Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов край Бургас
Re: Риболов край Бургас
Абе колеги как ви даде сърце да стоите и да ги гледате тия помиари да хващат толкова риба а вие си стоите и си ги снимате,че сте и трима.............Някой от областта да сигнализира на ИАРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- pechat
- научил се да хвърля
И като им звънна те случайно дойдоха,така е от 2 седмици.Това е единственното място където става за риболов зимата,не вярвам да са чували ИААРА та за него из Бургас.Макар че на клипа не се вижда добре циганина с калдармата взе рибата която му трябваше и върна останалата,а човека с мрежата взе рибата която хареса и другата я остави на брега да мре.
-
- научил се да хвърля
То това бракониерство в района дето са го снимали е целогодишно! Аз ходя там от средата на декември и картинката е все една и съща! От няколко години не съм видял представител на ИАРА. Като направиш забележка те гледат като извънземно.
- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Подкрепям идеята да се публикуват фото и видео материали с бракониерите!
Просто са за растрел........
coldy написа:Подкрепям идеята да се публикуват фото и видео материали с бракониерите!
То е ясно че всеки подкрепя идеята да се публикуват,но въпроса е къде защото това и много други снимки и клипове трябва да се видят от компетентните органи и министри.Дано някой все пак знае къде и на кого да се пращат такива материали.
Няма да е никак зле който знае да сподели и да ги заринем групово с подобни материали (сигурен съм че всеки е ставал свидетел на бракониерство) било то снимки или клипове.
Според мен това обаче трябва да става възможно най-бързо за да може да се вземат мерки на време (ако все пак някой реши да вземе такива де........)
-
- Модератор
Е как къде. ИААРА си имат пощенски кутии и в Централата и в регионалните дирекции и са публикувани в сайта им.Снимки и видеоклипове могат да се изпращат като прикачени файлове, вместо да се предъвкват тук и никой от тях да не ги вижда.Освен това електронната поща се входира, както обикновената поща. От там нататък е друга тема.
- pechat
- научил се да хвърля
Надали взимат рибата за себе си,явно я изкупуват в района.Носи се слух че цената е 1 лв за кг,без значение каква е рибата.Май от изкупвача трябва да се тръгне,че при тази немотия няма да се спре с това изтребване.
-
- Модератор
Даа, потвърждавам го. Не е слух, а факт. Има предприемчиви, които така си осигуряват доход за насъщния, без да ги оправдавам.
Колеги сигурен съм че поне повечето от вас където сте коментирали клиповете сте станали тази година свидетели на тази гледка,и какво направихте?не сам чул веднъж поне някои да е набил мангал на реката или да го хвърли вътре,а от вкъщи всеки е много силен,начетох се на смелчаги и биячи дето само лаят пред компа а хората си дърпат мрежите и ги боли х... за вашето мнение!Когато някои от вас набие мангала на реката и го документира ще му кажа евала лично аз,но ми се струва че след побоя ще олекне със солидна сума пари и дело на главата си,понеже нашите КОРМОРАНИ- 'РОМИ' имат много повече права от нас!Случващото се на реката се наблюдава от години и никои не ги е спрял до сега и няма да ги спре това са фактите!А който е голям смелчага знае къде е мястото да се обади аз ще го заснема лично как пребива БРАКОНИЕРИТЕ и ще пусна репортажа тук във форума за да докажа че има колеги при които "ШУБЕТО НЕ Е ГОЛЯМ СТРАХ" както се изказа колегата по горе,който съм сигурен че не е обелвал и дума при такива ситуации!Ние поне се карахме с тях,викахме да връщат рибата обратно и лично пускахме все още живата оставена риба на брега!!!
Запален риболовец
-
- ще става разбирач
е кво искате . . . джанго измъкна една десетолевка от реката
такава е . . поговорката ден година храни . . тва е положението. Дайте му 10 кинта за рибата и я пуснете . . .

късмет работа . .
Типично по български.. снимаме смеем се и гледаме нарушителите и очакваме някой друг да направи нещо.... "ШЕ го прата на иарата" прати го ако искаш и на Обама ..... просто можеше да звъннеш на иарата а не да се хилиш на бракониерите.... ЕЙ това само в България го има да гледаш някой как нарушава законите и да му се радваш отстрани безучастно.

Привет на колегите!По въпроса за шубето!!!!!Кой ще ми плаща адвокатите за делата!!!!!!То тука всички много смели!!!!!А за тея манговци!!!!!Той клипа пойче е за българина със срекмето,че оставяше рибата на брега!А че всички псевдо риболовци сложиха тройки и дайййййй пълни кофи за всички комшии!!!!!!А тука много сме коректни!Пълен тъшак е цялата работа!!!!