Гърция - 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

sapuna1971 написа:.5 кила,що така бе наборе?
попадна ми на сгода :lol: :lol: :lol: майтап,бе-аз спех навьн-питаи ги с кьрцата кво са праили-аз не знам,не знааааааааааам :lol: :lol: :lol: тия гащи и на мен са ми подозрителни-НАБОРЕ,не ме впрегай в интриги,наши ора сме :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ААА те са цепнати отпред така че за мен няма страшно :lol: :lol:

Ще проверя магазинерката да не съм ходил сомнамбулската при нея :lol: :lol:

Добре че не се е изсипала анакондата че цензура щеше да има :lol: :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ivak написа:Добре че не се е изсипала анакондата че цензура щеше да има :lol: :lol: :lol:
Изображение Печелиш Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

СЯЯЯЯЯ, да ви разправя за родните рибари у Гръцко....
значи имаше една компания от 4 човека които 4 дни се изтипосваха на язовира на развиделяване, ловяха до 8 вечерта, пълнеха по един телен живарник с риба и се изнасяха към гоцето да чистят цяла нощ, на следващия ден същото, пристигаха по тъмно. значи на ден всеки хващаше по около 10 кила риба, главно кефал. голямо правене на консерви е паднало.и се оплакваха че не вървяло, те толкова си хващали и у местата насреди градо
NO COMENT

едни момчета ми видяха шараните и викат
- "какво ще я правиш тая риба"
-"ще я пусна"
-"а, че ти шаран не ядеш ли"
-" ям, ама 40 кила(примерно) са ми много"
- " що бе, знаиш колко бира се изпива, целата маала ша пием 2 дни". NO COMENT!!!!!

последния ден до нас се настани едно семеиство. като почнахме да пускаме рибата жената ни видя и ужасена се развика към мъжа си
- " тея пускат рибата" оня веднага зареза въдиците и пристига .
- " Що я пускате бе момчета , дайте я на мене"
викам му
-"вземи си 2-3 шарана" и хващам още два да ги пускам
-"ама що ги пускаш сега , дай ми ги" ,
-" е, ето де вземи си 2",
-" ааа, дай ми ги всичките, да дам малко и на котките" ,
-"абе вия тея котки с шарани ли ги храните" ,
-"е и те искат да ядат" ,
-"абе хора от тея ваште котки ходим чак у гръцко за риба, че я изядоха българската"
а оня се обиди -"ааа, или ми я даваш всичката или не искам"
баси наглеца, да му дам 20 кила риба, естественно яде едни майни и пуснах всичката риба, даже и няколко мъртви бабки ги хвърлих във водата

та така се представяме ние тамо у чужбината. скачаме в басеина на банята и се тупаме в гърдите " Булгар, булгар"

а що боклуци изгорихме на тръгване.... 2 часа горя огън от шишета и торбички
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

а Ивака им скри топките на хората с плувката. (като гледам снимките май и своите ги е скрил даже :twisted: :wink: )
аре ся не са прай на скромен ами кажи как се лови гръцка риба на директен , с гранули за зайци, че чак и щекарите да ти завидят... па за гоцеделчевци да не споменавам , че тях скомина ги хвана като гледаха открития урок
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Брабо бе

Мнение от Gan4eff »

Българи Юнаци еййй няям търпение да идва Юли да ида и аз по гръцко да им пробвам щуките как са Браво момчета добре сте се справили той Кърцата им майстор на шаранетата аз го знам него и му пожелавам поне 2 пъти по голям другия път на Ивака пожелавам пък един дълъг колко 6 месечна Анакондичка пък на 5 кила поне 5 кила
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

той,човека си ни помогна(дето с котките :lol: )да запалиме колата,че беше бегал акумулатора,кьм него лоша дума неам,ама да-диалога беше сьщия,та мисьлта ми е-ЖЕНАТА е виновна,не човечеца :lol: :lol: :lol: котки ще ми храни ТЯ-на майка ми глупостите все едно слушам-инак-БОКЛУК!!!!ум ти зайде-сигурно иде от Бьлгария...е,колко можахме-пооправихме,ама нема оправия,принципно :cry: най интересно беше,че немахме вьже и краднахме временно едно от грьцките мрежари,докато не ни гледат-ееее,поскьса се малко,ама кво толкова :lol: :lol: :lol: нали си им го вьрнахме после.... :lol:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил прав :roll: За Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало :D Не са гърци били мрежарите , сигур в техното днк дреме българското семе :oops:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Браво момчета !!! Ако не друго поне със сигурност сте си изкарали добре :) :smt023.
Ивак няма за какво да им се очудващ, тука във форума е пъъълно с хора които се опитват Средиземно море да скрият, камо ли някакъв язовир... :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

георги н. написа:Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил прав :roll: За Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало :D Не са гърци били мрежарите , сигур в техното днк дреме българското семе :oops:
колега-НАС са ни ебали,не ние тех-500 години османско,200-византийско,50-комунистическо(сметай руско) и още 50,очертаващи се Хамириканско...ми кво ти кажем-язьк ни 1300 годишната история...мноо знам пра,пра баба ми кой я е опьвал :evil: свиркай си,еж си,пий си и носи новите дрехи,па на другото му еби мамето :wink: :lol: :lol: да ма извините за грубия език,ама май треба вече да сте свикнали :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Нема са опрай момчето! :wink: То сий Българче бре! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

аз,така,с мойта склонност кьм анален секс(жени ест :lol: )бая се усьмнявам за произхода си :lol: :lol: :lol:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

колега-НАС са ни ебали,не ние тех-500 години османско,200-византийско,50-комунистическо(сметай руско) и още 50,очертаващи се Хамириканско
Нема ли да ни превземат шведите, па да пратат женски окупационни части :twisted: Искам да съм им роб :D
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

5кила написа:
георги н. написа:Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил прав :roll: За Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало :D Не са гърци били мрежарите , сигур в техното днк дреме българското семе :oops:
колега-НАС са ни ебали,не ние тех-500 години османско,200-византийско,50-комунистическо(сметай руско) и още 50,очертаващи се Хамириканско...ми кво ти кажем-язьк ни 1300 годишната история...мноо знам пра,пра баба ми кой я е опьвал :evil: свиркай си,еж си,пий си и носи новите дрехи,па на другото му еби мамето :wink: :lol: :lol: да ма извините за грубия език,ама май треба вече да сте свикнали :lol:
Мали-и-и-й! Откъде тръгнахме, докъде стигнахме :D То, ебането е взаимна работа, та искам да ви кажа, че никоя световна империя, дето се ебала с нас - не е прокопсала. Нито византийската, нито османската, нито германската, нито съветската - всичките те са лепнали яко от нашите вирусчета, та да му мислят братята хамериканци и напиращите братя китайци! Иде нихнийот ред, да ги ебеме взаимно!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

5кила написа:като чух узо,та рекох да споделя некои неща,дето ивака забрави,а именно:най евтината мастика беше 5.30 ЮРО :roll:
Има решение на единствената ви проблемация :lol: :lol:
Ората са казали "бърза работа , срам за майстора" . :oops:
Преди да си покажете личните карти на GR.полицаите , поглеждате у лево , и там се е проснал бившия GR.фришоп , а вътре има барем 40 вида узо /не броим парфюмите/ .. :lol: , на цена от 3-4 euro та до 15-20 euro .
Таа узо е по 3.50 euro , гостите ми я пият и накрая ВИНАГИ си поръчват ТАКСИ :roll: , а не погребална агенция :lol: :lol: .
Айде , прибирам я у фризера , щото зе да се топи от към гърлото , демек РЕТЕМПЕРИРА СЕ :wink:
Изображение
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”