Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

две въдици=бракониер?
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пьрво-не се "правя на..",а винаги сьм си бил "интересен"....ceco65 написа:абе 5 кила какво се правиш на интересен.снимката на скобара от поста ти от една въдица ли е?и според теб това 3 кг.ли е?и пиши на събирането което органиэираш на 09 .06 .кой със колко въдици е ловил на жребеца.

второ-вьпросния скобар е около не 3,а 40 килограма и нагоре-ловен е от мен и още трима на дунав-с мамка и само с по едно болонезе и повечето беше пуснат да си оди
трето-НИЩО не организирам-идеята не е моя(за което мога само да сьжалявам,защото според мен и други колеги е доста добра),не знам защо ме изяви,като органозатор,вьпреки,че не виждам нищо лошо в това,но както и да е..
четвьрто и последно-писна ми да давам обяснения на АНОНИМНИТЕ сульо и пульо(защото за мен си един от тях,без да се заяждам ест) кое,защо,кога,как и пр обстоятелства-просто изразих мнение,че не сьм против мноото прьчки,но на мен тая система не ми хатресва и предпочитам да сьм с една,две или три,но КАЧЕСТВЕНИ в работата.ай задрьж си личните нападки за комшиите от махалата и жените им и не занимавай с глупости и злобни забележки,хора,които не познаваш-ако нещо те интересува-питай-винаги ще ти отговоря,стига да знам-ако не сьм ти приятен-твоя работа,ама го сподели на лични..ако ти е кеф да редиш по 200 прьчки-пак твоя работа,аз лично неам напротив-бе кво се обяснявам изобщо

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
плюс това,на мноо от нас ни писна от такива "пичове" като тебе,дето имат по пет мнения,всичките злобарски и изконните им вьпроси са-кьде дава,кво кьлве,дайте инфо и пр,без ТЕ САМИТЕ да са дали грам информация,направление или сьвет на някого-наслука с 500 гр те таранки-не-и аз не бих си трьгнал,никой не би го направил,надявам се,че изчерпателно ти отговорих 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
Има лимит на рибата която вземаш, а не на която хващаш.Като си имаш качествен живарник няма проблем да си ловиш.Накрая избираш каквото си искаш и останалата пускаш.ceco65 написа:и понеже всички всички сте много съвестни като хванете 10 каракуди по 0.500кг тръгвате ли си от яэовира?
Не виждам защо се палиш и за количесвото риба на някаква снимка.Като правиш предположения защо не са в другата посока а непремено в лошата.Много хора ловят, снимат се и пускат.Защо не предположиш ,че човека е ловил с приятели и го е правил няколко дена,или ти е по кеф да се заяждаш.
- dimitar_
- сериозен играч
Ей , не се палете за неща които са повече от ясни , то когато си кълве и една въдица си е достатъчна , а кога не ще , и сто въдици ще са ти малко !
Друг е въпроса , че язовирите са опоскани , като кокал от куче , и то не от нас дето се стараем с една или три въдици да си направим удоволствието за ден или два , сред природата , далеч от всичко друго , което съм сигурен че не ни носи толкова положителни емоции !
Тъй че , ако някой си хвърли повечко въдици , няма страшно , само дето ще им слугува , а и ще се чуди какво да мънка пред ИАРА-та , ако случайно мине.
Мисля си че проблема са мрежарите , а за съжеление те са като че ли са под "закрила" , дано нещата се променят и да си получат първо те заслуженото , ние сме лесни , винаги може да ни опраскат , било то да отчетат активност и да ни докажат колко са безкомпромисни...
Все пак законите са създадени да се спазват (поне за нас , обикновенните хорица )!!!
Друг е въпроса , че язовирите са опоскани , като кокал от куче , и то не от нас дето се стараем с една или три въдици да си направим удоволствието за ден или два , сред природата , далеч от всичко друго , което съм сигурен че не ни носи толкова положителни емоции !
Тъй че , ако някой си хвърли повечко въдици , няма страшно , само дето ще им слугува , а и ще се чуди какво да мънка пред ИАРА-та , ако случайно мине.
Мисля си че проблема са мрежарите , а за съжеление те са като че ли са под "закрила" , дано нещата се променят и да си получат първо те заслуженото , ние сме лесни , винаги може да ни опраскат , било то да отчетат активност и да ни докажат колко са безкомпромисни...
Все пак законите са създадени да се спазват (поне за нас , обикновенните хорица )!!!
по темата
Ей колега,5 кила, ще викаш сульо и пульо на твойте приятели а не на хора които не познаваш. Мойте мнения не са злобарски. 100 % информация дадох за язовир Церово,ако не си прочел,прочети.А за таранките съм 1000 % сигурен,че никой в този форум няма да ги пусне,защото българина е алчен и мисли само за себе си.Какво значи рибата която взимаш? Ако живарника ти е кофа как ще върнеш рибата която е над 3 кг ? И мъртва може би? Колкото до скобара в този живарник повечето е мъртъв според мен и се срамувай че вътре са 40 кг а не са 3 кг. Сигурно като си пуснал 37 кг тя е била мъртва и е плувала отгоре. Относно Жребеца си нарочен за инициатор,но дръж по-добър тон с останалите колеги. Успокой се и наслука на откриването.
по темата
А ти 5 кила си такъв философ че знаеш всичко и не даваш на никой да си каже мнението по даден въпрос.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
баце- а как ще докажеш на тия от ИАРА, че не смяташ да си взмеш всичката риба- примерно 20- 25 кила- ми като се запънат да ти пишат акт- мани- мани! Според мене- трябва да има амнистия на рибетата като станат 3-4 кила.barutchiata написа: Има лимит на рибата която вземаш, а не на която хващаш.Като си имаш качествен живарник няма проблем да си ловиш...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
неам думи
доникьде нема да стигнем така-не сьм аз този,който го почна това цялото нещо,но явно трябва аз да сьм този,който да ГО СПРЕ
и шестото ти мнение е на висота..както и да е -наслука и на тебе,аз спирам,па най добре,некой да удари катанеца на тая работа