Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЖАЛКО ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ЖАЛКО ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ
Добър вечер колеги извинявам се за грешките но те не са под съображение за сигурност. Защото 1во не знаех че в този период риболов на пъстървите е забранен а като съм малоумник тези по умните да са дошли и да са ме научили благодаря за вниманието и се извинявам за ГРЕШКАТА НА ВСИЧКИ и да знаете взимам си забележка. И ако знаете как се радвам че съм ви направил впечатление направо ми иде да си нарежа вените 

Риболова е хоби.Наслука 

- pachosz
- сериозен играч
Re: ЖАЛКО ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ
Споко, младежо 
Човек се учи докато е жив!
По-важно в случая е, че си вземаш бележка и предполагам едва ли ще повториш грешките си
Поне ако си пич на място, не би повторил грешка.
Успех!

Човек се учи докато е жив!
По-важно в случая е, че си вземаш бележка и предполагам едва ли ще повториш грешките си

Успех!
- gloupan
- разбира нещата
Всеки греши,а понякога е полезно за да имаш възможността да осъзнаеш грешката си и да се извиниш, стига да е от сърце.
И ако е от сърце извинението ти, то тогава би трябвало да забравиш за червения емотикон използван и добавен допълнително в първото ти мнение от предишната ти тема.
И ако е от сърце извинението ти, то тогава би трябвало да забравиш за червения емотикон използван и добавен допълнително в първото ти мнение от предишната ти тема.

TRS70MLF2
Хубаво е, че си осъзнал грешката си колега. Няма да ти се правя на моралист или съдник, но ще ти дам един съвет. Видях в предната тема си писал, че имаш право на всичко, защото си циганин. Не е зле да спреш да разсъждаваш по тоя начин 

Рибата винаги е на другия бряг
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Само недей с бръснарско ножче ,че става много лесно.David Kamenov написа:Добър вечер колеги извинявам се за грешките ... направо ми иде да си нарежа вените
Земи някой по тъп нож,поне да търкаш и се мъчиш повечко...

Свиркай си и хич да не ти е на ...,всеки греши
Аз там съм пораснал...
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Хубаво е, че си грешката си колега. Няма да ти се правя на моралист или съдник, но ще ти дам един съвет. Видях в предната тема си писал, че имаш право на всичко, защото си циганин. Не е зле да спреш да разсъждаваш по тоя начин
Напълно подкрепям мнението на колегата Гад975..
Това че си от някой етнос не ти дава привилегии - всички сме български граждани и сме равноправни..
Дано наистина си осъзнал грешката си и не я повтаряш
Наслука!
Напълно подкрепям мнението на колегата Гад975..
Това че си от някой етнос не ти дава привилегии - всички сме български граждани и сме равноправни..
Дано наистина си осъзнал грешката си и не я повтаряш

Наслука!
"The more you know, the less you carry"
-
- кандидат преподавател
Давидчоооо , дано да си ИСКРЕН , щото , много хора трудно ще ти повярват !!!
Един съвет от мен : Бъди такъв какъвто си , и не ставай на всяка манджа - миродия
!
Млад си , зелен си , но аз виждам в теб хъс и желание. Ходи за риба , пробвай нови методи , споделяй , и ще дойде момента в който ще се почувстваш Удовлетворен !!!
Един съвет от мен : Бъди такъв какъвто си , и не ставай на всяка манджа - миродия

Млад си , зелен си , но аз виждам в теб хъс и желание. Ходи за риба , пробвай нови методи , споделяй , и ще дойде момента в който ще се почувстваш Удовлетворен !!!
Върл Shimano фен!
- Vid
- кандидат преподавател
Абсолютно, всички ние българи, цигани, турци, арменци и пр.., кой като къв се определя си е баШка, но ние всички сме едно общество и всички живеем на тази територия наречена Б-я и всички трябва да сме единни, както и толерантни към себе си и околните и не в по малка степен към природата в частност рибните ресурси.... Законът си е закон и важи в еднаква сила за всички граждани (за болшинството цигани не важи сега, щото станахме твърде голяма демокрация-анархия, ама ако искаме за пребъдем ще трябва да заважи.....), но тук имам в предвид не закона, съзнанието, отношението и благородството на отделния индивид.Gad975 написа: Видях в предната тема си писал, че имаш право на всичко, защото си циганин. Не е зле да спреш да разсъждаваш по тоя начин
п.п. Към колегата David Kamenov, въпреки, че съм си етнически българин, имам много приятели и съседи - цигани с които сме приятели, и които са "големи хора" в мислене и съзнание... Затова, не ми казвай, че щото си циганин всичко ти е позволено..... Щот като те гледам, си грамотен, начетен и мислещ и иЧ не си от ония цигани де спят под коня за да им е топло.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- kodek
- ще става разбирач
Колко грешки станаха тука:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=43531
Пък аз етническия Българин в една предишна тема (преди няколко дни от тази), взех,че пуснах снимки на "кривата вада", и кой е виновен?
Аз - дето давам инфо къде и какво кълве!Но вече не давам!
Пък аз етническия Българин в една предишна тема (преди няколко дни от тази), взех,че пуснах снимки на "кривата вада", и кой е виновен?
- Vid
- кандидат преподавател
Не така, видно е че момчето не лови с парашут пъстърва. Явно е ловил на неправилното място в неправилното време. И видно от многото му мнения във форума, доколко верни или грешни, смятам, че има "хляб" в това момче и не трябва да го хулим и обиждаме, а по скоро напътстваме...kodek написа:Колко грешки станаха тука:
И, конкретно - изказването му: "всичко ми е позволено, щот съм циганин", идва от грубите нападки от колегите във форума.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
За акъл - в предишната тема ти дадохме достатъчно, така че сам си решаваш, а относно етническите квалификации.... Тука сме една по-особена група де се различава от всички в цял сват и се викаме ВЪДИЧАРИ и закона би трябвало да важи и да се спазва от всички.
Колкото повече рибоци рилейзваш, толкоз повече ще има за другото излизане, колкото по-добре си почистиш брега, толкова по-приятно ще ти е следващия път, избора си е твой. А ако се научиш, че е по важно излизането сред природата с арни дружки и риболова е само едно приятно допълнение и не ти пука дали ще хванеш нещо най-добре/мое лично мнение/.
Колкото повече рибоци рилейзваш, толкоз повече ще има за другото излизане, колкото по-добре си почистиш брега, толкова по-приятно ще ти е следващия път, избора си е твой. А ако се научиш, че е по важно излизането сред природата с арни дружки и риболова е само едно приятно допълнение и не ти пука дали ще хванеш нещо най-добре/мое лично мнение/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- koda33
- разбира нещата
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=70708
Въобще не съжаляваш май, не се изкарвай жертва.
Въобще не съжаляваш май, не се изкарвай жертва.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- akoto13
- ще става разбирач
Миризлив,сополив мангал.Тва племе винаги ще ни разказва играта и се чуда защо се занимавате със смръдлъо.Утре пак ще ходи да сере и мърля,в кръвта им е.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!