Сомски тайни!№3

Модератор: sapuna

Troli

Сомски тайни!№3

Мнение от Troli »

Гледам,че сома е бил бавен,муден и дебел!Едва ли не,си лежи по цял ден и ако се излъже някоя риба да мине през дупката му,от която рядко мърда и хоп в устата му!Да,ама не!Според мен,сома е доста бърз и не стои постоянно на едно място,а си има ловни територии,които постоянно обикаля.Най-вече през ловния сезон,август-октомври!Дали е по-бърз,от бялата или костура? :roll: :?:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Лелее, не искам да те обиждам ама ти си бил голям философ и многознайко. Що не вземеш да ходиш по честичко за риба, по възможност с някой който вече е хващал такова чудо, е па те тогава седни да философстваш.
ааа и попрочети вече написаното във форума има много инфо да знаеш.
Айде плиятелю стягай такъмите и заминавай, че с лаф много не се учи
Troli

Мнение от Troli »

Виджи,къде и кога е писано за бързината на сома във форума? :roll: :!: :!: Не намерих инфо и за това изказах хипотеза!Опитай се да ме опровергаеш!Нищо,че ще ти е доста трудно!Чакам! :wink: :roll: :?:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Троли едно време като исках да науча нещо от разбирачите ги сабирах на маса,черпех ги и питах :lol: :lol: :lol: .Е така се прави бате, а не като тебе с разни хипотези и предположения. :roll: :lol: :lol:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Няма да споря с теб , но вече ти казах за начина на предвижване на сома. Структурата на тялото му е пригодена за един вид змиевидно придвижване, затожа не е по бърз от повечето риби.
Погледни и прочети за най бързите риби и хищници и сам ще се обедиш. Или ако те мързи да четеш само помисли за акулата примерно.

А и Barutchiqta май ти го каза най добре :)
Браво бате :D
Troli

Мнение от Troli »

А случайно да знаете,че черната мамба може да изпревари почти всички бозайници в Африка нищо,че е змия?Баруте,време е да ни споделиш знанията си!Постоянно ми се подиграваш,вместо да се радваш,че някой пише за сома все още!И ти,и Виджи ме карате да чета.Добре,но от кого?Кой е великия сомаджия,който ще сподели нещо в нета? :roll: :?: :shock: :roll: :?: :shock:
Troli

Мнение от Troli »

Апропо,аз ловя само хищници и прекрасно знам навиците им!Мога да напълня галерията с трофейни костури,бели,щуки,кленове и сомове?Жалко,че не сте разбрали,защо пиша във форума!Кажете ми в прав текст-млъкни и аз ще млъкна!Ще си качвам мълчаливо снимки в галерията и ще си трая,както правят много по-кадърни от мене!Сега ги разбирам! :oops: :roll: :P
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Troli написа:Апропо,аз ловя ...... и сомове?Жалко,че не сте разбрали,защо пиша във форума!Кажете ми в прав текст-млъкни и аз ще млъкна!Ще си качвам мълчаливо снимки в галерията и ще си трая,както правят много по-кадърни от мене!Сега ги разбирам! :oops: :roll: :P
От кога ги почна и сомовете ? Нали досега , дето писа сподели , че си хващал един път сомче къде две кила :shock: Виждали сме го в нета!Ако си праснал и нещо по-яко дай да го видиме , може и без коментар!
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:И ти,и Виджи ме карате да чета.Добре,но от кого?Кой е великия сомаджия,който ще сподели нещо в нета? :roll: :?: :shock: :roll: :?: :shock:
Troli няма велики сомаджии,има можещи и знаещи и такива като теб и мен-учещи се. :idea: Ако чакаш някой да ти снесе смляна подредена информация от А до Я ще почакаш бая години.Достатъчно се е изписало за този риболов и ако можеш да отсяваш полезното от всичко изписано има какво да научиш. :idea:
Помисли върху това кето ти е казал barutchiata в последният си пост. :lol: :lol: :lol:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Фуца,на агне вървят нещата май а... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

man1966 написа:Фуца,на агне вървят нещата май а... :roll:
:lol: :lol: :lol: Анджек де Мен,кажи му на Troli как стават нещата. :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Е,па живото ние е само иедене и льокане бе,ашколсун!А кой ша го оправи старото чанте-Едно ли или Катето Евро?Па нека за миение ягне,па за увазие Евро! :D :D :D
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Troli,
До тука ясно - айде давай сомски тайни №4..изчака ми се чакалото..
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

To така ще стане латино сериал.Няма екшън.
Troli

Мнение от Troli »

Фуца,специално на теб ще ти кажа,че знам как протича процесът на обучение!Никой учител не мъмри,и не скастря постоянно своя ученик!В този смисъл,правя извода,че сомаджиите не се опитват да ни учат!Единственото училище за сомски риболов е собствения риболов на сом!Ако сравня с какви такъми ловят руснаците и тук,ще ми падне шапката!А там сомовете са по-големшки и диви!Теле,съвсем сериозно ти предлагам,вместо да дигаш пънове,опитай да дръпнеш колата си с този супер здрав такъм!Няма да имаш никакви проблеми,да я дръпнеш 10-20метра!При положение,че тежи 1500кг.,то сомче от 100кг. няма никакъв шанс да скъса. :wink: :shock: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”