Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Засмяново
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз кат си гледам галерията няма с какво да се похваля ама ми е интересно как става така , че докато язовира е арендован се лови основно амур до около 5-6 кг. най големите + няколко класни шарана за сезон от порядъка на 10 кг. и хоп един ден язовира става фри и взеха да "кълват" едни толупи по 20 кг единия и шарани по 27 кг. ... не, че нещо ама.... 
Дебнем за снимки...а вече не ли "утре"?

Дебнем за снимки...а вече не ли "утре"?

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хм, то вече е доста по-далече от утре, а?rikosheth написа:И аз кат си гледам галерията няма с какво да се похваля ама ми е интересно как става така , че докато язовира е арендован се лови основно амур до около 5-6 кг. най големите + няколко класни шарана за сезон от порядъка на 10 кг. и хоп един ден язовира става фри и взеха да "кълват" едни толупи по 20 кг единия и шарани по 27 кг. ... не, че нещо ама....
Дебнем за снимки...а вече не ли "утре"?![]()
![]()

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Възможно е, само на теория обачеNikolay ( Dobrich ) написа:kalkan4o не бъди толкова сигурен, той е стар язовир, а и не е източван скоро, може в папурите да е оцелял някой тякъв шаран

rikosheth написа:И аз кат си гледам галерията няма с какво да се похваля ама ми е интересно как става така , че докато язовира е арендован се лови основно амур до около 5-6 кг. най големите + няколко класни шарана за сезон от порядъка на 10 кг. и хоп един ден язовира става фри и взеха да "кълват" едни толупи по 20 кг единия и шарани по 27 кг. ... не, че нещо ама....
Дебнем за снимки...а вече не ли "утре"?![]()
![]()

За бракониерите само слънчаци
!

- Husmen1983
- научил се да хвърля
колеги
до колкото аз чух шарана е изкаран на въдица.не на търмък,един рибар ми разправяше като бях на левски преди известно време.като му ударил шарана човека помислил че е закачил някъде.незнам до колко е вярно и също така чух че са го изяли после.вътре имало 6.5 кг хаивер.също така на брега имало и 11-12 толстопа умрели от безкръвие но това е само слух незнам колко е вярно.днеска почна и съзтезанието на казичане в сф.
за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: колеги
Преди 11 минути по моя часовникHusmen1983 написа:днеска почна и съзтезанието на казичане в сф.

За бракониерите само слънчаци
!

-
- научил се да хвърля
Вярвам за шарана защото го видях с очите си в един Варненски риболовен магазин/за съжаление не са го пуснали обратно/. Снимки няма още защото не се познавам с човека лично и все още не сам го засякал в магазина в който пазаруваме,но и това ще стане,а на калканчо исках да му кажа да не умаловажава успехите на по добрите рибари от него и не съм му се подигравал,разбрали сте ме погрешно.А на теб искам да кажа че грозната ми щека всъщност е топ модела шаранска щека на SARFIX за миналата година и струва колкото една кола но това вече няма значение защото сега ловя със MAVER J 41 която е още по грозна и още по скъпа.Ако ти четеше риболовната преса щеше да знаеш че снимките в галерията ми всъщност са от една фото сесия направена за априлския брой на списанията "НА РИБА" и "НА ПЛУВКА И ДЪНО",а докато прибираш уловената риба и се хвалиш с "МЕСАРСКИ " снимки със мъртва риба ти никога няпа да станеш истински рибар.От такива месари като теб нашите водоеми са в това положение,но какво ти пука на теб за водоемите важното е че си си избил разходите,а ние риболовците които си купуваме билети всяка година и ловим в обезрибени водоеми ще продължаваме да пускаме рибата за да има вие месарите какво до прибирате в къщиMiTaKa™ написа:Типа Галине не се праии много оборотен че като ти гледам снимките са само от еднин излет за риба и си се наснимал да ти видим такъмите и грозната щека и тук таме некоя снимчица.Такаче не коментираи на другите галериата и като си блясъчко мечтателя вярбаи и за Шарана 88 Кг с Едното Око хахахаха![]()
![]()
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега не е моя работа,не е и по темата ама ти е много хаплив езика.-хубаво пръчката ти била едикакваси,струвала едиколко си.Браво радвам се за теб дай боже всекиму...Ама се изкара светец-ти сигурно като умре някоя риба в живарника я погребваш и правиш опело...galin написа:Вярвам за шарана защото го видях с очите си в един Варненски риболовен магазин/за съжаление не са го пуснали обратно/. Снимки няма още защото не се познавам с човека лично и все още не сам го засякал в магазина в който пазаруваме,но и това ще стане,а на калканчо исках да му кажа да не умаловажава успехите на по добрите рибари от него и не съм му се подигравал,разбрали сте ме погрешно.А на теб искам да кажа че грозната ми щека всъщност е топ модела шаранска щека на SARFIX за миналата година и струва колкото една кола но това вече няма значение защото сега ловя със MAVER J 41 която е още по грозна и още по скъпа.Ако ти четеше риболовната преса щеше да знаеш че снимките в галерията ми всъщност са от една фото сесия направена за априлския брой на списанията "НА РИБА" и "НА ПЛУВКА И ДЪНО",а докато прибираш уловената риба и се хвалиш с "МЕСАРСКИ " снимки със мъртва риба ти никога няпа да станеш истински рибар.От такива месари като теб нашите водоеми са в това положение,но какво ти пука на теб за водоемите важното е че си си избил разходите,а ние риболовците които си купуваме билети всяка година и ловим в обезрибени водоеми ще продължаваме да пускаме рибата за да има вие месарите какво до прибирате в къщиMiTaKa™ написа:Типа Галине не се праии много оборотен че като ти гледам снимките са само от еднин излет за риба и си се наснимал да ти видим такъмите и грозната щека и тук таме некоя снимчица.Такаче не коментираи на другите галериата и като си блясъчко мечтателя вярбаи и за Шарана 88 Кг с Едното Око хахахаха![]()
![]()

или и тези риби са живи и това е подводна фотография,или не мърдат заради снимката?

-
- научил се да хвърля
ЕСТЕСТВЕННО ЧЕ СА ЖИВИ!!! Виж сега колега специално тези шарани на снимките са ловени на ВИП-а на засмяново. там всеки път хващах толкова много риба че неможех да извлача живарника сам и всеки път се налагаше пазача да влиза във водата да го вади,и пак той ми направи въпросните снимки,и пред него съм върнал всяка една риба,и понеже той и шефа на язовира бяха сигурни че връщам рибата аз съм единственият който има разрешение да лови на всеки един от водоемите там.знам че пак ще има много колеги които пак няма да повярват затова нека някой ако ходи скоро там да пита пазача за Галин и да напише какво е разказал той. Относно мавъра явно някои го е урочасал защото тази събота на стената на николаевка размазах толостолоба но последния който закачих се оказа над 10 кила и не просто счупи щеката а буквално я направи на трески но в четвъртък ми пристига шиманото което си поръчах и в събота пак съм там П.П. НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С ТЕБ,ТИ ПЪРВИ ЗАПОЧНА .Досега господ не ме е наказал,и немисля че и ти ще успееш така че не се кани .Хайде да не се занимаваме повече с глупости а просто да си говорим за риболов,нали все пак този форум е за това. МИР!!!!!!!!!!!!!! 

- CERRUTI
- сериозен играч
Прав си,но помисли преди да даваш определения за хората...Не всички имат твоите възможности,има доста хора които се радват като хванат малко риба и спестят 10-20лева които биха дали в магазина за вечеря.Все пак сме в България,аз примерно риба под 200гр.я връщам в водата(не важи за уклей:) ),а и аз не ям уловената от мен риба(не важи за пъстърваgalin написа:ЕСТЕСТВЕННО ЧЕ СА ЖИВИ!!! Виж сега колега специално тези шарани на снимките са ловени на ВИП-а на засмяново. там всеки път хващах толкова много риба че неможех да извлача живарника сам и всеки път се налагаше пазача да влиза във водата да го вади,и пак той ми направи въпросните снимки,и пред него съм върнал всяка една риба,и понеже той и шефа на язовира бяха сигурни че връщам рибата аз съм единственият който има разрешение да лови на всеки един от водоемите там.знам че пак ще има много колеги които пак няма да повярват затова нека някой ако ходи скоро там да пита пазача за Галин и да напише какво е разказал той. Относно мавъра явно някои го е урочасал защото тази събота на стената на николаевка размазах толостолоба но последния който закачих се оказа над 10 кила и не просто счупи щеката а буквално я направи на трески но в четвъртък ми пристига шиманото което си поръчах и в събота пак съм там П.П. НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С ТЕБ,ТИ ПЪРВИ ЗАПОЧНА .Досега господ не ме е наказал,и немисля че и ти ще успееш така че не се кани .Хайде да не се занимаваме повече с глупости а просто да си говорим за риболов,нали все пак този форум е за това. МИР!!!!!!!!!!!!!!