Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платено в Ловешко
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Платено в Ловешко
Някой да има прясна информация за платените около Ловеч ? 

Някой ходил ли е скоро на Крамолин 

-
- новобранец
мислех утре да ходя на крамолин но само пътя до язовира ме спира щото няма минаване както вали трябва да съм с танк,иначе там съм много доволен като условия риба има,вчера бях на душево отидохме сутринта към 7 докато разпънет и метнем и 9 часа заваля та до 10:30 много слабо за тоя язовир а много ми го хвалиха бяхме разпънали 8 въдици на дъно само 13 тарана извадихме на плувка не ми бутна,както забелязах и от другите колеги там май смао на дъно се лови основно,но и другите колеги нищо неловиха смао вкарваха захранка и нищо но те стоят от 1-2 дена тами чакат дядото да излезне :Д като цяло язовира много ми хареса незнам на ден ли неулучихме но според мен ако бяхме отишли тогава на крамолин със сигорност щяхме да се преберем с повече риба затова се чудя къде да ходя утре дайте идеи
Никога не съм ходил на Крамолин но чух само добри отзиви,ВЕРНО ли пътя е толкова зле сега се чудя какво да правя

-
- новобранец
Много е зле инстияндъждове няма минаване има път от към селото но там не го знам как е със сигорност е малко по добър иначе колкото оъти ходя без риба не съм се прибирал
Ще се пробваме в петък да стигнем а за излизане ще му мислим после 

-
- новобранец
Търси пътя от към селото и да пишеш после как е и кво е положението,аз вче ходих на гозница ама нищо а един пич до нас каза че са фи покъсали толустолопите вчера
отлагаме го за 21,22и23 06 заради времето
после ще пиша какво сме направили
толупите на Гозница ли???

-
- новобранец
да точно тези но нищо стояхме 4 часа и си тръгнахме че почна да гърми и да вали говорих там с един колега и каза че пътя от към селото е по хубав,след 20-ти мисля и аз да ида там щото вдруги ден отивам на Батакbambo80 написа:отлагаме го за 21,22и23 06 заради времетопосле ще пиша какво сме направили
толупите на Гозница ли???
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
аре ле никои ли не е ходил скоро на Крамолин дава ли няква риба на кво се лови кляна там и костура че Понеделник ще ходя там
Колеги някой ще сподели ли инфо за Душево 

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
аре де никои ли не ходи за риба от Ловеч или не ви се споделя че да не я изловим даите инфо за Душево или Крамолин
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
вчера бях на Стамболииски много много слаб риболов първо бях на стената под ресторанта за костури че дърпали по кило,за 4 часа 1 костурче 100гр. на змиорка даже и бабушката не пипна след обят се преместихме на Мъгара като по пътя спряхме на орехите там същата работа нищо,3 костурета и 2 изядени куки до вечерта а времето беше добро топличко с нормален вятър
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
миналата седмица ходих на Крапец след стената в дълбокото пак за костур в наи големият студ и дъжд (времето за риболов на хищник)но резултата беше 0 без пипане 3 въдици на рибка капо мислех че не е там мястото но на връщане пазача каза че от вчера няма удар 2 въдици под беседката си седяха без да помръднат тва от мен другата седмица ще пиша как е на Морун
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
ади де