гадост и садизъм

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Stefko написа:
Приемам забележката ти! И повече нямя дя повдигам въпроса! НО МОЯТА МИСЪЛ Е ЧЕ СКОРО ЩЕ ПИШЕМ САМО СПОМЕНИ......НЕ ВИЖДАШЛИ КАКВО СТАВА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ТИ КАЖА ХОБИ БЕЗ ПРАКТИКА НЯМА .........! ПЛЮС ТОВА................НЯМА ДА ПИША ЯВНО ПРЕЧА
Еее, ама хайде недейте да сте толкова докачливи де!! То пък човек да не ви направи забележка за нещо. Пишете каквото си искате, просто не разбрах защо 3-сантиметровия уклей ви е виновен...
казах че няма да пиша ама ще пиша :evil: НЕ СЪМ ДОКАЧЛИВ, ПРОСТО СЪМ ЯДОСАН........... :evil: ВСИЧКИ СИ КОПУВАМЕ ТЪКЪМИ ЗА СТОТИЦИ - И НЯКОИ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ А НИКОЙ НЕ ФИНАНСИРА В РАЗМНОЖАВАНЕТО НА РИБАТА......ВСЕКИ СИ ИЗМИСЛЯ НЯКВА ГЛУПОСТ ЗАД КОЯТО ДА СЕ СКРИЕ (ЗОЩО ТОЙ НЕ БИ ЗАРИБИЛ НЯКАДЕ) ЩОТО.......! ОНЯ ДЕН 5КИЛА В НЯКВА ТЕМА ПОДХВЪРЛИ ДА ПРАСНЕМ ПО 100 ЛЕВА НА МАСАТА ЗА ЗАРИБЯВАНЕ И ВЕДНАГА ТЕМАТА СТАНА НЕ ИНТЕРЕСНА - СПРЯХА ДА ПИШАТ :twisted: ВЪВ ВСЕКИ СПОРТ ПЪРВО СЕ НАЛИВА И ПОСЛЕ ИДВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ А В РИБАРСКИЯ ВСИЧКИ ТЪРСЯТ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ДА СА НАПРАВИЛИ НИЩО :twisted: ПОВЕЧЕТО НЕ ВСИЧКИ. :?

И НЕЩО В ДОПЪЛНЕНИЕ ( аз съм чавек който е постигнал доста за малко време, и това е станало защото за мен правило номер едно е да търся решение на проблема а не да го заобикалям!!!) :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Осъждам това което видях определено, но подкрепям ANGEL123.Не може само да вземаме - трябва и да дадем.Но идва големия въпрос - колко са готови да го направят и как ще се справим с другите недобросъвестни рибари (бракониерите) или както казва ZARGANSKI - МЕСАРИТЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Чудно ми е какво можем да направим по въпроса след като държавата (ИАРА) не може да се справи с проблема - бракониерите са с "тях" , парите за зарибяване не стигат ( ЗАЩО ЛИ) :evil: :evil: :evil: .
Всичко опира до нашето съзнание, ако чакаме някой друг да се справи с подобни касапници...........................и аз гласувах.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ooops-мойта болка :lol: :lol: сьс стоте лв :lol: НА МАСАТА...когато кажете-действам :!: ама треба и доверие да си имаме-неква сметка ли да се открие,кво ли :idea:знаете ли в истори4ески аспект откьде произлиза "паре нема-действайте"? :lol: я да разкажа-Гоцето Дел4ев пратил комити по влашко,с комитетски пари да купят оружие за святата идея..отишли ония,оба4е,пропили парите по крь4ми и писали писмо:Гоце,оружие има,но паре нема-они сакат ели паре,ели дупе!!!шо ке праим?ясен бях,надявам се-а инак тва с делфините...и с МРАВКИ да беше-пак е тьпо и гадно-не 4е сьм мноо 4увствителен :lol: :lol: и кво се дьрляте за глупости-за едно и сьщо нещо говорим-айде-МИР :weedman:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

ggbg написа:подписах се и аз в петицията, ама си е вятър и мъгла всичкото това. с какво делфините са по различни от прасета, агнета,.
Доста по-различни са ,защото са изчезващ вид :wink: Прасетата и агнетата се гледат точно за храна.Това е като с перките на акулите.Хванат акулата резнат и перките и зад борда-деликатес били.ДЕЛИКАТЕС.Значи не го правят от глад-мамка им японска :evil:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

колегата ггбг друго има впредвид...разбрахме се де :lol: :idea: това е важното,ай наслука 8)
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Гледах филма - отврат!!!
Това доказва само едно : ... няма по - голям хищник от човека !!!
Но така е в природата , всеки се бори за своето право да бъде част от нея и почти никога не подбира средствата и начините за това !!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ANGEL 123 написа: :evil: ВСИЧКИ СИ КОПУВАМЕ ТЪКЪМИ ЗА СТОТИЦИ - И НЯКОИ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ А НИКОЙ НЕ ФИНАНСИРА В РАЗМНОЖАВАНЕТО НА РИБАТА......ВСЕКИ СИ ИЗМИСЛЯ НЯКВА ГЛУПОСТ ЗАД КОЯТО ДА СЕ СКРИЕ (ЗОЩО ТОЙ НЕ БИ ЗАРИБИЛ НЯКАДЕ) ЩОТО.......! ОНЯ ДЕН 5КИЛА В НЯКВА ТЕМА ПОДХВЪРЛИ ДА ПРАСНЕМ ПО 100 ЛЕВА НА МАСАТА ЗА ЗАРИБЯВАНЕ И ВЕДНАГА ТЕМАТА СТАНА НЕ ИНТЕРЕСНА - СПРЯХА ДА ПИШАТ :twisted: ВЪВ ВСЕКИ СПОРТ ПЪРВО СЕ НАЛИВА И ПОСЛЕ ИДВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ А В РИБАРСКИЯ ВСИЧКИ ТЪРСЯТ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ДА СА НАПРАВИЛИ НИЩО :twisted: ПОВЕЧЕТО НЕ ВСИЧКИ. :?

И НЕЩО В ДОПЪЛНЕНИЕ ( аз съм чавек който е постигнал доста за малко време, и това е станало защото за мен правило номер едно е да търся решение на проблема а не да го заобикалям!!!) :idea:
Батка не разбирам какво те спира като искаш да зарибяваш.Аз лично съм го правил три пъти .Не е нужно да се нахвърляш срещу хора които немогат,наискат или нямат възможност.Тия неща се правят по убеждение а не насила.Хващам 3-4 съмишленици даваме по 100-200лв.Купуваме рибата в торбите,вода , кислород и после се иска крака и ръце.Не е нужно да се биеме в гърдите колко сме зарибявали.Колкото до тъкъмите всеки си е сайбия на парите и ще си копува какво може и иска :wink: :lol: .А и е нормално човек като си купи нова въдица или макара да сподели с колеги и приятели.Тука има хора дето се познават от години .Не мога да разбера и какво ненормално виждаш във възмущението на колегите ,че някъде избиват бозайници едни от най-висшите водни обитатели.И ако това за тебе е дрън дрън ,просто нямам думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

(Батка не разбирам какво те спира като искаш да зарибяваш.Аз лично съм го правил три пъти .Не е нужно да се нахвърляш срещу хора които немогат,наискат или нямат възможност.Тия неща се правят по убеждение а не насила.Хващам 3-4 съмишленици даваме по 100-200лв.Купуваме рибата в торбите,вода , кислород и после се иска крака и ръце.Не е нужно да се биеме в гърдите колко сме зарибявали.)

:lol: Тука малко се бях поизнервил и идеално осъзнавам че сам по-написъл някои глупости но едвли някой се е обидил...( сори :( )! Нека някой от вас или колеги които решат да зарибяват или почистват някъде ми пишат по едно лично съобщиние и аз ще сепостарая да се включа ако не мога физически поне с ( някоя пара ). Една птичка пролет не прави... :cry: Нека всички са живи и здрави :!:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Е колеги ,
този филм доказва на какво е способен човек от алчност :evil:
Както спомена колега по-нагоре във форума ,а и съм сигурен че повечето от вас го знаят -делфина е най-близък като интелект с човека ,та това според мен не е за Грийн пийс ,а направо за съд :evil: Н е може да ми го побере акъла как може да се избиват така такива дружелюбни животни при толкова налични случая на спасен човек от акула,удавяне и т.н.
Явно ни е заложено ей така ,но това не води на добре :!:
Един път преди около 3-4 години във Варна морето беше изхвърлило делфин може би ударен от корабна перка или нещо.....Тогава се почувствах много кофти и ми държа доста време ,ама това което видях днес няма да забравя за цял живот :? :? :?
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

Е не съм съгласен.. тва че делфините са интелегентни кво означава? другите под ножа? Какво обаче означава интелект? дума измислена от хората за да обозначат нещо си измислено пак от тях. ако това може да е критерии по който човекът избира кой ще живее и кой не - мерси.. а кой всъщност е човекът за да решава това? и понеже един колега ме подхвана за агнетата и прасетата.. моля те колега виж този клип:
http://www.meat.org/
подзаглавието му е: това което месарската индустрия не иска да видите.
гледал сум го преди година, сега пак го пуснах ама изкарах до момента в който му режат на едно теленце ташаците. също е доста добре ако разбереш и коментарите, на аглииски са, няма да ги превждам на аванта ( :D ) но предполагам ще разбереш думи като mutation, heart atack, no painkillers, starvation и т.н. .. та мисълта ми е всички ние дето се подписваме по петиции, някои протестират публично, а някои стигат и по далеч какво правим сле дтова? сядаме на масата и хапваме доволно делфини, акули, агнета прасета и кво ли не. начи в един момент ни е вкусно, в другия се възмущаваме.. но на сит корем.

бе човек ли е не ми го хвали .. 8)
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

А защо само да хапваме ? а замисляли ли сте се за това което носите ?
http://www.metacafe.com/w/377452/
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

опааа-имаме си философи :lol: :lol: радвам се,ама отсега да ви предупредя,4е аз ведньж трьгнах да филосовствам по тая тема(а именно-колко са гадни вси4ки хора )и тя бе заклю4ена... :shock: тогава се ядосах,ама сега си викам-бе ние все пак за риби тук обсьждаме :lol: а инак-социопатията ми е голема и мноо добре разбирам за кво иде ре4!!!!айде да не задьлбаваме-ГАДНИ ПРИМЕРИ МНОГО.....и един от тях е политиката на Америка :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

оопс-това е гадостта(на колегата ггбг)която гледах преди години :shock: :shock: не си говорим за това за прьв пьт и както миналия,но за сьжаление нещо е из4езнал или е променен най гадния сайт който сьм виждал-ogrish.com
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ха,ха,ха !!! Писах,обяснявах но явно никой не е чел както трябва.Някъде назад преди 2-3 месеца.Бих изял един японец на чеверме,но това няма да промени нищо :twisted: Как се дръгнете един-друг без нищо и ще се изпокарате защото някой е намерил нещо си което е гадно и долно .То се случва всеки ден и всяка нощ навсякъде по света със всички видове животни,даже някъде ги обработват веднага на живо :shock: Това с делфините го има във няколко варианта и то е от /едното го гледах около 1998-99г/.От тогава до сега,тези неща си продължават и никой и нищо неможе да ги спре. :lol: Същите хора,които го правят,дават пари на фондацийте,някой даже така са направили,че са и собственници на такива фондаций за да могат да контролират нещата от вътре :lol: И така,какво стана??? .........кръдеца вика дръжте кръдеца.Писах много по същата тема преди и вече няма да пиша,само ще кажа че колкото и да се тръшкаме и говорим кой какво ще им направи и т.н,никой нищо на никой неможе да направи и нещата са били такива още преди 100 години,такива са и сега и ще са такива още 1000 години без някой да успее да направи нещо.Така че личното ми мнение е .........НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБРЕЧЕНИ КАУЗИ,ПОНЕЖЕ МНОГО ПО ВЕЛИКИ ХОРА ОТ НАС БЪЛГАРСКИТЕ РИБАРИ /кроки,ангел123,5-6 кила,ксено,спинер/СА СЕ ОПИТАЛИ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО,НО ГИ ПОПИТАЙТЕ КАКВО СА НАПРАВИЛИ,ОСВЕН ТОВА ЧЕ САСИ НАПЪЛНИЛИ ДЖОБОВЕТЕ ЗА СМЕТКА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КЛЕТИ ЖИВОТНИ,ВИЗИРАМ НЕ САМО ДЕЛФИНИТЕ. Ако някога видите някой,който е срещу ВАС и прави нещо което е недопустимо и нечовешко,хванете го,бръкнете му в г....ъ,стъпкайте му топките,минете няколко пъти през него с колата :oops: :oops: :oops: ....е вече ме е срам от това което пиша,но само това е реално и ще си доволен че си спасил едно животно. :!: :!: :!: Всичко друго ще си остане бла,бла,бла,бла и към 3007 година ще говорят ...Ей,вижте ги нашите предци какво са писали :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от krokibg на Вто Мар 20, 2007 11:56 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

както казва един приятел-дибре,4е не знам английски...ама за това не му и треба :smt078
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”