Добър риболов на Ярджиловци-новия

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

s_v_e , maver не се връзвайте бре момци. ако ми погледнете галерията , кви коментари ша видите... не ви е работа. ловете си рибата спокойно.

П.С. мавер, според мен сомето е било хамериканец, нали? ако е така, напиши го тука , че да се поспокоят нещата. щото едно е 400грамов хамериканец- боклукоядец ( те около тоя размер ги пускат арендаторите), ма друго си е нашенското соме
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Ами да Кърца, американец е бил. И още нещо ще споделя- едни юнаци, местни, прибраха поне 15 такива и псуваха арендаторите "че за 5 лева само дребосък хванали и ква е тая бабушка на платен водоем" :lol:
aide nasluka
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

Кърцата приятел ще се послушам в думите ти.
няма смисъл да се ядосвам с някой разбирачи :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

А бе ЦЕНО преди да слагаш чужди снимки първо питай , колко са сомчетата и къде са хванати , а най добре гледай в своята чиния и не си слагай з...ка навсякъде.
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

maver13 аз също съм на мненеие,че не е болка за умиране това ,че си взел едно сомче.Продължавай да споделяш излетите си с нас.Аз лично отидох на въпросния язовир след като прочетох твоята тема и не съжалявам.Мерси и успехи.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

imitev72 написа:А бе ЦЕНО преди да слагаш чужди снимки първо питай , колко са сомчетата и къде са хванати , а най добре гледай в своята чиния и не си слагай з...ка навсякъде.
Хубаво но и ти не си слагаи з...ка на всякъде щото заради такива заяждания много хора вече не пишат в този форум.
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

ivatevbt написа:maver13 аз също съм на мненеие,че не е болка за умиране това ,че си взел едно сомче.Продължавай да споделяш излетите си с нас.Аз лично отидох на въпросния язовир след като прочетох твоята тема и не съжалявам.Мерси и успехи.
Разкажи как се разви риболова! Смятям да повторя в Събота :lol:
aide nasluka
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

Ловихме почти през целия ден,с малко прекъсване между 2и4часа след обяд.Бяхме на втория залив с директни телескопи,което е малко кофти,защото дъното от към брега е обрасло с водорасли.Пазача каза, че било водна леща или нещо такова.Но рибата намира стръвта и във водораслите,захранихме първоначално с по няколко топки и после переодично само подхвърляхме бял или жито по малко.Излизаха бабушки около педя на бял и малко по-едри на жито.Излъга се и една каракуда 400-500г.Уклей приличен също от време на време кълвеше.жалко,че нямахме подходяща захранка за него и не успяхме да го съберем.Сигурно около 60 слънчака извадих на червея,но какво да се прави и това нещо го има.Междо другото много често се закачаха и много дребни костурчета,само един калибър.Бяхме забили и две дънни на царевица и протеиново топче на косъм, но нямахме никакъв резултат.Ами общо взето това е,много приятно и чисто язовирче,а и не е далече.
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Мисля, че и шаран ще излезе, но първо трябва да го пуснат :lol: :lol:

Нещо за бегуновци да си чул?
aide nasluka
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

Миналата година май месец бях там за последно там,така.че нямам пресно инфо.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”