Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СКОБАРИАДА
Re: СКОБАРИАДА
КРАЙ!!! аз твоите репортажи повече не мога да ги чета...... 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
- antivik
- кандидат преподавател
Майсторите са си майстори и знаят как се правят рабОтите 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- фен клуб-скобар
Едните 5 останаха горе долу в някакъв вид,другите 5 заминаха отрязани.....нейсе важно е че човек се учи докато е жив! Бъдете всички живи и здрави,радвам се чесе запознах с такива културни хора като Наско и Кърцата!Сега ще гледам само репортажи тъй като знаете живота си е ебал майката и не е само риболов а кански труд..... Сърахотен риболов и незабравима поредна емоция!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
- indalo
- фен клуб-скобар
Супер репортаж. Зарадвахте ми окото. Скобарите не са за всеки, но явно Джони Ринго им е властелин. Малко такива познавам, но интересното е че още един от тях е с подобно на Джони преживяване и също се справя успешно и громи бойниците.
Поздрави и много слуки.
Поздрави и много слуки.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Пишем ви от опашката пред хлебарницата за ръчен хлеб............,друг път не пускайте такава тема ,че ми отекаха краката да чакам следващата фурна ,за да напълним колата

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
стоя си пред телефона,мигам си, цъкам с език и се чудя как съм пропуснал да я прочета тая тема навреме(когато е публикувана) при пиложение че темите на колегата за мен са N1 във форума.
РЕСПЕКТ!
::
п.с. ако ви трябва някой шерп
който да бърка захранката,да носи вода,да прави сандвичи и тн и да се учи от майсторите свиркайте 
РЕСПЕКТ!
::
п.с. ако ви трябва някой шерп

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!