Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция № 8
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Благотворителна акция № 8
Щом в момента нямат картофи - не е ли по-добре веднага да се закупят,chapara написа:То хубаво имаш цена , ама с парите кво става?? У мен има едни 430 лв., като информация, два ТВ и малко дрехи. Не е зле да се пуска от време на време сводка за парите в сметкатаIvak написа:Имам цена от 55 ст на килограм, български среден размер.
Намират се в Самоков
и да не се чака месец ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- emo vasilev
- сериозен играч
Кърпят някак си положението с дребни количества за дневните нужди ,пък ние ще им напълним килера !КИРО написа: Щом в момента нямат картофи - не е ли по-добре веднага да се закупят,
и да не се чака месец ?

Ивака е намерил добър картоф над среден размер за 0.50 лв., само трябва да организираме превоза от Ихтиман до Нови Хан.
Жорка , ще проверим и тази оферта .
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Аз ще сЕ включа на място............
Не е важно колко си живял.А как си живял.
- emo vasilev
- сериозен играч
Имаме подкрепа и от академиците !Благодарим Ви момчета !
http://www.erabg.com/forum/viewtopic.ph ... b3aff2e236
http://www.erabg.com/forum/viewtopic.ph ... b3aff2e236
- gloupan
- разбира нещата
И още от:
http://feeder-fishing.bulgarianforum.net/t1353-topic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://feeder-fishing.bulgarianforum.net/t1353-topic" onclick="window.open(this.href);return false;
TRS70MLF2
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разбира се, че съм вътре и аз. Раздухвам на който се сетя за инициативата, както и всички ние правим. Засега се намират мераклии за детски дрешки, за компютри, надявам се и за кеш също. Ще видим ...
Една питанка имам (към Емо и Ивака може би, или който има контакт с Отеца): напоследък чета доста статии, свързани с приюта на Отеца и колко отчайващо е положението в момента, според мен ако наистина е така, не виждам голям смисъл да чакаме още един месец - бих предложил да разделим на две инициативата. Каквото имаме досега събрано, можем да закараме един транш (идните два уикенда съм свободен да помагам), а каквото се досъбере до средата на Декември - тогава също (е, тогава май няма да мога да се включа на място).
Една питанка имам (към Емо и Ивака може би, или който има контакт с Отеца): напоследък чета доста статии, свързани с приюта на Отеца и колко отчайващо е положението в момента, според мен ако наистина е така, не виждам голям смисъл да чакаме още един месец - бих предложил да разделим на две инициативата. Каквото имаме досега събрано, можем да закараме един транш (идните два уикенда съм свободен да помагам), а каквото се досъбере до средата на Декември - тогава също (е, тогава май няма да мога да се включа на място).
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
нали става дума за нови хан има едно предаване по нова телевизия казва се биг брадър тези пари за децата да даде лично той а не да ги дава на някакви си кифли дето с тези пари си слагат силикони. ако лъжа кажете го деfixxer написа:Добре де, направете един банер да сложим в сайта. Така и така си стана традиция, поне да няма пропуснали. Също така е хубаво, ако има кой да напише PR материали за да можем максимално да популяризираме акцията. Аз ще направя каквото зависи от мен, а вярвам че във форума има много хора, които познават журналисти, които могат да напишат статии, сочещи към тази тема.
- emo vasilev
- сериозен играч
Митаче , те имат продукти колкото за дневните нужди .И други им помагат с хранителни продукти някакви хора от Пловдив им помагат и кърпят някак си положението - нашата мисия е да напълним склада за някакъв по дълъг период ,който да обхване и празниците .Едва ли имаме достатъчно събрани пари - най вероятно ще стигнат за нещо минимално , което едва ли ще помогне .
- Диканаров
- кандидат преподавател
Емо, днес четох, че Отеца казва за нуждата от дърва! Питай го!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- emo vasilev
- сериозен играч
Веско приятелю , те имат нужда от доста неща ....ма ние сме малки .Ако успеем да повторим миналогодишната акция ще е добре.Иначе всеки ден се конфискува незаконно отсечена дървесина , но никой от тия няма да се сети да препрати някой камион в дома .
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
emo vasilev написа:Веско приятелю , те имат нужда от доста неща ....ма ние сме малки .Ако успеем да повторим миналогодишната акция ще е добре.Иначе всеки ден се конфискува незаконно отсечена дървесина , но никой от тия няма да се сети да препрати някой камион в дома .
Не си прав тука Емо, благодарение на нас, от Ботевград доста дървесина замина за там за огрев, не съм го огласявал, щот не го намирам за нужно, но отеца знае, мое да го попиташ. Братовчед ми беше началник на горското там до кът не доде ДПС. Бях разказал на брачеда за акцията и имаше доста материал по спомени 40м3. на година та не така.
пп. Не сме малки,предполагам, че и други го правят чрез нас без да го огласяват.
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Много са Насе..........nasco2 написа:emo vasilev написа:
пп. Не сме малки,предполагам, че и други го правят чрез нас без да го огласяват.

Не е важно колко си живял.А как си живял.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сложих касичка в офиса, точно преди заплата
Айдеее не остана

Айдеее не остана

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.