Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платено в Ловешко
Модератор: Paublo_Eskobar
Платено в Ловешко
Здравейте колеги,къде в Ловешко може да се ходи на платено с нощуване и какви са условията.

Re: Платено в Ловешко
http://www.castelo-fishing.com/lake.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Някой знае ли какви са условията на Крамолин ???
Ходи на Душево,плаща се само вход от 5 лв. и риба има, в момента знам,че се ловят шаранчета около кило и половина....този порядък. На Кастел не е лошо,но с тези цени....вход,риба....
там може ли да се нощува на палатка 

-
- научил се да хвърля
Тия хора са откачени с тия цени по платените ...
За Душево няма проблем за нощувка,миналата година поне... Плащаше се само 5лв. вход за денонощие/става дума за язовира с караваната,на съседния мисля,че се доплащаше/.
ОК Колега ще видя моите хора какво ще кажат
Благодаря

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колеги как е на Душево някакви отзиви? Чувам ту че върви много , ту за класически капота...
Никой ли не ходи на Крамолин

Пътят до Крамолинския язовир е толкова лош, че с нормална кола нямаш шанс. Има коловози по половин метър. А ако завали там си оставаш. И с джип не можеш да излезеш. Иначе риба има и е много вкусна.
Kолега какви са условията там за риболов-цени,брой въдици и може ли да се нощува на палатка. ПОЗДРАВИ 

Аз тази година не съм ходил, но миналата беше 5 лв вход. Таранката е без пари (има много), шарана беше 5 лв/кг. Сега не знам как е.
За Душево се надявам след уикенда да мога да дам актуална информация,по миналата седмица чувах за улов на таранка и шаранчета от порядъка на 1-1.5 кило...