Покълнала от служба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Покълнала от служба

Мнение от sapuna »

Реших да счупя каръка най-сетне и бегом на едно микро до село.Разпънах в петък вечерта,спрях Балканчето на заден до язовира/предварително съм му монтирал осигурителни колела/на контакт и включена първа,проверих дали има бензин в резервоара/преди време петела бе кацнал на манивелата и като си отидох през уикенда то все още бръмчеше/,вързах конеца за манивелата и се отправих на Петровден.Така каквото и да удари излиза на буксир.Да ама то тоз Петровден го карахме цели три дни като циганите.Както и да е,отивам тази вечер да видя как е хавата и.....язовира пресъхнал.Дърпам аз конеца,ама не потдава.С голям зор измъкнах куката,и какво да видя-царевицата на косъма покълнала и се вкоренила.Добре,че не последва някой друг празник,та виж поникнала,че и кочани завързала!!!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО :arrow:

Изображение

Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Сапун,нещо не схващам,ебаваш ли се с нас или е истина,доколкото разбрах си си хвърлил косъма у язовира и след 3 дена кат си се върнал е бил покълнал :idea: :o :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе и аз имам едни мъки с Балканчето, ходих до фурната ведниж за два чувала брашно за бабата. Та метнах ги аз на моторетката и газ наобратно ама по едно вре отзаде ме погнаха гарги, кучета , котки циганета виках брех маам му стара ко стана. Зех да се оглеждам докато карам и какво да видя единия чувал се пробил и брашното директно в резервоара се изсипва, и Балканчето мята мекици отзаде та затова ме гонеше сичката зган :lol: :lol: :lol: :lol:

Друг път пък мишките ми скройха кофти номер, зазимил съм Балканчето в мазето , с масла и пълен резервоар разбира се :D
и същия случай като на Сапуна, една мишка бутнала един буркан туршия той дирекно паднал на педала и като запалил оня звер. Потрошил де що зимнина намерил, съседите се обадили на полицията , че и мене ме извикаха. Аз нали съм ербап , реших влизам вътре бия му една балтия и му спирам тока. Е то хубаво ама То друго беше решило, като отворих като се юрна оня ми ти звер, мина през мене.
Половин час го гоних и мазетата , добре че по едно време ускорих спринта да правата към общата маза и взех да го настигам. Че тогава като поднесе дзвера и се лумна в кацата с зелето на съседа и я издъни като свиня майка гаванка. Плисна резняк на всякъде оля Блаканчето и горкото пърпори още десетина минути , препатка два три пъти и издъхна. После го погребахме с две брадви пред пункта за вторични суровини :lol: :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Свалям шапка Иво! :wink: :lol:
1:0 за теб!
Ей го и ДЗВЕРА!!!
Изображение
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Сапуне а ти знаеш ли откъде идва хляба :D :D :D :D :D :wink:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Веднъж в Австрия 1 мой приятел идва бесен и ми разправя-абе отивам аз при 1 позната и и викам-имаш ли огънче,че нямам цигари,гладен съм жаден съм,няма къ
де да спа и пари нямам,а пък и как ми се е.....!
:D :D :D :D

Както казва 1 сладур-леко,меко и технично!
тъй,че умната :D
p.s-сега се сетих Сапунче-ти прочете ли ми вица за ловеца и рибаря!НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей хора , шашнахте ме , чувам по едно време от компа се дига една бръмчилка , гледам зад него , вие се и пушилка , котака и той дъвче отзад мекица ...
Сега вече съм спокоен , като разбрах че адаша и Иво си мерят "БАЛКАНЧЕТАТА"!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ето,че имаме и българска въдица БАЛКАН.Тия двамата Митака и Ивайло ще им взимам по една жълта фанелка за другата збирка.Вместо грамоти фанелка,жълта,пожълта,най жълта за приятелчето на Ивайло дето вадели чакали от мрежите. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Айде по

Мнение от Gan4eff »

Айде по този случай да ви изпея една хубава българска народна песен . Казва се мама на Стоян думаше.

Мама на Стоян думаше ,
синко ле Георги, Димитре ,
аз та пратих за хляб, пък ти си доди подир една година!!
ИИииииху
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво на всички...най - се смях на мекиците на Ивака...

Ще Ви разправя една история вкратце...която си е чиста истина... :lol:

За убит чакал горското дава...кубик дърва и 25 лева....може и повече да дават не съм сигурен...

Та Странджанските ловци от Малко Търново измислили номер....хем да не хабят патрони...хем да прибират бонуси за убити чакали...

На парче проволка вързват една кука тройка....ама голяма....зареждат с вмирисана каракуда....проволката завързват на клон от дърво....така че като се улови чакала...да седи само на върховете на лапите си.../не сващам защо/ ....после е лесно....сутринта един дежурен проверява въдиците....и уловените чакали...довършва с голяма тояга...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

"Вместо грамоти фанелка,жълта,пожълта,най жълта за приятелчето на Ивайло дето вадели чакали от мрежите."
Така е Илийка , ама май има нужда и от една ТАБАНЕРКА , че не можем смогна с жълтите фланелки ... !
Като гледам всички се "поизтърваме" , и си мисля , че това старо изпитано средство от казармата за отстояване на истината , има "място и почва за развитие в нашите среди" !
И да знаете , стелките помагат , от личен опит го знам ... , просто гледам да помогна на тия които няма да могат да ни убедят , че имат право на жълта фланелка !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ей тук дали ще ми помогне адаш,че вече ми писна?!?!
Ша си търся някоя жълта стелка май!

Изображение
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Мога адашче , за да е пълно удоволствието от табанерката , трябва крака да си е здрав , затова слушай , или по - точно чети добре !
Препечи няколко филии хляб (да покрият целият отток ) , напои ги с оцет , удари юмрук на една глава лук (не си мисли ,че е за мезе ) , после редиш люспите от лука по оттока , върху него налагаш напоените филии с оцет , след това виж някоя забрадка на "домашният началник" (ако нямаш ще ти пратя една от кака с наложен платеж ) и го вържи както едно време си слагахме партенките. Този компрес помага при оттоци и разтежения , на мен лично много ми е помагал , защото по една случайност съм изиграл около 700 мача и още им се чудя на акъла на тия хора как са ме търпели...
Прави го вечер и крака си го дръж на възглавница , каквото и да е поне за оттока ще помогне , по принцип след три дена трябва да си готов , ако не какво да правя , хич не ми пука , крака си е твой ... пък като се видим може да ми отпереш някой табан !
Ей адаш , това сега го добавям , ако ти е навехнат рецептата е друга .
масажираш с топла вода и натурален свински сапун , на село все някоя баба ще има , хубаво е преди разтривката да "потъркаляш царевичен неотрошен кочан царевица (ако нямаш , става и лимонадено шише ), да знаеш че това е малко болезнено , но няма как , "трай булка за хубост" . Масажирай около 15 минути със сапуна и водата да е максимално топла .
Айде , стига ти толкова , то стана една клинична пътека , дето я няма и в Пирогов...
Последно промяна от dimitar_ на Пон Юли 02, 2007 9:30 pm, променено общо 1 път.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Сапуне като гледам май ти трябва-чакръкчия и кромид лук обвит в прясна заешка кожа-кофти е но помага за оттока-евентуално може и без чакрЪкчия,а 1 масаж без ръце,и се стягай,че рекордите те чакат-НАСЛУКА1
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ша се оправя!Благодаря Ви момчета!
А рекордите са за това-да се подобряват постоянно.Ама при тази суша няма реколта и съм го замислил Ивака.От къде ша са снабдява със зърно?Не ми го побира акъла-то по 100кила на излет!?!?!?!?Ами да си взема 5кила+още 19 негови приятели и ей му я захранката!/чудите се къде е избягал набора а?/.Другия вариант е да му дам от моите покълващите! :lol:

П.П. Апи яко!Ама не съм виновен аз!Така ме кара!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”