Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

СъРФ ПРЪЧКА
Модератор: bobopeli
- Husmen1983
- научил се да хвърля
:)
колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: :)
Аз имам една пръчка за хвърляния от плажа с нея определено постигам по големи дистанций но не повече от 10-15 метра.Но си е голямо дърво...основно я ползвам за хвърляне на ракети върши супер работа.Общо взето пръчка над 3,5 либри вече не купувам в риболова на шаран дори аз мисля че 3либри и 2,75 са най-добрите вариянти.Husmen1983 написа:колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
Все пак да не забравяме ,че далечината на замятането не зависи чак толкова много от въдицата колкото от задмакарното устройство

Примерно аз да зема и пръчката с които тоя хвърля 270 метра ако хвърля 110-120 даже ще е много ми другите 150 са от техника

Последно промяна от kalkan4o на Чет Апр 19, 2007 10:17 am, променено общо 1 път.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: например
ceno cenov написа: но защо тогава шаранджиите и от световна класа не използват такива сърфове а обикновени шаранджииски прътове.
е това и аз се питам ,значи за море хубаво ще стават на дунава пак добре ама на язовир сакън не, там само с лодка ще се разпъва по двеста и повече метра щото тея пръти не са за там - нещо такова ми звучи
сигурно има причина и мисля че който е държал в ръката си такава пръчка ще я знае каква е - остава само да я сподели!
- Husmen1983
- научил се да хвърля
здр колеги
купих си сърф пръчка на тръбуко.и сега в събота я пробвах.наистина пръчката мята с около 15-20 повече от нормалните.може би приятеля ми които беше до мен не може да мята или пък наистина е фактор пръчката.но на мен ми допада.добре балансиране е с леко мек връх.
за сега нямам такъв.
-
- разбира нещата
Re: здр колеги
===============================Husmen1983 написа:с леко мек връх.
все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Husmen1983
- научил се да хвърля
глупости
все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве
===========================================
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
за сега нямам такъв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: глупости
ми ти,пич ,чувал ли си за фидер?кви "сигнализатори "се слагат там?ако е КОЛ на дунава,нема как да разбереш,освен ако не е ...КОЛ?ми,да-с шасове гледам фидера...както и дунавската дьнна-без ЗВЬНЕЦHusmen1983 написа:все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
Преебания е тоя дето е пуснал темата щото се интересува от нещо и иска да развие тема с колеги.Обаче винаги се намира някой дето си умре да пише всичко друго ама не и по темата.Както и да ти го обясня няма да ме разбереш щото виждам не искаш .Абе нещо като да викаш на другите да си събират боклуците ате да си ги метат по полета и язовири.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Виж брато готин си ,но дори половината от мненията ти не са по темите...все пак това е рибарски форум да не забравяме за какво сме се сабрали тука.Не съм аз този които трябва да те съди,но като съфорумец и колега те моля да поналамиш спама, може и да се цензурираш все пак има деца и жени...самия аз съм дете на 16 а се държа дваж триж дори по сериозно от тебе5кила написа:я,да позная кой е преебан..мисля,мисля.....наш кво ми хрумна?АЗ????![]()
![]()
![]()

За бракониерите само слънчаци
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: