Сомски тайни!№3

Модератор: sapuna

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли,до като не осъзнаеш,че къса 1мм.-никога няма да разбереш бърза ли е рибата сом или бавна.Но едно е сигурно,ако не ти сработи аванса и 2мм. ще скъса.На Дуранкулак Троли връзват с яки въжета на снопка папур.Там въжето е късо знаеш ли защо!?За да не може да тръсне сома с главата.Иначе и въжето къса.И понеже моето късане не е единичен случай- хората и аз ловиме на здрави такъми.Ти задавал ли си въпроса,че не могат толкова хора да са тъпи и да вадят рибата,като гробари.Със всичките тези такъми ще го галя все едно съм закачил шаран 10кг. на 0.18 Вадят се такива шарани с тънки такъми.И големи сомове се вадят с по слаби такива.Но аз и другите сомаджии имаме опит и знаем какво се случва понякога.Това е моя риболов Троли,не твоя.Ти нямаш понятие.За това не те виня.Но не ме учи какво да дърпам и как,защото,когато аз съм ловил риби ти даже не си щъкал под масата.В същото време има много млади и добри риболовци,но ти не си от тях.Ти си дървен философ,който нищо не знае-няма желание да се научи и се опитва да дава ъкъл не само на мене,а на всички.Пич не зная колко сома съм извадил,но твоите са на едната ти ръка.Моля те да не подхождаш с учебна цел в писането си,защото ставаш смешен.На твое място бих пуснал тема:Искам да се науча да ловя сом и да зная повече за него.
Troli

Мнение от Troli »

Това не е твоя риболов!Никъде не е казано,че сом се лови само на кльонк!Кльонкането е друга тема,а тук говорим за качествата на сома!Нещо си се объркал,бате!Вместо да говорим конкретно,постоянно ми се налага да отговарям на нападки.Нито ти,нито аз сме професионалисти в риболова на сом!Просто любители!А,това кой,колко и какво е хванал,може да се променя постоянно.Късмет му е майката! :wink: :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Я разгледай форума и виж колко е изписано за риболов на сом от брега и колко на кльонк.Не омаловажавам нито един вид риболов.Но Троли аз бате не мога да разбера ти от кои си.Спининг,влачене или кльонк.Може би си уневерсалния боец,а ние да не се сещаме.Да всичко в живота е преходно-само тъпотията не можеш да промениш.И ти си причината хората да пишат за глупости.Вместо за сом.Аз със тебе не се състезавам и е лошото,че и в полемика не трябва да влизам....Ти си виртуален риболовец философ.Можеш да отсвириш всички даже и себе си.Не ми харесва да съм на твое място и всеки да ме напада.Но съм бил там и зная колко е кофти.Защитавах се с писането за сома и никой не ми противоречеше.Нападаха ме със злоба разни скутери,водни духове,Валдеси и други.Правеха го защото знаят,че знам за риболова.Тебе бате те нападат,защото не знаеш.Но това не е лошо и страшно.Лошото е,че се опитваш да учиш всички наред без капка познание.Исписах пак 100 реда да се опитам да ти помогна.Ти обаче си неспасяем.Продължавай сериала.
Troli

Мнение от Troli »

Теле,много бъркаш с преценката си за мене!Изобщо не съм виртуален!Аз мога много лесно да престана да пиша,но на хоризонта не виждам някой да има особенно желание да ме замести.Ето спирам и ще изчакам да прочета нещо по-смислено от моите брътвежи! :oops: :cry:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не заменими хора няма.Това важи за всички.Даже и за мен.Чакай да започне сезона и ще видим дали никой няма да пише.Пак си се опитал да внесеш особен аромат на единствен и неповторим.И не съм ти казвал да не пишеш.Не се опитвай да превръщаш нещата в КАРАМБОЛ,защото се получава БУМЕРАНГ.Хората не са толкова тъпи.Тия писаници май са за лични.Така,че и аз прекалих.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: :lol: Я се погледнете бе колеги - "сомаджий" - много сте големи - ама само двама :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

С тебе станахме трима.Или ти не си сомаджия.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”