Сомски,тайни!№2

Модератор: sapuna

Troli

Сомски,тайни!№2

Мнение от Troli »

Как ловува,сома?Сомът ловува според обстоятелствата по два начина!Когато е гладен,се промъква към жертвите и ги засмуква мощно.Това е неговата офанзивна тактика,и при нея не го интересува дали жертвата е костур,сулка/любим деликатес/или е платика,червеноперка/рядка храна/!Вторият,дефанзивен начин на улов е удар с опашка,по преминаващата жертва,пасаж!Сомът е дефанзивен през деня или когато е сит! :idea: :roll:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

дефиниционно , структурно си прав!, но подводно житейски си леко- далеколовръст , а Сома с какво е Виновен , че Мечо ПУХ е прав????но ДЕРЗАЙ, послушай класика : КОЛКОТО ПОВЕЧЕ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Troli

Мнение от Troli »

Пич,това не е дефинирано за теб субекта,а за обектите във форума!Който се интересува или разбира от риболов на сом,би допълнил моите,до-опитни разсъждения без да ги критикува,защото целта е да се опознаят характерните черти на сома,което ще ни даде преимущество при улова му!Ти лично,хващал ли си сом,за да ме критикуваш? :roll: :wink:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

КРИТИКАТА е добро нещо , нищо лично ,издразних се на ФЛУДА ти ,ма ми мина , иначе за Сом! ,лично не съм ходил , хващал съм един на колега дет беше заспал и му преборих въдицата и друг малко комичен от устата на щука заедно с нея де ,сома се хванал а щуката се беше задавила с него , налапвайки го наполовина , ще потърся скенер да пусна снимката че е на хартия, иначе теми и нформация има в раздела , лека
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Сомски,тайни!№2

Мнение от barutchiata © »

Troli написа:Как ловува,сома?Сомът ловува според обстоятелствата по два начина!Когато е гладен,се промъква към жертвите и ги засмуква мощно.Това е неговата офанзивна тактика,и при нея не го интересува дали жертвата е костур,сулка/любим деликатес/или е платика,червеноперка/рядка храна/!Вторият,дефанзивен начин на улов е удар с опашка,по преминаващата жертва,пасаж!Сомът е дефанзивен през деня или когато е сит! :idea: :roll:
Troli ти от тролинг може и да разбираш незнам, ама що се мъчиш да пишеш за работи дето не разбираш? Това дето си го написал до тук а и преди когато беше Troli Rapala са си разкази от "шипковия храст ".Сома бил дефанзивен през деня.Дрън, дрън ,че пляс.Тези теми дето си ги пуснал може да впечатлят неразбиращите дечурлига .Аз специално се посмях. :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Troli написа:Как ловува,сома?Сомът ловува според обстоятелствата по два начина!Когато е гладен,се промъква към жертвите и ги засмуква мощно.Това е неговата офанзивна тактика,и при нея не го интересува дали жертвата е костур,сулка/любим деликатес/или е платика,червеноперка/рядка храна/!Вторият,дефанзивен начин на улов е удар с опашка,по преминаващата жертва,пасаж!Сомът е дефанзивен през деня или когато е сит! :idea: :roll:
Значи като е гладен ги яде,а като е сит ги бие с опашка?Що не си ги остави да плуват,нали е сит?Аз поне като се наям и само ............да де,разбрахте ме. :wink:
Не дърпай ...... за ......
Troli

Мнение от Troli »

Смехът е полезен за здравето!Защо се кльонка през ноща?Аз изобщо не се мъча да блесна,а да става приказка.Като ги чаткаш нещата,що не ги споделиш? :roll: Как ловува сома,според теб? :shock:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Troli написа:Смехът е полезен за здравето!Защо се кльонка през ноща?Аз изобщо не се мъча да блесна,а да става приказка.Като ги чаткаш нещата,що не ги споделиш? :roll: Как ловува сома,според теб? :shock:
За мен ли е това?Аз ако ги чаткам няма да те питам,ти си специалиста тука. :wink:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

barutchiata написа: Troli ти от тролинг може и да разбираш незнам, ама що се мъчиш да пишеш за работи дето не разбираш? Това дето си го написал до тук а и преди когато беше Troli Rapala са си разкази от "шипковия храст ".Сома бил дефанзивен през деня.Дрън, дрън ,че пляс.Тези теми дето си ги пуснал може да впечатлят неразбиращите дечурлига .Аз специално се посмях. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: И аз се посмях от сърце,особено на това категорично заключение:костур,сулка/любим деликатес/или е платика,червеноперка/рядка храна/!
Troli като си новобранец като мен в риболова на кльонк е по добре да питаш щом не знаеш а не да се правиш на разбирач защото изпадаш в комични ситуации. :lol: :wink: Я кажи ти колко сома си хванал на кльонк. :?: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

0! :D За сега! :wink: Но,имам сомове на тролинг,което е по-трудно от кльонка.Досега в стомасите на сома не съм откривал червеноперки или платики!На пример сомовете от Пясъчник,са пълни със слънчаци и костури,а не с каракуди които обикновенно се ползват при кльонкането!Та така! 8) Аз не съм разбирач,но разбирачите си траят и само ги замествам! :D :D :D
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

И троленето е лесно както и клионка ма и аз нито на клионк нито на тролене сьм ловил,но може да ми повярвате и на мен. :lol: :lol: :lol:
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Moмчета,
Защо тръгвате с ирония???
Или просто датата на регистрация Ви "подвежда",че Троли е "новоизлюпен"или нам къв си рибар.
А ако Ви засипе със снимки и ...каквото и да е по сомсия риболов-как ще се почувствате??
Поне,че сте рибари - сте задължени с етика и коректност.
А може да научите и много неща,които Ви са смешни,но споделени от майстор и практик с опит.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

spiner написа:Moмчета,
Защо тръгвате с ирония???
Или просто датата на регистрация Ви "подвежда",че Троли е "новоизлюпен"или нам къв си рибар.
А ако Ви засипе със снимки и ...каквото и да е по сомсия риболов-как ще се почувствате??
Поне,че сте рибари - сте задължени с етика и коректност.
А може да научите и много неща,които Ви са смешни,но споделени от майстор и практик с опит.
Ами да ни засипе и да сподели, стига ни е жалил :wink: Ама дали за един един и същи човек говорим? :roll:
В една друга тема го бях попитал каква лодка и двигател ползва, какви такъми, модели воблери, негова лична класация на най уловистите воблери и ей такива разни неща...кво да ти кажа, смля ме от "конкретни" отговори..още не мога да ги изчета всичките :wink: и единственото което сподели бяха 2-3 снимки на умрели сулки на кухненската маса или нещо такова.
Ако и тук ще ни залее със такава споделена информация аз лично толкова "Сомски тайни 1,2" нема да мога да понеса :wink: :lol: :lol:
П.П.Лично мнение но нищо лично!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Кльонкането е тайствено и познато от древноста средство .Сома също е от древноста тайнствена риба.И колкото по-малко знаеш повече загатки имаш.Затова е хубаво да питаш.Вместо да пишеш тайствени неща.
Troli

Мнение от Troli »

Защо извъртате нещата към мен,а не се опитате да мислите за риби?Аз не-случайно съм сложил заглавие "Сомски тайни"!Защото тайните на сома трябва да се разгадаят.Аз лично не съм ги разгадал,но поне се опитвам.Не съм "Учителя",а "Ученикът",който пита защо?Как?Кога?Рики не бих споделил с Непознат,най-големите си тайни.Тук пиша за да става разговор,а не пиша за да бъда четен.Най-добре да си дадем взаимно информация или снимки!Така ли е? :wink: :shock: Споделете как ловува сома!Моля!Няма да се смея! :oops: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”