гадост и садизъм

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

гадост и садизъм

Мнение от dekata »

защитете делфините.вижте какво правят с тях шибаните японциhttp://www.all4smartphone.com/index.php ... t&catid=13
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

подписах се и аз в петицията, ама си е вятър и мъгла всичкото това. с какво делфините са по различни от прасета, агнета, риби и прочие дето бездъните ни търбуси поглъщат постоянно? наскоро имаше в 24 часа мисля, статия за вредните емисии.. не помня цифрите ама беше стряскащо колко въглероден двуокис се изхвърля за обработката на 1 кг месо.. абе истината е една. петиция срещу човечеството за да има шанс тая планета и всичко живо по нея.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ць,не петиция-ВИРУС,БОЛЕСТ и МОР имат смисьл!!!хората са гадни,това си е работата ,ама детето ми още не е-мноо зависи на КВИ ше попадне :lol: :(
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

преди гледах некво френско предаване-за разли4ни неща-даваха там кокошки кьде не могат да одат,патици,кьдето 4ерния им дроб колко тех,свине,кьдето не са се обрьщали в живота си наобратно,слонове,дето ги бият с малокалибрени пушки и умират по 6 дена,след като са им ИЗСЕКЛИ бивните с брадва....и пр!!!!такава гнусотия ни сьм знаел,ни сьм предполагал,4е некой може....ОТВРАТ!!! и си викам,кво се задьлбо4аваме?ората са си гадни принципно!!! :oops:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

а инак,Донасиен Алфонз Франсоа или маркиз дьо Сад както го знаеме е жесток пи4 и симпатяга!!!питайте ,ако искате подробности :lol: :lol:
Аватар
riboka13
новобранец
новобранец

Мнение от riboka13 »

Как е възможно!!! Това е по зле от избиването на тюлените в Аляска! Че то ако има същество на тоя свят дето да е толкова близо по интелект до хората, това е делфина! Все едно да гледаш как деца влачат живи с камиони и ги колят докато бавно им изтече кръвта!!! Ужасно!Отвратително!!! И аз се подписах...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ниамам думи

Мнение от slivnalia »

Гледаx филма и онемиаx,незнам какав човек триабва да си да прави6 такива не6та.Аз не биx могал.ТАЗИ ПРИРОДА НИ ТРАЕ МНОГО ,ТРИАБВА ДА НИ ОНИ6ТОJИ КАКТО НИЕ ОНИ6ТОJИXМЕ НЕИА
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

този филм го бях гледам много от одавна но незнаех какво да направя зада спра подобно нещо. благодаря ви много за линка
Изображение
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

И аз се подписах... Нямам думи :( :( :(
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ами вижте и това... :cry:

СПОМЕН ЗА ДЕЛФИНИТЕ

Един кратък и тъжен документален филм, който ни връща назад във времето. Стар архив от 1950 г. показва вандалското избиване на делфини в Черно море.
режисьори Павла Раковска,
Стефан Тодоров
Филмова студия "Време" - 9 мин.

http://www.bornat.org/_bg/501023.htm

...И толкова приличаше на работа убийството.
.............................................
О, Капитане мой, не трябваше...
Не знаехме ли ний, че стреляме в приятели?
Христо Фотев

Влезе още навътре и делфините го приветстваха с хор от делфинско песнопение.

Когато рекетата запориха насам, мъжът в лодката се изправи, дочака ги прав. Рибарите гледаха към него през цялото време, но когато корабчетата приближиха съвсем, едновременно отместиха очи от лицето му, захванаха да опъват гъргърите. Обиколиха в кръг, в много широк кръг, в много широк, пускаха мрежите, заобикаляха отдалече делфините, пускаха металните мрежи и обикаляха, а делфините продължаваха да скачат в изгрева като деца,

опънатите дъги на телата им светят, пляскат с опашки и изригват с тях мощни струи и ослепителни фонтани вода; оживено си говорят и пеят, защото свободата е само да я възпяваш, това са научили насред дълбоката вода: голяма, синя, искряща е свободата и делфините са нейни деца,

а мрежите обикаляха, потъваха в разлюляната вода, красиво се люлееха, хищно и нежно едновременно. Матей стоеше прав насред своята лодка, гледаше. Кръгът от разлюлени мрежи около делфините се затвори. Животните останаха в средата на заграденото море, водата под тях вреше от танца на бурната им радост. Сега ще стегнат мрежите, но как ще ги изтеглят, делфините са много, не е възможно петима рибари да се справят с това, помисли Матей и въздъхна с облекчение. Ще се помъчат и ще ги пуснат, няма друг начин. Загледа се в животните, опита се да разпознае дали неговите делфини все пак не са там и докато се взираше,

запукаха манлихери и обикновени карабини, задимяха дула откъм корабчето, майко Божия, изтръгна се от Матей, какви ги вършат, какви ги вършат, луди ли сте, полудяхте ли, спрете веднага, мамицата ви откачена, спрете, ви казвам,

рибарите от палубата се засуетиха, с куки, закачени на специално устройство започнаха да улавят мъртвите животни и да ги изтеглят нагоре,

водата се обагри в кръв като изгрев, като залез, като полудяло небе, като нещо, което Матей не беше виждал досега, нито беше си помислял, че може да види. Делфините обръщаха кореми, някои още мятаха опашка, един беше невредим и мощно се блъскаше в мрежите. Матей не дочака да види какво ще се случи по-нататък, седна в лодката, обърна и загреба с всички сили към брега; гребеше като побъркан и от очите му течаха горчиви сълзи и се смесваха с пръските морска вода, които хвърчаха изпод веслата.

повече тук

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 83&Level=2
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

отврат...сега се сещам и за нещо подобно спрямо моржовете и 4ук4итата на кам4атка...лошо ми стана :( ..бе ние един друг се избиваме,а даже за ядене не ставаме...целата история е само войни,смьрт и гадост-интересно защо се та4ат хора като наполеон,атила и пр изроди :shock: :shock: :shock: :idea:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:( Нещо не схващам аз, тука всички се възмощавате........ :cry: за чужди проблеми на които некой друг търси решение! Дайте да видим кво става с наще водоеми и нащо море.......че нашия проблем е десетки пъти по голям :cry: от хиляди язовири изчезнаха десетки видове и ги онищожаваме всекидневно :cry: никой не ГОВОРИ ЗА НИКВИ ИНИЦИАТИВИ И КВО ДА ПРАВИМ.....А САМО пишем аз ханах уклей 3 см. , другия бил с нова пръчка ама се върнал валат и дрън дрън!!! :cry:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

ANGEL 123 написа: никой не ГОВОРИ ЗА НИКВИ ИНИЦИАТИВИ И КВО ДА ПРАВИМ.....А САМО пишем аз ханах уклей 3 см. , другия бил с нова пръчка ама се върнал валат и дрън дрън!!! :cry:
Ангеле, не си прав :!: Това е риболовен форум и като такъв тук се пише най-вече за риболов, риби, захранки и т.н... Затова нито уклея, нито нечии валат са "дрън-дрън", а са неизменна част от хобито ни, което споделяме в темите на форума.
Аз също се възмущавам от подобни зверства към природата, също искам нещо да може да се промени, болно ми е и т.н. и т.н, но дай да не обвиняваме риболовците тук, че пишат за риболов :idea:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Stefko написа:
ANGEL 123 написа: никой не ГОВОРИ ЗА НИКВИ ИНИЦИАТИВИ И КВО ДА ПРАВИМ.....А САМО пишем аз ханах уклей 3 см. , другия бил с нова пръчка ама се върнал валат и дрън дрън!!! :cry:
Ангеле, не си прав :!: Това е риболовен форум и като такъв тук се пише най-вече за риболов, риби, захранки и т.н... Затова нито уклея, нито нечии валат са "дрън-дрън", а са неизменна част от хобито ни, което споделяме в темите на форума.
Аз също се възмущавам от подобни зверства към природата, също искам нещо да може да се промени, болно ми е и т.н. и т.н, но дай да не обвиняваме риболовците тук, че пишат за риболов :idea:
:cry: Приемам забележката ти! И повече нямя дя повдигам въпроса! НО МОЯТА МИСЪЛ Е ЧЕ СКОРО ЩЕ ПИШЕМ САМО СПОМЕНИ......НЕ ВИЖДАШЛИ КАКВО СТАВА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ :cry: И ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ТИ КАЖА ХОБИ БЕЗ ПРАКТИКА НЯМА .........! :smt017 ПЛЮС ТОВА................НЯМА ДА ПИША ЯВНО ПРЕЧА :smt028
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Приемам забележката ти! И повече нямя дя повдигам въпроса! НО МОЯТА МИСЪЛ Е ЧЕ СКОРО ЩЕ ПИШЕМ САМО СПОМЕНИ......НЕ ВИЖДАШЛИ КАКВО СТАВА В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ТИ КАЖА ХОБИ БЕЗ ПРАКТИКА НЯМА .........! ПЛЮС ТОВА................НЯМА ДА ПИША ЯВНО ПРЕЧА
Еее, ама хайде недейте да сте толкова докачливи де!! То пък човек да не ви направи забележка за нещо. Пишете каквото си искате, просто не разбрах защо 3-сантиметровия уклей ви е виновен...
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”