Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомски тайни!№3
Модератор: sapuna
Сомски тайни!№3
Гледам,че сома е бил бавен,муден и дебел!Едва ли не,си лежи по цял ден и ако се излъже някоя риба да мине през дупката му,от която рядко мърда и хоп в устата му!Да,ама не!Според мен,сома е доста бърз и не стои постоянно на едно място,а си има ловни територии,които постоянно обикаля.Най-вече през ловния сезон,август-октомври!Дали е по-бърз,от бялата или костура?

Лелее, не искам да те обиждам ама ти си бил голям философ и многознайко. Що не вземеш да ходиш по честичко за риба, по възможност с някой който вече е хващал такова чудо, е па те тогава седни да философстваш.
ааа и попрочети вече написаното във форума има много инфо да знаеш.
Айде плиятелю стягай такъмите и заминавай, че с лаф много не се учи
ааа и попрочети вече написаното във форума има много инфо да знаеш.
Айде плиятелю стягай такъмите и заминавай, че с лаф много не се учи
- barutchiata ©
- Администратор
Няма да споря с теб , но вече ти казах за начина на предвижване на сома. Структурата на тялото му е пригодена за един вид змиевидно придвижване, затожа не е по бърз от повечето риби.
Погледни и прочети за най бързите риби и хищници и сам ще се обедиш. Или ако те мързи да четеш само помисли за акулата примерно.
А и Barutchiqta май ти го каза най добре
Браво бате
Погледни и прочети за най бързите риби и хищници и сам ще се обедиш. Или ако те мързи да четеш само помисли за акулата примерно.
А и Barutchiqta май ти го каза най добре

Браво бате

А случайно да знаете,че черната мамба може да изпревари почти всички бозайници в Африка нищо,че е змия?Баруте,време е да ни споделиш знанията си!Постоянно ми се подиграваш,вместо да се радваш,че някой пише за сома все още!И ти,и Виджи ме карате да чета.Добре,но от кого?Кой е великия сомаджия,който ще сподели нещо в нета?

Апропо,аз ловя само хищници и прекрасно знам навиците им!Мога да напълня галерията с трофейни костури,бели,щуки,кленове и сомове?Жалко,че не сте разбрали,защо пиша във форума!Кажете ми в прав текст-млъкни и аз ще млъкна!Ще си качвам мълчаливо снимки в галерията и ще си трая,както правят много по-кадърни от мене!Сега ги разбирам!

От кога ги почна и сомовете ? Нали досега , дето писа сподели , че си хващал един път сомче къде две килаTroli написа:Апропо,аз ловя ...... и сомове?Жалко,че не сте разбрали,защо пиша във форума!Кажете ми в прав текст-млъкни и аз ще млъкна!Ще си качвам мълчаливо снимки в галерията и ще си трая,както правят много по-кадърни от мене!Сега ги разбирам!![]()
![]()

Troli няма велики сомаджии,има можещи и знаещи и такива като теб и мен-учещи се.Troli написа:И ти,и Виджи ме карате да чета.Добре,но от кого?Кой е великия сомаджия,който ще сподели нещо в нета?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Помисли върху това кето ти е казал barutchiata в последният си пост.

Фуца,специално на теб ще ти кажа,че знам как протича процесът на обучение!Никой учител не мъмри,и не скастря постоянно своя ученик!В този смисъл,правя извода,че сомаджиите не се опитват да ни учат!Единственото училище за сомски риболов е собствения риболов на сом!Ако сравня с какви такъми ловят руснаците и тук,ще ми падне шапката!А там сомовете са по-големшки и диви!Теле,съвсем сериозно ти предлагам,вместо да дигаш пънове,опитай да дръпнеш колата си с този супер здрав такъм!Няма да имаш никакви проблеми,да я дръпнеш 10-20метра!При положение,че тежи 1500кг.,то сомче от 100кг. няма никакъв шанс да скъса.