Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

След срещата
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
току що се прибирам и аз. колеги БЛАГОДАРЯ ВИ за чудесното прекарване. искрено се радвам че можах да се запозная с всички Вас. изкарах страхотно, това ми бе първия риболов в живота да не бързам да внасям въдиците... улисан в сладка приказка.
когато тази сутрин ,подплашени от дъжда с колегите Пешо и Тони се изнесохме , спряхме на тунджа в павел баня. с пешо тръгнахме надолу по течението към язовира със спинингите, а тони заобиколи с колата и ни чакаше на устието , тъй като искаше да лови на фидер. пообиколихме доста, много хубава река е тунджа, е хванахме и няколко кефала и костури и като стигнахме до тони се изнесохме към душанци. повъртяхме и там и айде към софия....
когато за последно се чух с Ивака бройката на амурите бе чувствително увеличена, но му падна батерията и не се доразбрахме. а и смятам че е право на майстора да разкаже. евала бате!!!!
когато тази сутрин ,подплашени от дъжда с колегите Пешо и Тони се изнесохме , спряхме на тунджа в павел баня. с пешо тръгнахме надолу по течението към язовира със спинингите, а тони заобиколи с колата и ни чакаше на устието , тъй като искаше да лови на фидер. пообиколихме доста, много хубава река е тунджа, е хванахме и няколко кефала и костури и като стигнахме до тони се изнесохме към душанци. повъртяхме и там и айде към софия....
когато за последно се чух с Ивака бройката на амурите бе чувствително увеличена, но му падна батерията и не се доразбрахме. а и смятам че е право на майстора да разкаже. евала бате!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
- dimitar_
- сериозен играч
За срещата мога да кажа само това , ако утре има такава , пак ще дойда .Да ви кажа като пристигнах на язовира познавах само един човек , жена ми , но малко по късно насреща ми беше кой мислите - 5кила разбира се , после Велчев62 и т. н . . Просто разбрах , че ние малко или много без да сме се виждали , на практика може да се каже , че сме приятели ! После 5кила ме "екскортира"до основната група и се почна един риболов от около обяд , та май ловихме до посред нощ , а някой и до по - късно ...
Качих и част от снимките за този риболов , другите след малко , или утре , ако снимките не са добри , да знаете че фотоапарата няма вина , виновен е този зад него и тези пред него... . Качвам снимките в "суров" вид , после ще ги редя и някои ще ги махна , ще се постарая да изпратя лично на всички които малко или много са се " мотали" пред фотоапарата .
Да ви кажа , някой колеги , като Ivak например , беше си "поканил" амур на срещата (сега разбирам , че и други са направили така ) , браво на тях , за следващите срещи и аз ще имам едно на ум ... . Всъшност и пред моята палатка имаше едно "скъсване"на колега от Горна Оряховица , но изглежда сме били "уморени" от дългият ден и не сме чули нищо ...
Това , адаш си е и твой успех , защото ти го доведе , а за мен е "кепазе" ( срам ) , че беше пред палатката и не съм чул нищо ...
Иначе си тръгнах рано тази сутрин защото "някои " хора бяха на работа и не ми се рискуваше с дъжда .
Все пак по пътя не устисках и преди Омуртаг хвърлих на един язовир за два часа , докато исъхне палатката , но нищо не хванах , разбрах че имало шаран , костур и едра сулка но докато бях не видях някой да вади нещо .
Та като заключение да ви кажа , наистина се радвам че се запознах на живо с всички ви , срещата не беше на "вятъра", имаше млади хора , имаше и по - големи , риба , ядене , пиене , емоции ... , който не идва може само да съжелява , но нищо , на следващата !
Качих и част от снимките за този риболов , другите след малко , или утре , ако снимките не са добри , да знаете че фотоапарата няма вина , виновен е този зад него и тези пред него... . Качвам снимките в "суров" вид , после ще ги редя и някои ще ги махна , ще се постарая да изпратя лично на всички които малко или много са се " мотали" пред фотоапарата .
Да ви кажа , някой колеги , като Ivak например , беше си "поканил" амур на срещата (сега разбирам , че и други са направили така ) , браво на тях , за следващите срещи и аз ще имам едно на ум ... . Всъшност и пред моята палатка имаше едно "скъсване"на колега от Горна Оряховица , но изглежда сме били "уморени" от дългият ден и не сме чули нищо ...
Това , адаш си е и твой успех , защото ти го доведе , а за мен е "кепазе" ( срам ) , че беше пред палатката и не съм чул нищо ...
Иначе си тръгнах рано тази сутрин защото "някои " хора бяха на работа и не ми се рискуваше с дъжда .
Все пак по пътя не устисках и преди Омуртаг хвърлих на един язовир за два часа , докато исъхне палатката , но нищо не хванах , разбрах че имало шаран , костур и едра сулка но докато бях не видях някой да вади нещо .
Та като заключение да ви кажа , наистина се радвам че се запознах на живо с всички ви , срещата не беше на "вятъра", имаше млади хора , имаше и по - големи , риба , ядене , пиене , емоции ... , който не идва може само да съжелява , но нищо , на следващата !
- Диканаров
- кандидат преподавател
след срещата
Айде бе Ивак, напиши и покажи нещо бе! От НАСА тези дето следят движението на бушмените у нас са засякли със спътник съмнително струпване на риболовни талибани размахващи смъртоносни оръжия край Жребеца. Пишат за епични битки с 12 кг. амури. Е аз си знам , че послъгват и амурите са били поне по 12. 250кг. Други изследователи от Канада са предвидили рязко спадане на производството на Бърбън, защото у нас нараснало потреблението ме за захранка. Абе разкажи кое как е било, та довечера, като си легна да мога да изживея всичко с вас. Аз, нали и на мен ми се живее направих ремонтът в кухнята и ме пуснаха за награда за 3ч на Чепинци. Компенсация един вид. Хванах кило дребни бабушки и оклеи и си мислех за вашите подвизи. 

Браво колеги, страхотно сте си прекарали.Канехме се с Михалич да дойдем и ние....ама излезе някаква работа на Михалич, а и аз трябваше да остана в Бургас...ама на следващата сбирка съм на линия...ако ще и камъни да валят от небето...хахаха...
Браво на Ивака...гледам и не вярвам на очите си...хахаха...

Браво на Ивака...гледам и не вярвам на очите си...хахаха...

- petro_op
- ще става разбирач
КОЙТО НЕ ДОЙДЕ МОЖЕ САМО ДА СЪЖАЛЯВАКърцата написа:току що се прибирам и аз. колеги БЛАГОДАРЯ ВИ за чудесното прекарване. искрено се радвам че можах да се запозная с всички Вас. изкарах страхотно, това ми бе първия риболов в живота да не бързам да внасям въдиците... улисан в сладка приказка.

Беше супер разходка ДА. С Кърцата направихме доста дълга разходка по доооста пресе4ен терен

ЛИЧНО СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ВОБЛЕРИТЕ НА КЪРЦАТА ЛОВЯТ
Скоро ще кача снимките от ве4ерта на Жребчево където мога да се похваля само с пиене

А 5кила с него се разминахме на масата ама другия път

-
- фен клуб-скобар
Жребчево
Така......... и аз да напиша два реда.Още с пристигането си там, бях стъписан от мащабноста на операцията
....... на такова ядене и най-вече пиене
скоро не бях присъствал
.То като се започна от обяд(някой от сутринта
) се завърши късно вечерта. То не бяха меса, ракии ,бири,то не бе чудо
Общо взето си беше среща,рибарлъка остана на зааааааааден план.
Някои упорстваха,като Рибаря и Ивак,но накрая и те решиха да пият по една ракия(няколко пъти).Ивак беше хванал вече един звяр,ама искаше още
Искам да благодаря на всички колеги ,които бяха помъкнали "големия цирк"навеси,шатри, маси и др.Благодаря и на Ангел, за прекрасните грамоти
Направих един клип на изваждането на амура на Малкия Маранцик(звучи ми,като Малкия Маргин).Ще се опитам да го кача, по късно

Някои упорстваха,като Рибаря и Ивак,но накрая и те решиха да пият по една ракия(няколко пъти).Ивак беше хванал вече един звяр,ама искаше още
Искам да благодаря на всички колеги ,които бяха помъкнали "големия цирк"навеси,шатри, маси и др.Благодаря и на Ангел, за прекрасните грамоти
Направих един клип на изваждането на амура на Малкия Маранцик(звучи ми,като Малкия Маргин).Ще се опитам да го кача, по късно
-
- разбира нещата
Здравейте и от мен!
Днес ходя като отнесен зареден с положителни емоции и не ми се работи.
Довечера ще се опитам да кача снимки.
Специални благодарности на бат Ваньо (ivan_yo), доайена на групата, за посрещането и организацията.
Той беше като домакин на срещата. И на Бък, който ни осигури спокоен сън.
Днес ходя като отнесен зареден с положителни емоции и не ми се работи.

Специални благодарности на бат Ваньо (ivan_yo), доайена на групата, за посрещането и организацията.

Последно промяна от наблюдател на Пон Юни 11, 2007 9:24 pm, променено общо 1 път.