Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Засмяново
Модератор: sapuna
Засмяново
Здравейте приятели
.Смятам да ходя за риба на Засмяново обаче на язовира където не се плаща.Въпроса ми е ако мятам да дъно за шаран ще имам ли шансове.Въобще на това място дето е без пари има ли риба?

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Така е аз съм зелен в риболова.galin написа:Калканчо, като ти гледам галерията нямаш улов с който да се похвалиш и докато умоловажаваш и иронизираш успехите на по-добрите рибари от теб вместо да се опиташ да научиш как е хванат и да си направиш правилните изводи ще си останеш на това ниво без да имаш никакво развитие в риболова.
А тези снимки са ми в галерията защото са ми от изобщо първия риболов на язовир,защото преди това съм ходил 2-3 пъти на море за попчета.
Макар да съм зелен съм хващал риби с които мога да се похваля малко или много,не са 26 килограмови триж по-малки са.Но моля не ни баламосвайте че от този язовир е изкаран такъв шаран.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- научил се да хвърля
Това с търмъченето са пълни глупости,човека е шаранджия. Защо на някои колеги им е толкова трудно да повярват че големи риби се хващат и със нормална въдица.Аз просто казах че не е слух а истина а вие го направихте на голям въпрос.Всеки има право да вярва или да не вярва но нека тези които не вярват да си запазят ироничните коментари за капотата които въртят в90% от излетите си. За да се сложи край на спора утре ще се опитам да намеря снимките
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: Засмяново
е вече се плащаJONATI написа:Здравейте приятели.Смятам да ходя за риба на Засмяново обаче на язовира където не се плаща.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач