Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЖАЛКО ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ
Модератор: dantho.mihov
Re: ЖАЛКО ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ
Направо си режи топките ,че много са навъдихте.Такива бракониерчета като тебе като ги спипам някъде им чупя ръцетеDavid Kamenov написа: И ако знаете как се радвам че съм ви направил впечатление направо ми иде да си нарежа вените

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Дейвит, брало си е лайката (майката си е е...о) демек
Понаакал си се , без да искаш нали ! Ма все пак там средни пръсти това не е хубаво , имай уважение. Е Кърцата даже ти отхвърли благодарностите , уфф срам и позор. Ся тъпо се е получило аз даже да не напиша някойя глупост ма на ония две пастърви дето си ги снимал долната и май де да знам ма нещо и стърчеше от устата , да не пиша на какво ми прилича. Това е ри6а дето малко издържа на суша. ловиш и пускаш веднага , а така кат те гледам си им направил доста добра фотосесия ! я за тези дето разбират от тоя риболов , нема ти се вържат. Ето даже и сексуални закани има към теб с извращения (бой)
Ако си искарваш сам парите , по добре виж къде се намира седалищет о на тоя клуб балканка и иди им дай некой лев за зарибяване, та да отървеш кожата !

Понаакал си се , без да искаш нали ! Ма все пак там средни пръсти това не е хубаво , имай уважение. Е Кърцата даже ти отхвърли благодарностите , уфф срам и позор. Ся тъпо се е получило аз даже да не напиша някойя глупост ма на ония две пастърви дето си ги снимал долната и май де да знам ма нещо и стърчеше от устата , да не пиша на какво ми прилича. Това е ри6а дето малко издържа на суша. ловиш и пускаш веднага , а така кат те гледам си им направил доста добра фотосесия ! я за тези дето разбират от тоя риболов , нема ти се вържат. Ето даже и сексуални закани има към теб с извращения (бой)
Ако си искарваш сам парите , по добре виж къде се намира седалищет о на тоя клуб балканка и иди им дай некой лев за зарибяване, та да отървеш кожата !
-
- научил се да хвърля
Ама и вие се хващате за думите на тоя ром те от ден до пладне 100 пъти си менят обещанията и се кълнат за последно.Сега се е наакал,че му видяхме снимката и затова се извинява вие какво мислите
Докъде я докарахме бракониерите да се хвалят по форумите ,че и теми да пускат 

На риба като на война.
Мисля, че темата се изчерпа , а и започнаха обиди на расова основа
Дано момчето си вземе забележка!

Дано момчето си вземе забележка!