Едно въпросче..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Едно въпросче..

Мнение от tania22 »

Тигърче,бегай в темата на Камика и остави момчето да продължи да мисли в правилната посока! :evil:
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

жена ми като завърши медицина имаше желание да работи медицинска сестра и...350-400лв.заплата днес по-12 часа работа 3 смени те тва ни е държавата -беше в италия работи си там като тъкава 1200евро заплата -сега заминава за англия там да си работи 8 паунда на час .Та пич незнам какво бъдеще има тука освен ако не си произлязал от правилните ташаци .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

boreto1 написа:жена ми като завърши медицина имаше желание да работи медицинска сестра и...350-400лв.заплата днес по-12 часа работа 3 смени те тва ни е държавата -беше в италия работи си там като тъкава 1200евро заплата -сега заминава за англия там да си работи 8 паунда на час .Та пич незнам какво бъдеще има тука освен ако не си произлязал от правилните ташаци .
Така, че е така, така е, ама ти бягай при жена си, че ако си седиш тук, да не я попляскват някакви западни ташаци докато блееш във форума....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Христо Рангелов написа:.........................
Но струва ли си да го уча и да ми е кеф , а да работя друго и да не ми е кеф.. :lol:
Щом ти е кеф-учи! НО, учи усилено и чужд език,писмено и говоримо :!: :!:
Сега малко по втората част на въпроса ти.
Малко хора могат да се похвалят,че работата ги кефи :lol: В днешно време е важно работата ти да осигурява добри,сигурни и дългосрочни доходи! В България,това няма да се случи скоро. Надявах се,че за моето поколение има шанс,но уви. Може би за внуците ми,но не съм сигурен. Догодина синът ми завършва музикалното училище в Русе-ходи с желание. Досега съм купил китари,уредби и други принадлежности за над 2000€. Но след като завърши к'во прави?! Някой ще каже-"къв го търси в такова училище?". Ами него го кефи. А по тая логика, такива училища трябва да се закрият!
Въобще,много малък процент от младите хора имат шанса, въобще да работят нещо! При тая античовешка политика на правителството!
Сега ще споделя какво се случи с мен.
Учих дървообработване-с кеф. Като бях в БНА дойде демокрацията,разпределението,което имах за един завод отиде на майната си. Започнах работа на друго място-без кеф. След 5 години се преориентирах-работата почна да ме кефи.Не вземах много пари,но с допълнителна работа (частпром),бюджета ставаше стабилен....... 2009г шефът ми "предусети" кризата и намали заплатите,докато почна да дава по 50лв на седмица. И то нередовно.
И 2010г бяхме принудени с жена ми да си бием камшика в Чужбина. Без да знам език,с пари взети на заем,нищо,че шефа ми дължеше над 3000лв :evil: Почнах в McDonald's,та до ден днешен. Парите,които вземам са може би на най-ниската ставка. Но на трето число парите са ми преведени по сметката. 1/3 пращам към БГ, 1/3 ми отиват по разходи и останалата част са ми за харчене. Стигат,даже харча и за глупости.
Сега си търся друга работа,каквото съм работил в БГ. Но езика ми е спънка-уча го в движение,работя с чужденци,които са по-зле и от мен :lol: Документите за квалификации,които имам от БГ не вървят тук.Трябва да запиша и да изкарам тук същите курсове,които съм карал,за да имам същите умения.Но документа ще е немски!!! Въпроса пак опира до езика! А това,немският е антиезик :lol: За говорене е едно,за писане е друго,за телевизията трето..... :rolleyes: :rolleyes:
..........................................................................
Та,щом те кефи и можеш да се издържаш-учи! Но учи и езици и то усилено!!!
Скътавай някой лев от банички за терминал 2. За всеки случай.

ПС. Не знам Тигъра кой терминал има в предвид,но на летище Мюнхен терминал 2 е на
Munchen Airport (11) - Копие.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Благодаря за мнението трапера :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Бягай докато е време и имаш шанс да си оправиш живота далеч от тази помийна яма България :idea: Защото , ако няма да ставаш депУтат , министър , премиер или президент няма смисъл да си тук :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
tct

Мнение от tct »

tania22 написа:Тигърче,бегай в темата на Камика и остави момчето да продължи да мисли в правилната посока! :evil:
Вземай си лекарството редовно и не ми давай наклон на........ :lol:
tct

Мнение от tct »

трапера написа: Въобще,много малък процент от младите хора имат шанса, въобще да работят нещо! При тая античовешка политика на правителството!

ПС. Не знам Тигъра кой терминал има в предвид,но на летище Мюнхен терминал 2 е на
Нашенския терминал...... :mrgreen:
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

tct написа:Нашенския терминал...... :mrgreen:
Дано от там излитащите самолети кацат на тоя от снимката ми :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
tct

Мнение от tct »

трапера написа:
Дано от там излитащите самолети кацат на тоя от снимката ми :mrgreen:
Той до нашия акъл да му дойде да стигне и излети,па оттам терминали за кацане бол :wink:
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

:wink:
"- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш... "
tct

Мнение от tct »

tania22 написа::wink:
"- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш... "
Ашколсун tania 22 хатун,голям ихтибар на лимонови резенки направи,само един халвет ти липсва и двама манафи да ти го подсладят :lol:
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

От манафите хаир да видиш ти,че по-ще ти отива! :mrgreen:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Като ви чета и ми се досира :mrgreen:

Бягай та бягай, и като избяга к"во?

Успешно бягат два типа хора - прозди скотове, дето тука си мизеруват и работят на парче и там продължават по същия начин, ама в евро.
Другите са хора с образование и професия.

Сега след средното къде го пращате? Да бере ягоди и да спи на полето? Или да си замени плановете за бъдещето със здрав бач от сутрин до вечер?

Пич, прави каквото искаш, обаче си го избери ти. След 4-5 години няма да си изгубил нищо, пак ще може да идеш да ринеш лайна в чужбина, но ще имаш и други възможности. А през това време поне ще си в среда на усмихнати хора с надежди и планове за бъдещето.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

chirusa_bg написа:Като ви чета и ми се досира :mrgreen:

Бягай та бягай, и като избяга к"во?

Успешно бягат два типа хора - прозди скотове, дето тука си мизеруват и работят на парче и там продължават по същия начин, ама в евро.
Другите са хора с образование и професия.

Сега след средното къде го пращате? Да бере ягоди и да спи на полето? Или да си замени плановете за бъдещето със здрав бач от сутрин до вечер?

Пич, прави каквото искаш, обаче си го избери ти. След 4-5 години няма да си изгубил нищо, пак ще може да идеш да ринеш лайна в чужбина, но ще имаш и други възможности. А през това време поне ще си в среда на усмихнати хора с надежди и планове за бъдещето.
Благодаря за мнението :)
"The more you know, the less you carry"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”