Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гърция - 2
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СЯЯЯЯЯ, да ви разправя за родните рибари у Гръцко....
значи имаше една компания от 4 човека които 4 дни се изтипосваха на язовира на развиделяване, ловяха до 8 вечерта, пълнеха по един телен живарник с риба и се изнасяха към гоцето да чистят цяла нощ, на следващия ден същото, пристигаха по тъмно. значи на ден всеки хващаше по около 10 кила риба, главно кефал. голямо правене на консерви е паднало.и се оплакваха че не вървяло, те толкова си хващали и у местата насреди градо
NO COMENT
едни момчета ми видяха шараните и викат
- "какво ще я правиш тая риба"
-"ще я пусна"
-"а, че ти шаран не ядеш ли"
-" ям, ама 40 кила(примерно) са ми много"
- " що бе, знаиш колко бира се изпива, целата маала ша пием 2 дни". NO COMENT!!!!!
последния ден до нас се настани едно семеиство. като почнахме да пускаме рибата жената ни видя и ужасена се развика към мъжа си
- " тея пускат рибата" оня веднага зареза въдиците и пристига .
- " Що я пускате бе момчета , дайте я на мене"
викам му
-"вземи си 2-3 шарана" и хващам още два да ги пускам
-"ама що ги пускаш сега , дай ми ги" ,
-" е, ето де вземи си 2",
-" ааа, дай ми ги всичките, да дам малко и на котките" ,
-"абе вия тея котки с шарани ли ги храните" ,
-"е и те искат да ядат" ,
-"абе хора от тея ваште котки ходим чак у гръцко за риба, че я изядоха българската"
а оня се обиди -"ааа, или ми я даваш всичката или не искам"
баси наглеца, да му дам 20 кила риба, естественно яде едни майни и пуснах всичката риба, даже и няколко мъртви бабки ги хвърлих във водата
та така се представяме ние тамо у чужбината. скачаме в басеина на банята и се тупаме в гърдите " Булгар, булгар"
а що боклуци изгорихме на тръгване.... 2 часа горя огън от шишета и торбички
значи имаше една компания от 4 човека които 4 дни се изтипосваха на язовира на развиделяване, ловяха до 8 вечерта, пълнеха по един телен живарник с риба и се изнасяха към гоцето да чистят цяла нощ, на следващия ден същото, пристигаха по тъмно. значи на ден всеки хващаше по около 10 кила риба, главно кефал. голямо правене на консерви е паднало.и се оплакваха че не вървяло, те толкова си хващали и у местата насреди градо
NO COMENT
едни момчета ми видяха шараните и викат
- "какво ще я правиш тая риба"
-"ще я пусна"
-"а, че ти шаран не ядеш ли"
-" ям, ама 40 кила(примерно) са ми много"
- " що бе, знаиш колко бира се изпива, целата маала ша пием 2 дни". NO COMENT!!!!!
последния ден до нас се настани едно семеиство. като почнахме да пускаме рибата жената ни видя и ужасена се развика към мъжа си
- " тея пускат рибата" оня веднага зареза въдиците и пристига .
- " Що я пускате бе момчета , дайте я на мене"
викам му
-"вземи си 2-3 шарана" и хващам още два да ги пускам
-"ама що ги пускаш сега , дай ми ги" ,
-" е, ето де вземи си 2",
-" ааа, дай ми ги всичките, да дам малко и на котките" ,
-"абе вия тея котки с шарани ли ги храните" ,
-"е и те искат да ядат" ,
-"абе хора от тея ваште котки ходим чак у гръцко за риба, че я изядоха българската"
а оня се обиди -"ааа, или ми я даваш всичката или не искам"
баси наглеца, да му дам 20 кила риба, естественно яде едни майни и пуснах всичката риба, даже и няколко мъртви бабки ги хвърлих във водата
та така се представяме ние тамо у чужбината. скачаме в басеина на банята и се тупаме в гърдите " Булгар, булгар"
а що боклуци изгорихме на тръгване.... 2 часа горя огън от шишета и торбички
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
а Ивака им скри топките на хората с плувката. (като гледам снимките май и своите ги е скрил даже
)
аре ся не са прай на скромен ами кажи как се лови гръцка риба на директен , с гранули за зайци, че чак и щекарите да ти завидят... па за гоцеделчевци да не споменавам , че тях скомина ги хвана като гледаха открития урок

аре ся не са прай на скромен ами кажи как се лови гръцка риба на директен , с гранули за зайци, че чак и щекарите да ти завидят... па за гоцеделчевци да не споменавам , че тях скомина ги хвана като гледаха открития урок
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
Брабо бе
Българи Юнаци еййй няям търпение да идва Юли да ида и аз по гръцко да им пробвам щуките как са Браво момчета добре сте се справили той Кърцата им майстор на шаранетата аз го знам него и му пожелавам поне 2 пъти по голям другия път на Ивака пожелавам пък един дълъг колко 6 месечна Анакондичка пък на 5 кила поне 5 кила
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
той,човека си ни помогна(дето с котките
)да запалиме колата,че беше бегал акумулатора,кьм него лоша дума неам,ама да-диалога беше сьщия,та мисьлта ми е-ЖЕНАТА е виновна,не човечеца
котки ще ми храни ТЯ-на майка ми глупостите все едно слушам-инак-БОКЛУК!!!!ум ти зайде-сигурно иде от Бьлгария...е,колко можахме-пооправихме,ама нема оправия,принципно
най интересно беше,че немахме вьже и краднахме временно едно от грьцките мрежари,докато не ни гледат-ееее,поскьса се малко,ама кво толкова
нали си им го вьрнахме после.... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- георги н.
- ще става разбирач
Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил прав
За Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало
Не са гърци били мрежарите , сигур в техното днк дреме българското семе 

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колега-НАС са ни ебали,не ние тех-500 години османско,200-византийско,50-комунистическо(сметай руско) и още 50,очертаващи се Хамириканско...ми кво ти кажем-язьк ни 1300 годишната история...мноо знам пра,пра баба ми кой я е опьвалгеорги н. написа:Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил правЗа Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мали-и-и-й! Откъде тръгнахме, докъде стигнахме5кила написа:колега-НАС са ни ебали,не ние тех-500 години османско,200-византийско,50-комунистическо(сметай руско) и още 50,очертаващи се Хамириканско...ми кво ти кажем-язьк ни 1300 годишната история...мноо знам пра,пра баба ми кой я е опьвалгеорги н. написа:Бе аз бракониери си мислех че има само в БГ ама ни съм бил правЗа Гърция обаче не се учудвам . От времето на Аспарух та до втората световна сме бродили из тамо , та представете си колко ебан е падало
свиркай си,еж си,пий си и носи новите дрехи,па на другото му еби мамето
![]()
![]()
да ма извините за грубия език,ама май треба вече да сте свикнали

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Има решение на единствената ви проблемация5кила написа:като чух узо,та рекох да споделя некои неща,дето ивака забрави,а именно:най евтината мастика беше 5.30 ЮРО![]()

Ората са казали "бърза работа , срам за майстора" .

Преди да си покажете личните карти на GR.полицаите , поглеждате у лево , и там се е проснал бившия GR.фришоп , а вътре има барем 40 вида узо /не броим парфюмите/ ..

Таа узо е по 3.50 euro , гостите ми я пият и накрая ВИНАГИ си поръчват ТАКСИ

Айде , прибирам я у фризера , щото зе да се топи от към гърлото , демек РЕТЕМПЕРИРА СЕ

На платено не одим !