Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция № 8
Модератор: dantho.mihov
- emo vasilev
- сериозен играч
Благотворителна акция № 8
Приятели , по традиция всяка година през м.декември организираме благотворителна акция за сираците от дом св.Николай в Нови Хан .

И понеже Кърцата много добре го каза на миналата акция , ще го цитирам -
Нека макар и с малко, според възможностите си помогнем в святото дело на един Човек, нагърбил се с нелеката и отговорна задача да се грижи за дома, препитанието и не на последно място възпитанието на повече от 100 деца.
Един Човек, на когото са чужди дразгите и препирните на "колегите'' му свещеници, озверели в стремежа си да се доберат до по-голям кокал, до скъп автомобил или часовник.
Все светски и тленни неща, от които по принцип би трябвало да бягат. Но както и да е, ТОЙ ги гледа отгоре, никой не е вечен на този свят.
Начините по които можете да помогнете на това начинание са да преведете пари по банков път, да ги дадете на някои от организаторите (Аз , Ивака, Емо Василев) или на някой присъстващ на закупуването на продуктите, за да ги донесе на място или сам да дойдете на борсата в Слатина на 14.12. Което е и най-добрия вариант, защото ще имате удоволствието лично да се запознаете с Отеца и неговите деца, а техните усмивки и благодарни очи ще озарят деня Ви със сигурност.
Мисля и тази година да запазим традицията и да спретнем една акция !
Парите се събират по тази сметка на Ивака -
BG10UBBS80021017538614
BIC UBBSBGSF
OББ
Ивайло Георгиев Димитров
Със събраната сума ще бъдат закупени хранителни продукти за нуждите на домът в Нови хан.
Парите ще бъдат изтеглени на 13.12.2013г като след това ще бъде представен пълен отчет от Кърцата за събраната и похарчена сума.
На 14.12.2013 в 8 ч.сборен пункт пред слатинската борса - пазаруваме необходимите неща и отиваме в Нови Хан.
Понеже 14 дек. е работен ден и при положение че не можем да се съберем ще отложим нещата за следващият ден - 15 дек.При това положение ще трябва да се повтори миналогодишната история и да пазаруваме от Метро .
За тези , които не са запознати със традицията ето-
това е началото -
http://www.vbox7.com/play:921a6ed2" onclick="window.open(this.href);return false;

И понеже Кърцата много добре го каза на миналата акция , ще го цитирам -
Нека макар и с малко, според възможностите си помогнем в святото дело на един Човек, нагърбил се с нелеката и отговорна задача да се грижи за дома, препитанието и не на последно място възпитанието на повече от 100 деца.
Един Човек, на когото са чужди дразгите и препирните на "колегите'' му свещеници, озверели в стремежа си да се доберат до по-голям кокал, до скъп автомобил или часовник.
Все светски и тленни неща, от които по принцип би трябвало да бягат. Но както и да е, ТОЙ ги гледа отгоре, никой не е вечен на този свят.
Начините по които можете да помогнете на това начинание са да преведете пари по банков път, да ги дадете на някои от организаторите (Аз , Ивака, Емо Василев) или на някой присъстващ на закупуването на продуктите, за да ги донесе на място или сам да дойдете на борсата в Слатина на 14.12. Което е и най-добрия вариант, защото ще имате удоволствието лично да се запознаете с Отеца и неговите деца, а техните усмивки и благодарни очи ще озарят деня Ви със сигурност.
Мисля и тази година да запазим традицията и да спретнем една акция !
Парите се събират по тази сметка на Ивака -
BG10UBBS80021017538614
BIC UBBSBGSF
OББ
Ивайло Георгиев Димитров
Със събраната сума ще бъдат закупени хранителни продукти за нуждите на домът в Нови хан.
Парите ще бъдат изтеглени на 13.12.2013г като след това ще бъде представен пълен отчет от Кърцата за събраната и похарчена сума.
На 14.12.2013 в 8 ч.сборен пункт пред слатинската борса - пазаруваме необходимите неща и отиваме в Нови Хан.
Понеже 14 дек. е работен ден и при положение че не можем да се съберем ще отложим нещата за следващият ден - 15 дек.При това положение ще трябва да се повтори миналогодишната история и да пазаруваме от Метро .
За тези , които не са запознати със традицията ето-
това е началото -
http://www.vbox7.com/play:921a6ed2" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Благотворителна акция № 8
Добре де, направете един банер да сложим в сайта. Така и така си стана традиция, поне да няма пропуснали. Също така е хубаво, ако има кой да напише PR материали за да можем максимално да популяризираме акцията. Аз ще направя каквото зависи от мен, а вярвам че във форума има много хора, които познават журналисти, които могат да напишат статии, сочещи към тази тема.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- chapara
- ще става разбирач
Сега се прибирам от сбирка в Поморие на Форума ГоуФишинг, който също е съпричастен към акцията и на който събрахме едни 430 лв. за каузата. Старта е положен, а парите ще бъдат предадени в деня на пазаруването, за да се похарчат по предназначение 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Нещо май е имало проблем с достъпа на регистрираните потребители до темата ...
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Много хубава кауза!
-
- сериозен играч
Първият път ми изписва "Вие не можете да четете този форум"fixxer написа:Нещо май е имало проблем с достъпа на регистрираните потребители до темата ...
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Предполагам , че проблема с достъпа вече е оправен .
Днес се чух с отец Иван - в момента са 220 човека и имат нужда от картофи , боб, леща , кромид лук ,зеленчукови и месни консерви ,олио .На първо място човека спомена картофите -нямали нито един картоф в склада , та ако някой има някаква идея за по евтини картофи може да удари едно рамо .
Днес се чух с отец Иван - в момента са 220 човека и имат нужда от картофи , боб, леща , кромид лук ,зеленчукови и месни консерви ,олио .На първо място човека спомена картофите -нямали нито един картоф в склада , та ако някой има някаква идея за по евтини картофи може да удари едно рамо .
- chapara
- ще става разбирач
Ей това с пазаруването от Метро, помните как беше, ми е голяма премисъл, а за зеленчуците..., не знам. Я премислете организацията, не всички бачкат в такива наречени работни дни. 

- gloupan
- разбира нещата
Картофите можем да ги вземем от производител на по тънка цена, но няма да има фактура.
А за какво количество говорим?
А за какво количество говорим?
TRS70MLF2
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мога да се ангажирам с товарене и превоз на картофи от Софийска област.
Според мен би било добре поне 1 тон, 220 човека са доста.
Като начало можем да проверим за цена при количества и товарене от място.
Но всичко зависи от успеха на акцията разбира се.
Според мен би било добре поне 1 тон, 220 човека са доста.
Като начало можем да проверим за цена при количества и товарене от място.
Но всичко зависи от успеха на акцията разбира се.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Картофа по борсите е 0.65-0,70лв.Аз мога да изпратя хранителни продукти до офис на Еконт,който е удобен за моя сметка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- emo vasilev
- сериозен играч
Кире , фактура не ни трябва , стига цената да е добра .
Ивка , със сигурност трябва да бъдат поне тон ,но пак ще се консултираме защото имало вероятност да им пратят картофи и от друго място.
Ице , нямаш проблем като наближи датата ще се чуем за да уточним подробностите !
Ивка , със сигурност трябва да бъдат поне тон ,но пак ще се консултираме защото имало вероятност да им пратят картофи и от друго място.
Ице , нямаш проблем като наближи датата ще се чуем за да уточним подробностите !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имам цена от 55 ст на килограм, български среден размер.
Намират се в Самоков
Намират се в Самоков
- chapara
- ще става разбирач
То хубаво имаш цена , ама с парите кво става?? У мен има едни 430 лв., като информация, два ТВ и малко дрехи. Не е зле да се пуска от време на време сводка за парите в сметкатаIvak написа:Имам цена от 55 ст на килограм, български среден размер.
Намират се в Самоков

- ribarq
- сериозен играч
За картофите може да се намери цена от 40-50 стотинки за кг. дадоха ми този тел
0896631737 -Любомир се казва човека от село Крайници.Мисля ,че е близко до София .Много съм далече аз. Емо или Кърцата обръщам се към вас ако може да се провери дали има наличност и да се договори цена ако са хубави картофите !
0896631737 -Любомир се казва човека от село Крайници.Мисля ,че е близко до София .Много съм далече аз. Емо или Кърцата обръщам се към вас ако може да се провери дали има наличност и да се договори цена ако са хубави картофите !