След срещата

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

п.с.
и на канадска ме би по случайност :lol: следващия пьт- с лявата :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хехе добре , ако мога за следващата среща , ще се помъча да дойда :D . Аз нищо че сам млад Sapuna да остави и за мене малко :wink: Пак ще видим ако може ще се разберем с колегата "dimitar_" някак си да трагнем "заедно" ! 8)
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Тая прачка на "малкия маранзик" е Easy Carp нали ? :D
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

току що се прибирам и аз. колеги БЛАГОДАРЯ ВИ за чудесното прекарване. искрено се радвам че можах да се запозная с всички Вас. изкарах страхотно, това ми бе първия риболов в живота да не бързам да внасям въдиците... улисан в сладка приказка.
когато тази сутрин ,подплашени от дъжда с колегите Пешо и Тони се изнесохме , спряхме на тунджа в павел баня. с пешо тръгнахме надолу по течението към язовира със спинингите, а тони заобиколи с колата и ни чакаше на устието , тъй като искаше да лови на фидер. пообиколихме доста, много хубава река е тунджа, е хванахме и няколко кефала и костури и като стигнахме до тони се изнесохме към душанци. повъртяхме и там и айде към софия....
когато за последно се чух с Ивака бройката на амурите бе чувствително увеличена, но му падна батерията и не се доразбрахме. а и смятам че е право на майстора да разкаже. евала бате!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хихи Браво на Ивака той ако стои още малко там рибата ще сварши :lol: :lol:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Християн А. написа:Тая прачка на "малкия маранзик" е Easy Carp нали ? :D
Пръчката на малката Маранцика :wink: е Easy Carp .Позна! :lol: [/b]
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Имам същата затова познах :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

За срещата мога да кажа само това , ако утре има такава , пак ще дойда .Да ви кажа като пристигнах на язовира познавах само един човек , жена ми , но малко по късно насреща ми беше кой мислите - 5кила разбира се , после Велчев62 и т. н . . Просто разбрах , че ние малко или много без да сме се виждали , на практика може да се каже , че сме приятели ! После 5кила ме "екскортира"до основната група и се почна един риболов от около обяд , та май ловихме до посред нощ , а някой и до по - късно ...
Качих и част от снимките за този риболов , другите след малко , или утре , ако снимките не са добри , да знаете че фотоапарата няма вина , виновен е този зад него и тези пред него... . Качвам снимките в "суров" вид , после ще ги редя и някои ще ги махна , ще се постарая да изпратя лично на всички които малко или много са се " мотали" пред фотоапарата .
Да ви кажа , някой колеги , като Ivak например , беше си "поканил" амур на срещата (сега разбирам , че и други са направили така ) , браво на тях , за следващите срещи и аз ще имам едно на ум ... . Всъшност и пред моята палатка имаше едно "скъсване"на колега от Горна Оряховица , но изглежда сме били "уморени" от дългият ден и не сме чули нищо ...
Това , адаш си е и твой успех , защото ти го доведе , а за мен е "кепазе" ( срам ) , че беше пред палатката и не съм чул нищо ...
Иначе си тръгнах рано тази сутрин защото "някои " хора бяха на работа и не ми се рискуваше с дъжда .
Все пак по пътя не устисках и преди Омуртаг хвърлих на един язовир за два часа , докато исъхне палатката , но нищо не хванах , разбрах че имало шаран , костур и едра сулка но докато бях не видях някой да вади нещо .
Та като заключение да ви кажа , наистина се радвам че се запознах на живо с всички ви , срещата не беше на "вятъра", имаше млади хора , имаше и по - големи , риба , ядене , пиене , емоции ... , който не идва може само да съжелява , но нищо , на следващата !
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

след срещата

Мнение от Диканаров »

Айде бе Ивак, напиши и покажи нещо бе! От НАСА тези дето следят движението на бушмените у нас са засякли със спътник съмнително струпване на риболовни талибани размахващи смъртоносни оръжия край Жребеца. Пишат за епични битки с 12 кг. амури. Е аз си знам , че послъгват и амурите са били поне по 12. 250кг. Други изследователи от Канада са предвидили рязко спадане на производството на Бърбън, защото у нас нараснало потреблението ме за захранка. Абе разкажи кое как е било, та довечера, като си легна да мога да изживея всичко с вас. Аз, нали и на мен ми се живее направих ремонтът в кухнята и ме пуснаха за награда за 3ч на Чепинци. Компенсация един вид. Хванах кило дребни бабушки и оклеи и си мислех за вашите подвизи. :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ще напише и покаже момчето,ама според спътниковите снимки е все още в лагера! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво колеги, страхотно сте си прекарали.Канехме се с Михалич да дойдем и ние....ама излезе някаква работа на Михалич, а и аз трябваше да остана в Бургас...ама на следващата сбирка съм на линия...ако ще и камъни да валят от небето...хахаха... :lol:

Браво на Ивака...гледам и не вярвам на очите си...хахаха... :lol:
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Кърцата написа:току що се прибирам и аз. колеги БЛАГОДАРЯ ВИ за чудесното прекарване. искрено се радвам че можах да се запозная с всички Вас. изкарах страхотно, това ми бе първия риболов в живота да не бързам да внасям въдиците... улисан в сладка приказка.
когато тази сутрин ,подплашени от дъжда с колегите Пешо и Тони се изнесохме , спряхме на тунджа в павел баня. с пешо тръгнахме надолу по течението към язовира със спинингите, а тони заобиколи с колата и ни чакаше на устието , тъй като искаше да лови на фидер. пообиколихме доста, много хубава река е тунджа, е хванахме и няколко кефала и костури и като стигнахме до тони се изнесохме към душанци. повъртяхме и там и айде към софия....
когато за последно се чух с Ивака бройката на амурите бе чувствително увеличена, но му падна батерията и не се доразбрахме. а и смятам че е право на майстора да разкаже. евала бате!!!!
КОЙТО НЕ ДОЙДЕ МОЖЕ САМО ДА СЪЖАЛЯВА :idea:
Беше супер разходка ДА. С Кърцата направихме доста дълга разходка по доооста пресе4ен терен :)

ЛИЧНО СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ВОБЛЕРИТЕ НА КЪРЦАТА ЛОВЯТ

Скоро ще кача снимките от ве4ерта на Жребчево където мога да се похваля само с пиене :oops: Търсих бялата ама нещо тя не ме търсеше. Иначе на Ивака БРАВО аз и на място го поздравих :smt041

А 5кила с него се разминахме на масата ама другия път :shock:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Браво на ВАС! Много яко сте прикарали. Ще имате чудесни спомени! :lol:
Трябваше да заеба всяква работа и да цъфнем и ние там. Нищо - другия път :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
saksi
фен клуб-скобар

Жребчево

Мнение от saksi »

Така......... и аз да напиша два реда.Още с пристигането си там, бях стъписан от мащабноста на операцията :lol:....... на такова ядене и най-вече пиене :lol: скоро не бях присъствал :lol: .То като се започна от обяд(някой от сутринта :wink: ) се завърши късно вечерта. То не бяха меса, ракии ,бири,то не бе чудо :roll: Общо взето си беше среща,рибарлъка остана на зааааааааден план.
Някои упорстваха,като Рибаря и Ивак,но накрая и те решиха да пият по една ракия(няколко пъти).Ивак беше хванал вече един звяр,ама искаше още
Искам да благодаря на всички колеги ,които бяха помъкнали "големия цирк"навеси,шатри, маси и др.Благодаря и на Ангел, за прекрасните грамоти
Направих един клип на изваждането на амура на Малкия Маранцик(звучи ми,като Малкия Маргин).Ще се опитам да го кача, по късно
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Здравейте и от мен!
Днес ходя като отнесен зареден с положителни емоции и не ми се работи. :smt055 Довечера ще се опитам да кача снимки.

Специални благодарности на бат Ваньо (ivan_yo), доайена на групата, за посрещането и организацията. :prayer: Той беше като домакин на срещата. И на Бък, който ни осигури спокоен сън.
Последно промяна от наблюдател на Пон Юни 11, 2007 9:24 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”