Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Едно въпросче..
Модератор: dantho.mihov
Re: Едно въпросче..
Тигърче,бегай в темата на Камика и остави момчето да продължи да мисли в правилната посока! 

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
жена ми като завърши медицина имаше желание да работи медицинска сестра и...350-400лв.заплата днес по-12 часа работа 3 смени те тва ни е държавата -беше в италия работи си там като тъкава 1200евро заплата -сега заминава за англия там да си работи 8 паунда на час .Та пич незнам какво бъдеще има тука освен ако не си произлязал от правилните ташаци .
- Vid
- кандидат преподавател
Така, че е така, така е, ама ти бягай при жена си, че ако си седиш тук, да не я попляскват някакви западни ташаци докато блееш във форума....boreto1 написа:жена ми като завърши медицина имаше желание да работи медицинска сестра и...350-400лв.заплата днес по-12 часа работа 3 смени те тва ни е държавата -беше в италия работи си там като тъкава 1200евро заплата -сега заминава за англия там да си работи 8 паунда на час .Та пич незнам какво бъдеще има тука освен ако не си произлязал от правилните ташаци .
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч
Щом ти е кеф-учи! НО, учи усилено и чужд език,писмено и говоримоХристо Рангелов написа:.........................
Но струва ли си да го уча и да ми е кеф , а да работя друго и да не ми е кеф..

Сега малко по втората част на въпроса ти.
Малко хора могат да се похвалят,че работата ги кефи

Въобще,много малък процент от младите хора имат шанса, въобще да работят нещо! При тая античовешка политика на правителството!
Сега ще споделя какво се случи с мен.
Учих дървообработване-с кеф. Като бях в БНА дойде демокрацията,разпределението,което имах за един завод отиде на майната си. Започнах работа на друго място-без кеф. След 5 години се преориентирах-работата почна да ме кефи.Не вземах много пари,но с допълнителна работа (частпром),бюджета ставаше стабилен....... 2009г шефът ми "предусети" кризата и намали заплатите,докато почна да дава по 50лв на седмица. И то нередовно.
И 2010г бяхме принудени с жена ми да си бием камшика в Чужбина. Без да знам език,с пари взети на заем,нищо,че шефа ми дължеше над 3000лв

Сега си търся друга работа,каквото съм работил в БГ. Но езика ми е спънка-уча го в движение,работя с чужденци,които са по-зле и от мен

..........................................................................
Та,щом те кефи и можеш да се издържаш-учи! Но учи и езици и то усилено!!!
Скътавай някой лев от банички за терминал 2. За всеки случай.
ПС. Не знам Тигъра кой терминал има в предвид,но на летище Мюнхен терминал 2 е на
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Христо Рангелов
- разбира нещата
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бягай докато е време и имаш шанс да си оправиш живота далеч от тази помийна яма България
Защото , ако няма да ставаш депУтат , министър , премиер или президент няма смисъл да си тук 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Вземай си лекарството редовно и не ми давай наклон на........tania22 написа:Тигърче,бегай в темата на Камика и остави момчето да продължи да мисли в правилната посока!

Нашенския терминал......трапера написа: Въобще,много малък процент от младите хора имат шанса, въобще да работят нещо! При тая античовешка политика на правителството!
ПС. Не знам Тигъра кой терминал има в предвид,но на летище Мюнхен терминал 2 е на

- трапера
- сериозен играч
Дано от там излитащите самолети кацат на тоя от снимката миtct написа:Нашенския терминал......

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Той до нашия акъл да му дойде да стигне и излети,па оттам терминали за кацане болтрапера написа:
Дано от там излитащите самолети кацат на тоя от снимката ми

"- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш... "
Ашколсун tania 22 хатун,голям ихтибар на лимонови резенки направи,само един халвет ти липсва и двама манафи да ти го подсладятtania22 написа:![]()
"- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш... "

От манафите хаир да видиш ти,че по-ще ти отива! 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като ви чета и ми се досира
Бягай та бягай, и като избяга к"во?
Успешно бягат два типа хора - прозди скотове, дето тука си мизеруват и работят на парче и там продължават по същия начин, ама в евро.
Другите са хора с образование и професия.
Сега след средното къде го пращате? Да бере ягоди и да спи на полето? Или да си замени плановете за бъдещето със здрав бач от сутрин до вечер?
Пич, прави каквото искаш, обаче си го избери ти. След 4-5 години няма да си изгубил нищо, пак ще може да идеш да ринеш лайна в чужбина, но ще имаш и други възможности. А през това време поне ще си в среда на усмихнати хора с надежди и планове за бъдещето.

Успешно бягат два типа хора - прозди скотове, дето тука си мизеруват и работят на парче и там продължават по същия начин, ама в евро.
Сега след средното къде го пращате? Да бере ягоди и да спи на полето? Или да си замени плановете за бъдещето със здрав бач от сутрин до вечер?
Пич, прави каквото искаш, обаче си го избери ти. След 4-5 години няма да си изгубил нищо, пак ще може да идеш да ринеш лайна в чужбина, но ще имаш и други възможности. А през това време поне ще си в среда на усмихнати хора с надежди и планове за бъдещето.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Благодаря за мнениетоchirusa_bg написа:Като ви чета и ми се досира![]()

"The more you know, the less you carry"