Сомски,тайни!№2

Модератор: sapuna

Troli

Мнение от Troli »

Сомска тайна №2 е,как ловува сома! :!: :!: :!: Това е тайната,която трябва да се разгадае! :idea: :idea: :idea: Кажете,как ловува според вас! :wink: :roll: :roll: :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Taka ловува сома.

[/img]Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Не,не и не!Жалко,че ни представяш постановка от личния си аквариум! :D :D :D В гьоловете е друго!Вервай ми!Това е офанзивния лов,на засмукване на скорост!Платиката винаги се държи на 4-5м.,а само при мръстене излиза в плиткажа да се отбие!Този филм е компромат!Предизборен! :wink: :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли кажи ми нещо за цвета на воблера и как сома го вижда.Доста е интересно.Това дето съм ти го пуснал може малко да ти помогне да си помислиш за някои неща при кльонка.
Troli

Мнение от Troli »

Казах доводите си за цвета,но Кроки не ме подкрепи!Все едно ми се сърди.Аз не съм му издал бияча-воблер!Ако не вижда,как разпознава,какво лапа?Това също е довод в теорията ми!Или му е се тая,какво лапа?Не ми се вярва,да обърка уклейката за платичка! :wink: Сомът със сигурност разпознава рибите,които лови.Как,ако не и с очи? :roll: :shock:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ето ти едно такъмче за сом.Долу тройката е със метална проволка.
Нагоре е с плетеняк,но няма оплитане на тройката.Няма и късане.

Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Защо е червена перушината?Защо не жълта,синя и т.н.?Аз знам,но кажи ти! :?: Внимавай с отговора! :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това е глупост.Направена е да се стегат новобранци като теб.Очаквах да ме попиташ-затова ти го пуснах.Въобще не помага.
Troli

Мнение от Troli »

Това ли целиш,да се стегам?Нито се стегам,нито съм новобранец!Обещал съм ти,да ти се обадя щом почна да ги ловя по твоя метод! :wink: :D :D :D Ти беше казал,че не било трудно!И аз взех,че ти повярвах.:wink:
Последно промяна от Troli на Вто Апр 17, 2007 6:48 am, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Трябва наистина да познаваш добре противника за да го победиш.В случая аз не съм ти противник,а сома.Но ти за него знаеш малко.Въпреки това бих се радвал да хванеш няколко големи.Тогава никой няма да може нищо да ти каже.Само дето пак малко ще знаеш,защото гледаш несериозно на нещата.Или поне така се правиш.Чети кой какво е написал и от всеки ще научиш нещо.Да знаеш аз колко неща научих тази зима от твоя приятел Асен.Нищо,че сом не е ловил.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Troli написа:.....Силата ми е,че аз знам всичко за теб,а ти нищо за мен. :wink:

Е досега гледах да се не включвам в сомският риболов щот от него и хабер си немам изключая разни дребосъци на различни рибоуловни методи ама кат прочетох тая фраза къде една комшийка я използваше редовно преди да я освидетелствуват не се здържах и ми се отрони една сълза от уевото оче Изображение Изображение Изображение Изображение
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Troli

Мнение от Troli »

Troli написа:Това ли целиш,да се стегам?Нито се стегам,нито съм новобранец!Обещал съм ти,да ти се обадя щом почна да ги ловя по твоя метод! :wink: :D :D :D Ти беше казал,че не било трудно!И аз взех,че ти повярвах. :wink:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:
Troli написа:Това ли целиш,да се стегам?Нито се стегам,нито съм новобранец!Обещал съм ти,да ти се обадя щом почна да ги ловя по твоя метод! :wink: :D :D :D Ти беше казал,че не било трудно!И аз взех,че ти повярвах. :wink:
Александре само да те питам,в кое не си новобранец,в риболова по принцип или в риболова на кльонк. :?: :?: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Да поспрем,че ми прилича на кръстосан разпит в МВР.Повтарям,невинен съм! :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Виновен си-защото си свидетел,а лъжесвидетелстваш.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”