проблеми с шарани до 2 килограма. Поразходи се из магазините и разгледай какво има. Ако смяташ да ловиш само шарани и то не масовите в рибарниците от по кило-две, тогава си вземи шарански мач. Ако не почти всеки мач ще става. Първо пипни, а после купи :wink: .
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ловя с техниум на 4.20 и имам хванат седемкилограмов толостолоб с него.по бързо ще вадиш рибите с акция 30гр.по моему си купи мач който ти харесва с тази акция и лови спокойно.не е задължително да е шимано,високият клас мачове са си скъпи.а ако целенасочено ще гониш шаран по добре се оборудвай с двуколенни шарански тояги слагай бойлета и наслука!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

[яуоте=&яуот;Николай Ангелов&яуот;]Не мога да разберя дали акцията е параболична, но от описанието в сайта става ясно, че 4,5 метра е по-подходящ за едри риби. В Русия струва към 3850 рубли, идва към 220 лева. У нас не знам къде го има в наличност и на каква цена. Според мен и с модела на 4,20 (3650 рубли - 205 лева) няма да имаш проблеми с шарани до 2 килограма. Поразходи се из магазините и разгледай какво има. Ако смяташ да ловиш само шарани и то не масовите в рибарниците от по кило-две, тогава си вземи шарански мач. Ако не почти всеки мач ще става. Първо пипни, а после купи :винк: .[/яуоте]

Здрасти това е добра зена бих дал ако го намериа тук в пловдив. Имам маЧ както по горе писах COLMIK SUPRA MACH но се спука с нега сам дарпал шарани по 2.5 - 3кг но се спука коляно незнам защо като имаш предвид Че си го пазех много .А за параболиЧната акcиа голиам кеф като го видиш как се сгъва cелиа на Бодрово за един предиобед хванах на 12-13 шарана под 1кг ниамаше два имаше по кам 2.5 там рибата се плащаше и аз ги пуснах повеЧето ,но мисалтами беше Че с маЧ усещането е страхотно.Наистена дарЯ на каЧеството защото дадох 1.40лв и сега и 80лв никои не дава макар Че е спукан но не наcиало мозе да се направи
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

butnik-
здравеи твоиа маЧ техниум доволин ли си от него каде мога да си намериа такав не в всиЧки магазини продават шимано а до това за cеленасоЧиниа улов на шаран не е така просто си падам по този улов но ловиа всиакаква риба без хишник.Попринcип не сам спеcиалист в роболова спеcиалист сам в друго но имам голиамо йелание да стана такав ако ти каЯ Честно винаги сам гледал да хода с по добри риболовcи от мен за да науЧа ниакои танкости
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

техниума е по стар модел специално моя,без драскотина е не ме е подлъгал нито веднъж или просто шимано.колебая се дали да не го продам понеже имам общо три мача.цената не си спомням точно ,но беше над 300лв,дано не съм те излъгал.мога да ти съдействам за покупка на шимано,ако искаш нещо пиши на лс.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колеги имате ли някакви впечатления от евтините мачове на шимано-аливио
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

колега Аливио е по нисък клас като модел да не каЯ наи нискиа но пак е шимано но внимаваи Че има и ментета миналата година си биах взел една catana mach 4.20 за 110лв на коиато само пишеше шимано ( реално cената и е 210лв сега искам да си взема такава) ама иа биах пораЧал и капарирал ниамаше как да иа откаЯ такаЧе внимаваи да не се излаjеш
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”