Покълнала от служба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Няма проблеми с реколтата ще стана модерен шаранджия и ще ловя само на топчета , хем място няма да заемат , хем само големи риби ще ловя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ivak-ако искаш може да си вземеш и 1 четворка :D :D :D :D :D :wink: НАСЛУКА!
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

Така и така почнахте да разказвате случки и аз да споделя:)
Отивам на едно малко язовирче и опъвам бивака. Язовира нищо особенно, но като за размера си /ако заметнеш хубаво може да хвърлиш почти на другия бряг/ държи доста добри рибоци!
Вече идва обяд, слънцето напича здраво, а рибата си трае, не и се излиза от водата то в тая жега, нормално... на целия язовир сме само аз и Гецата. На отсрещия бряг се появи някъв с една соц пърпоретка. Нещо съмнителен ми изглеждаше, мотка се нещо прави, ко прави, по едно време сложи мотрчето с задницата към язовира /все едно ще го гони някой и да е готав да пали и бяга/ и хвана гората.
Много ме напече жегата и викам да сменя стръвта на дънните, да прибирам плувката, и да се опъна на някоя сянка че не се трае:( Речено сторено! едната дънна я метнах малко по-силно от колкото исках, ама си викам аре сега то така или иначе не кълве... нещеш ли след около 10 мин точно на тази звънчето дрънна. Веднага на нокти!!!Когато 6 часа няма помръдване на следващото леко опъване на кодата вече бях засекъл. То ко зе че стана оня ми ти гад, като дръпна за малко да ми изхвръкне шпулата!!! започна се размотаване на влакното, аванса скърца яко, а гадта не намалява скоростта си:( Вече съм стегнал до край аванса, на кантар сме нито то нито аз. От мен тече яко пот, изнервен съм и щастлив едовременно. Оня от другия бряг си е тръгнал с мотретката ама май е закъсал, че чувам здрав рев на соц машината.
Незнам какво стана но дзвера изведнъш отхлаби, веднага пак отпуснах малко аванс и понах да навивам влакното. Никаква съпротива... странно да ли не се откачи... продължавам да навивам... по едно време на 10 метра от мене от язовира излиза Балканче!!! ДА Балакан 50 сега вече видях отблизо моторетката на младежа от съседния бряг. Та тази анфибия излезе из под водата и мина през шатрата със мръсна газ:( като видях това останах вцепенен!!! забравих че съм за риба и досега съм се борил с огромен Рибок който така и не успях да видя. изведнъж някой се опита да отскубне въдицата от ръцете ми /добре че бях отпуснал аванса/. Ето чак сега разбрах че рибата не била риба, а съм оплел такъма на младежа от съседния бряг, а той го е вързал за Балканчето. Дойде ми в повече рязнах влакното и го оставих да оре ливадта, после чувах как падат дървета във близката горичка, но аз още размишлявах какво точно е станало!!!
Та @sapuna1971 няма смисъл да пускаш нова тема да се жалваш, че някой ти е откраднал любимото Балканче, последвай браздата на другия бряг и после счупените дървета, все някога ще му свърши бензина:)

П.С. Само не мога да разбера как го правите тоя номер. Като оставите Балканчето със пълен резервоар, ако кранчето межу карборатора и резервоара не е затворено то бензина изтича и машината се "задавя".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Линчо Магарето... :lol:

http://www.fishbg.org/viewtopic.php?t=542
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Минах аз през царевицата /нали Ви казах,че ще поникне/,ама от моторетката няма и следа!Магарето Линчо се спряло,но месината му отрязала опашката!

Изображение

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Митак вземи го искъпи този годжук :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

snegk написа:Митак вземи го искъпи този годжук :lol:

Ми ще го къпе...ами ако го чифтоса с петълите Линчо...Я го виж какъв напорист Магариот е... :lol:Изображение Сапуня ке си намери майстора... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

ЗА МАГАРЕТО

Мнение от batmilen »

:lol: :lol: :lol: :lol: преместено
Последно промяна от batmilen на Чет Юли 05, 2007 8:33 pm, променено общо 1 път.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

МАГАРЕТО

Мнение от batmilen »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Последно промяна от batmilen на Чет Юли 05, 2007 8:23 pm, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: sapunчо.... в Събота и неделя ще пробвам метода с лъжицата :lol: :lol: :lol: знаеш за какво говоря, жената като видя одеве да я дупча с дрелката и изкочиха очите :shock: :shock: :shock: ....... :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от batmilen на Чет Юли 05, 2007 8:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:o :o :o :o :o :o
Последно промяна от batmilen на Чет Юли 05, 2007 8:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ANGEL 123 написа::lol: sapunчо.... в Събота и неделя ще пробвам метода с лъжицата :lol: :lol: :lol: знаеш за какво говоря, жената като видя одеве да я дупча с дрелката и изкочиха очите :shock: :shock: :shock: ....... :lol: :lol: :lol:
Ха дано ти потръгне,ама тогава ептен ша са ококори горката.Отиде цял комплект! :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тая тема стана МАГАРЕШКА... :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

batmilen написа:Тая тема стана МАГАРЕШКА... :lol:
Мерси батка! :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”