Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко закъснително излетче
Re: Малко закъснително излетче
Малкия, за съжаление не мога да кажа ни една хубава дума за "излета" ти.
Добре си прочел,че можеш да задържиш осем риби, ама оная информация че пъстървата е забранена от 01.10 до 01.02 си го пропуснал. Или то не е важно, важно е да знаеш колко рибета можеш да съсипеш.
Официално ти заявявам че ние, от Клуб "Балканка" се отказваме от благодарността ти.
Още си малък и се надявам да се осъзнаеш.
Най-нагло лъжеш, че си пуснал рибите, ама от вида им на снимките мога със сигурност да кажа, че тея риби вече плуват в олио.
Жалко за труда на хората заделили пари за зарибяване, отделили време и мъкнали чували по чукарите за да дадат живот на някоя река, а после я налазват субекти като тебе, които набързо и разказват играта.
А някой хора се сърдят, че сме криели имената на реките , които зарибяваме.
П.С. Оставам учуден, че има хора, които поздравяват един "излет" проведен в ЗАБРАНЕНО време, на ЗАБРАНЕНО място и с МАЛОМЕРНИ РИБИ
Жалко та жалко...
Добре си прочел,че можеш да задържиш осем риби, ама оная информация че пъстървата е забранена от 01.10 до 01.02 си го пропуснал. Или то не е важно, важно е да знаеш колко рибета можеш да съсипеш.
Официално ти заявявам че ние, от Клуб "Балканка" се отказваме от благодарността ти.
Още си малък и се надявам да се осъзнаеш.
Най-нагло лъжеш, че си пуснал рибите, ама от вида им на снимките мога със сигурност да кажа, че тея риби вече плуват в олио.
Жалко за труда на хората заделили пари за зарибяване, отделили време и мъкнали чували по чукарите за да дадат живот на някоя река, а после я налазват субекти като тебе, които набързо и разказват играта.
А някой хора се сърдят, че сме криели имената на реките , които зарибяваме.
П.С. Оставам учуден, че има хора, които поздравяват един "излет" проведен в ЗАБРАНЕНО време, на ЗАБРАНЕНО място и с МАЛОМЕРНИ РИБИ
Жалко та жалко...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Finala Ти е УЖАСЕН дано това =>David Kamenov написа:Здравейте.... благодарност към КЛУБ БАЛКАНКА и всички останали зарибители ...Да не ви мотая повече главите с писането си направо прикачвам снимки... И върхаа на пръчката не спираше да треперее
Ауу забравих да кажа че 4 от 5 риби си плуват обратно във реката а пък и аз съм заплатил за да ловя в този резерват така че всички критикари да го![]()

Суров съм, но с това нещо не показваш само на мен, а и на редица печени риболовци в БГ

Поздрави за слуката и емоциите, но не е това начина да се покажеш пред такъв голям форум... и сега не е времето да се хващат тия красавици (освен ако бъркам нещо)

Нека ме коригира няКОЙ дето ми казваше, че съм голям КУРифей тука у форума !

Значи хората от клуб "Балканка" плащат пари да ги купят,плащат бензин от джоба си да ги докарат от "Тошков чарк" ,губят си времето да ги разселят,а ти посред забраната ,в забранено време и в резерват се хвалиш,че си хванал няколко маломерни пъстърви!Че и им благодаришgloupan написа:14.11.2012 - СРЯДАDavid Kamenov написа:Благодаря колега и само ще кажа повече от рибите са в мярките на 22см които са по закон а и на билета отзад пише че може да се задържат до 8 броя пъстървиПетър Недев написа:Съмнявам се че някой от критикуващите момчето,не е хващал малки риби,които не е пускал обратно. Всички само чакат настървени някоя грешна стъпка на авторите за да започнат да се правят на остроумни и изключително доблестни. Смешна работа.
П.П : Супер риби пич. Не всеки може да излъже тази риба. Браво

- pala4a82
- научил се да хвърля
пич с тая тема си отряза главата хахаха

риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
-
- новобранец
"Колега" моли се да не се срещнем някъде по реките, че тия пръстенца ще ги усетиш някъде............
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
за утрепване си направо, ако трябва да сме честни. затова няма оправия да има никога.
жалка работа.
жалка работа.
- kostakosta
- научил се да хвърля
А бе момче ти от Марс ли падаш??? Тъй ли не прочете нещо в тоя форум, че да разбереш че това дето го пишеш, а най-вероятно и си НАПРАВИЛ е пълен идиотизъм. За съжаление ако бях лекар щях да да ти сложа диагноза "неспасяем случай". От теб няма да стане никога пъстърваджия! Не говоря за мухар, спинингист или стръвкар. Ти си просто МРЪВКАР. За съжаление никога няма да усетиш удоволствието да се разходиш в красива природа, да уловиш красива риба и да я върнеш пак там където и е мястото, защото не си само Ти на тая земя, а има много други, които също искат за се насладят на тая красота. Язък за младостта ти жив и здрав да си и другия път като искаш да си плащаш и да ловиш- има много такива места, но не и резервати, в забраната и не знам още в колко нарушения
- kocitoto
- ще става разбирач
Момчета, просто няма какво да съдите човек, който е толково ......../тук всеки може да сложи какво му душа сака/, тьй като той не разбира своята постъпка. Поне до този извод стигнах аз, ражглеждайки отговорите на постовете му в тази тема.
Лично мое мнение, темата е пусната, за да дразни
п.п. Баце и следващия път им кажи да те снимат от раменете надолу, че така си стъпваш и с двата крака на здравната книжка... То късно вече де, всички сме ти запомнили Убавия фейс
Лично мое мнение, темата е пусната, за да дразни

п.п. Баце и следващия път им кажи да те снимат от раменете надолу, че така си стъпваш и с двата крака на здравната книжка... То късно вече де, всички сме ти запомнили Убавия фейс

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Е добре де сбъркало е момчето явно! Отишло е хванало е пъстърви на забранено място и в забранено време и си е помислило, че е направило удар! Решило е да се похвали! Предполагам не е осъзнало грешката си. Според мен, трябва да се извини и да си признае грешката, а всички вие да се опитате да му простите. Малък е още и затова е станало така, а може и някой по-възрастен да го е повел натам.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам що се дразните на този малоумен индивид !!!!
Аз сьм си решил проблема по следният начин ,видя ли някьде да пишат Давид ,Malemi и Esoxpike знам ,че неминуемо следва някоя идиотщина,и просто подминавам с усмивка и сьжаление.
Та както е казал народа - убий глупака с мьлчание . То така или иначе от приказки при тях няма смисьл.
Аз сьм си решил проблема по следният начин ,видя ли някьде да пишат Давид ,Malemi и Esoxpike знам ,че неминуемо следва някоя идиотщина,и просто подминавам с усмивка и сьжаление.
Та както е казал народа - убий глупака с мьлчание . То така или иначе от приказки при тях няма смисьл.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- вече хвърля и на тежко
Тая тема стана бестселър,за пръв път виждам най-отдолу 2 реда потребители да разглеждат.
- jorro11
- ще става разбирач
Тъкмо си викам като изчетох коментарите от първата страница , че се е разминал с "огъня" ама на втората всички са стреляли "на месо"...vdo написа:Тая тема стана бестселър,за пръв път виждам най-отдолу 2 реда потребители да разглеждат.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
muerter написа:Давид ,Malemi и Esoxpike знам ,че неминуемо следва някоя идиотщина,и просто подминавам с усмивка и сьжаление.

Ето я чистата истина! Каквото и да им се казва нъцки!muerter написа: Та както е казал народа - убий глупака с мьлчание
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Този път Давид "изби" рибата
,
Ама все ми се струва, че е някаква постановка
!
Първата снимка не е на някое диво място, което от "Балканка" зарибяват,
Второ - няма 4, от които 5 риби да са "върнати" обратно и нещо не е както трябва ........
Трето- част от коментаторите също са ловили през забраната !
И най-важното,
Младите хора приемат фарисейщината, демагогията и желанието да са "прекалени светци" като задължително условие, за да пишат в "На риба"!
Да се замислим върху това,
Ама всички !!!
А че темата е ужасяваща, няма и капка съмнение !

Ама все ми се струва, че е някаква постановка

Първата снимка не е на някое диво място, което от "Балканка" зарибяват,
Второ - няма 4, от които 5 риби да са "върнати" обратно и нещо не е както трябва ........
Трето- част от коментаторите също са ловили през забраната !
И най-важното,
Младите хора приемат фарисейщината, демагогията и желанието да са "прекалени светци" като задължително условие, за да пишат в "На риба"!
Да се замислим върху това,
Ама всички !!!
А че темата е ужасяваща, няма и капка съмнение !
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!